MitoQ® - Huid Ondersteuningscomplex - 60 capsules
EUR  101,00

MitoQ® - Huid Ondersteuningscomplex - 60 capsules

Van: MitoQ
 • Categorieën: Huid & CoQ10
 • MitoQ® Huidcomplex
 • Inwendige huidverzorging
 • Bevat zink en biotine
 • Met hyaluronzuur
 • Bevat Oryza® Ceremide
 • Collactive™ Collagen Complex
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
MITO-08
EUR  101,00
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Huid Ondersteuningscomplex

MitoQ - Huid Ondersteuningscomplex is een unieke formule die is ontworpen om de huid van binnenuit te voeden en het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen. De capsules combineren de derde generatie van het gepatenteerde CoQ10 supplement (Mitoquinol Mesylaat) met verschillende krachtige ingrediënten, waaronder Oryza® Ceremide, gemaakt van rijstkorrels en rijstzemelen die centraal staan in de tradities van de Japanse huidverzorging, Collactive™ Marine Collagen Complex, hyaluronzuur en nutriënten als zink en biotine, die beiden het herstellend vermogen van de huid ondersteunen en de huid van binnenuit voeden.

Wat is Co-enzym Q10?

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die van nature in al onze cellen voorkomt. De letter ‘Q’ komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Deze term dekt inderdaad de lading, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. De stof is in 1957 voor het eerst ontdekt door dr. Frederick Crane, die het isoleerde uit mitochondriën van een runderhart. Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10. Een goede bron van Q10 is orgaanvlees, met name lever, niertjes en kalfszwezerik. Volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis bevatten ook kleine hoeveelheden van dit co-enzym.

Voordelen:

 • MitoQ® Skin Support Complex is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • Een krachtige, unieke formule die MitoQ® combineert met onder meer Oryza® Ceremide, Collactive™ Marine Collagen Complex, hyaluronzuur, zink en biotine
 • Zink en biotine ondersteunen het herstellend vermogen van de huid
 • Het product maakt de huid van binnenuit mooier en helpt een stralende huid te behouden
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten

Over Mitoquinol Mesylaat

Het unieke bestanddeel van MitoQ® is het bejubelde Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze variant van Q10 komt tot stand door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van CoQ10, wat het product zo bijzonder maakt. Door deze koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Het gaat hierbij dus om een gepatenteerde techniek die de gereduceerde, actieve vorm van Coq10, ubiquinol genaamd, combineert met de tetrafenylfosfoniumgroep en die inmiddels wereldwijd bekend staat als MitoQ, de merknaam van Mitoquinol Mesylaat. 

Over MitoQ® 

MitoQ® is een in Nieuw-Zeeland gevestigd bedrijf dat zich heeft toegelegd op de ontwikkeling en introductie van MitoQ®. De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse wijsgeer Herophilus: “Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.” Het geheim en succes van MitoQ zitten in de manier waarop het gewone co-enzym Q10 is aangepast en optimaal is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er is al ruim tien jaar onderzoek gedaan naar deze derde generatie van CoQ10. MitoQ, ofwel mitoquinol mesylaat, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Omdat MitoQ een gepatenteerd molecuul is, kun je het nergens anders verkrijgen dan via MitoQ® Limited. Het kleine, maar zeer gepassioneerde team richt zich op het informeren van klanten en professionals. Vanuit Nieuw-Zeeland is MitoQ® actief over de hele wereld.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Huid Ondersteuningscomplex - 60 capsules
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capules 30 minuten voor het ontbijt in met water.

Ingrediënten per dosering

1 mg thiamine (vitamine B1) (als thiaminehydrocholride 91% *, 1,7 mg riboflavine (vitamine B2) 121% *, 10 mg nicotinamide 63% *, 1,6 mg vitamine B6 (als pyridoxinehydrochloride) 114% *, 333 mcg DFE-folaat (200 mcg foliumzuur) 100% *, 2 mcg vitamine B12 (als cyanocobalamine) 80% *, 150 mcg biotine (vitamine B7) 300% *, 5 mg pantotheenzuur (als calciumpantothenaat) 83% *, 12 mg zink ( als zinkoxide) 120% *, 70 mcg selenium (als methylselenocysteïne) 127% *, 200 mg collactief® mariene collageen en elastine-polypeptiden (van kabeljauw, koolvis, schelvis en schol), 200 mg hyaluronzuur, 40 mg Oryza ceramide-PCD® rijst (Oryza sativa) extract (zemelen, kiem), 10 mg MitoQ® (mitoquinolmesylaat).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hypromellose, silica -colloïdaal watervrij, cyclodextrine, dicalciumfosfaat, gezuiverd water, carrageen, kaliumacetaat, citroenzuurmonohydraat, kunstmatige smaakstoffen, pectine, titaniumdioxide.

Allergenen
Vis
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Huid Ondersteuningscomplex - 60 capsules
Uw waardering