Body Strength BCAA
EUR  35,00

Body Strength BCAA

 • BCAA’s & L-Carnitine
 • Bevat Resveratrol-antioxidanten
 • Categorie: Sport & Spieren
 • Categorie: Prestatie & Herstel
 • 120 capsules
Op voorraad
SKU
MN-08
EUR  35,00
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Body Strength BCAA van Motion Nutrition

Body Strength BCAA – performance, strength, recovery – van Motion Nutrition bevat een krachtige combinatie van BCAA’s, L-carnitine en resveratrol extract. BCAA’s zijn Branched-Chained Amino Acids ofwel de vertakte keten aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Ze bevinden zich voornamelijk in de spieren. Sporters kiezen vaak voor dit supplement.

Voordelen:

 • Synergie van BCAA’s en L-carnitine
 • Bevat 200 mg resveratrol extract
 • Resveratrol heeft een antioxidant werking, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels*
 • Bevat geen gluten, soja en cafeïne, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Een krachtige synergie van ingrediënten

BCAA's zijn essentiële vormen van eiwitten die ons lichaam gebruikt voor onze spieren. Door deze aminozuren te combineren met resveratrol extract en L-carnitine is Body Strength BCAA het perfecte hulpmiddel voor sporters of mensen die tijdelijk wat extra’s kunnen gebruiken. Eiwitten dragen bij aan groei en behoud van spiermassa.

Resveratrol extract

Resveratrol (3, 4', 5-stilbeentriol) is een natuurproduct dat tot de groep van non-flavonoïde polyfenolen behoort, ook wel stilbenen genaamd. De gunstige eigenschappen ervan werden zichtbaar doordat wijnstokken en andere planten resveratrolen produceerden in antwoord op stress, uv-straling en micro-organismen. Resveratrol heeft een antioxidant werking en beschermt gezonde cellen en weefsels.

L-carnitine

L-carnitine is een semi-essentieel aminozuur dat een rol speelt in de energiestofwisseling in de mitochondriën in de lichaamscellen. In voeding komt L-carnitine vooral voor in (rood) vlees en in veel mindere mate in plantaardige voedingsmiddelen.

100% plantaardig

De aminozuren in Body Strength BCAA zijn 100% plantaardig en kunnen uitstekend door vegetariërs en veganisten worden gebruikt. Mensen die veganistisch of  vegetarisch eten, krijgen vaak minder L-carnitine binnen. Juist voor deze doelgroep kan dit dan ook een interessant supplement zijn. Body Strength BCAA is ook geschikt voor veganistische en vegetarische atleten en sportliefhebbers.

Over Motion Nutrition

Het bedrijf Motion Nutrition ondersteunt de mens in beweging. We bewegen namelijk de hele dag met alles wat we doen. En om dit goed te kunnen doen, ondersteunt Motion Nutrition lichaam en geest met kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen die helpen bij meer energie, een diepere slaap en een betere prestatie. Elke dag. De ingrediënten zijn 100% biologisch en gemaakt van echte voeding. Dat betekent dat de producten vrij zijn van kunstmatige ingrediënten, vulmiddelen, synthetische smaakstoffen, soja en gluten. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier dat weer volledig kan worden afgebroken.

Meer informatie
Product Naam
Body Strength BCAA
Art.nr.
MN-08
Merk
Motion Nutrition
Inhoud
120 veganistische capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem tweemaal daags 2 capsules.

Ingrediënten per dosering
IngrediëntenHoeveelheid per 4 capsules% DV
L-Leucine 1200mg **
L-Isoleucine 600mg **
L-Valine 600mg **
L-Carnitine 400mg **
Resveratrol Extract 200mg **

** Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Body Strength BCAA
Uw waardering