MitoQ® - Huidondersteuningscomplex - 60 capsules
EUR  101,00

MitoQ® - Huidondersteuningscomplex - 60 capsules

Van: MitoQ
 • Krachtige formule met MitoQ®
 • Ondersteunt het herstel van de huid
 • Draagt bij aan een gehydrateerde en stralende huid
 • Bevat Oryza® Ceremide en Hyaluronzuur
 • Met Collactive™ Collagen Complex
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-08
EUR  101,00
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Huidondersteuningscomplex

MitoQ – Huidondersteuningscomplex is een unieke formule die is ontworpen om alle lagen van de huid van binnenuit te voeden en te ondersteunen. De capsules bevatten een combinatie van verschillende krachtige ingrediënten, waaronder Oryza® Ceremide, Collactive™ Collagen Complex en Hyaluronzuur.

Krachtige ondersteuning van de huid

Als de gezonde groei van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd, kan weerstand worden geboden tegen het huidverouderingsproces. MitoQ® Skin Support Complex bevat het revolutionaire MitoQ®, met als belangrijkste ingrediënt het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat. Dit molecuul is een geoptimaliseerde versie van Co-enzym Q10. In tegenstelling tot andere CoQ10 supplementen, wordt het antioxidant nu direct afgeleverd in de mitochondriën, de ‘krachtcentrales’ van onze cellen. Door de krachtige combinatie van ingrediënten draagt MitoQ® - Huidondersteuningscomplex bij aan de instandhouding van de normale huid en slijmvliezen en voedt het de huid van binnenuit. De essentiële micronutriënten zorgen daarnaast voor de bescherming van de huid.

Hoe werkt Mitoquinol Mesylaat?

Mitochondriën genereren energie vanuit onze voeding en vanuit de zuurstof die we inademen. Daarnaast zijn ze zeer belangrijk voor het reguleren van veel andere celprocessen. De rol van deze kleine celonderdelen is dus essentieel en daarom is een goede zorg voor je mitochondriën een waardevolle strategie. MitoQ® ondersteunt de werking van de mitochondriën via het antioxidant Mitoquinol Mesylaat. Dit antioxidant is mitochondriën-specifiek en werkt hierdoor selectief, specifiek en doelgericht op deze celdeeltjes. Door de koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, passeert het de celmembranen en komt het precies op de plek waar het moet zijn. Deze specifieke werking maakt MitoQ ruim 800 keer krachtiger dan gewone CoQ10 supplementen.

Voordelen:

 • Krachtige formule met MitoQ®
 • MitoQ is goed opneembaar en actief in het hele lichaam
 • Draagt bij aan het behoud van een normale structuur en functie van de huid
 • Draagt bij aan een soepele, gehydrateerde en stralende huid
 • Bevat Oryza® Ceremide, Collactive™ Collagen Complex en Hyaluronzuur
 • 60 capsules

Over MitoQ®

MitoQ® is een in Nieuw-Zeeland gevestigd bedrijf dat gaat voor mitochondriale gezondheid en zich heeft toegelegd op de ontwikkeling en introductie van MitoQ®. De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse geneesheer Herophilus: ‘Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.’

Het geheim en succes van MitoQ zit hem in de manier waarop het gewone CoQ10-enzym is aangepast en mitochondriën-specifiek wordt. Er is al ruim 10 jaar onderzoek gedaan naar deze derde generatie van CoQ10. Omdat MitoQ een gepatenteerd molecuul is, kan je het nergens anders verkrijgen dan via MitoQ® Limited. Het kleine, maar zeer gepassioneerde team richt zich op het informeren van klanten en professionals. Vanuit Nieuw-Zeeland is MitoQ® actief over de hele wereld.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Huidondersteuningscomplex - 60 capsules
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capules 30 minuten voor het ontbijt in met water.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

Overige Ingrediënten

Hypromellose, Silica -colloïdaal watervrij, Cyclodextrine, Dicalciumfosfaat, Gezuiverd water, Carrageen, Kaliumacetaat, Citroenzuurmonohydraat, Kunstmatige smaakstoffen.

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan