MSM 600 Plus 90tb

• MSM van OptiMSM®
• Met gehydrolyseerd viscollageen van Peptan® F 2000 HD
• Met zink, koper, mangaan en vitamine C
• Categorie: Botten & Bindweefsel
• Categorie: Immuunsysteem
• 90 tabletten

Niet op voorraad
SKU
SP3073
EUR  42,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat


MSM 600 Plus – unieke formule met MSM en collageen van Nutramin

MSM 600 Plus is een speciaal ontwikkelde formule met MSM, viscollageen tripeptiden type I, arginine, glutamine, lysine, vitamine C, siliciumextract, zink, koper en mangaan. Deze uitgekiende formule bevat een samenstelling van zeer hoogwaardige en gepatenteerde ingrediënten. Vitamine C, mangaan, koper en zink ondersteunen onder meer je bindweefsel, kraakbeen en botten. De diverse voedingsstoffen hebben elk een eigen werking en versterken elkaar. Zo is mangaan van belang voor de normale vorming van bindweefsel in kraakbeen en botten. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Vitamine C ondersteunt tevens het immuunsysteem. Vitamine C werkt goed samen met MSM. De standaarddosering van MSM 600 Plus bedraagt één tot drie maal daags één tablet bij de maaltijd.

Voordelen:

Unieke combinatie van synergetische ingrediënten
Koper en mangaan dragen bij tot de instandhouding van normale bindweefsels en kraakbeen (in de gewrichten)
Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en huid
Zink draagt bij tot de instandhouding van normale botten, huid, haren en nagels
• Zink helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit
• Vitamine C en zink ondersteunen het immuunsysteem
Bevat MSM ofwel methylsulfonylmethaan van het gepatenteerde OptiMSM®
• Bevat viscollageen tripeptiden type I van het gepatenteerde Peptan® F 2000 HD
• Bevat zink mono-L-methioninesulfaat van het gepatenteerde L-OptiZinc®

MSM van OptiMSM®

MSM (methylsulfonylmethaan) van het gepatenteerde OptiMSM® is een zeer zuivere vorm van organisch gebonden zwavel die uitstekend door je lichaam wordt opgenomen. Zwavel is voornamelijk te vinden in eiwitrijke weefsels. De natuurlijke zwavelverbinding in OptiMSM® is gezuiverd tot maar liefst 99,9%. OptiMSM® bevat geen zware metalen en andersoortige vervuiling, heeft het predicaat Generally Recognized As Safe en is dus volledig veilig in het gebruik, zelfs in hoge doseringen.

Gehydrolyseerd viscollageen van Peptan® F 2000 HD
Peptan collageen in deze formule is een gepatenteerde formule van gehydrolyseeerd viscollageen. Het is een zeer zuivere natuurlijke vorm van collageen van bioactieve collageenpeptiden met meer dan 97% eiwit. De gehydrolyseerde vorm zorgt ervoor dat het collageen gemakkelijk verteerbaar is en goed kan worden gebruikt door je lichaam. Ook Peptan is dus van hoge kwaliteit en bijzonder veilig in gebruik.

Arginine, glutamine en lysine

Tot slot bevat dit product diverse vitaminen, mineralen en aminozuren die elk zijn gekozen vanwege hun unieke ondersteunende eigenschappen. Arginine is een semi-essentieel ofwel conditioneel aminozuur. Dat betekent dat je lichaam het zelf kan aanmaken mits er voldoende glutamine, glutaminezuur en proline aanwezig is. Glutamine en lysine zijn aminozuren die respectievelijk niet-essentieel en essentieel zijn en zijn beide belangrijk voor de bouw van eiwitten. Lysine kan alleen uit dierlijke voeding worden verkregen of uit suppletie.

Over Nutramin

Nutramin staat voor een productlijn die het beste wat de natuur en de wetenschap ons te bieden hebben, combineert. Het assortiment bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, antioxidanten, orgaanextracten en probiotica die zijn samengesteld vanuit een orthomoleculaire gezondheidsvisie en die onder gezondheidsprofessionals bekend zijn om hun hoogwaardige kwaliteit, hoge doseringen en zorgvuldige samenstelling.

Nutramin werd in de jaren ’80 opgericht door professor Henk Oswald, die destijds een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek had in Amsterdam. Hij verkoos natuurlijke producten boven chemische en nog altijd streeft het team van Nutramin ernaar om e-nummers en hulpstoffen zoveel mogelijk te minimaliseren in haar producten. “We kunnen helaas niet zonder bepaalde hulpstoffen, het kan echter wel zo minimaal mogelijk, en dat is waar wij altijd voor zullen gaan”, aldus huidige eigenaar Mischa Strijder. Nutramin zal dan ook nooit concessies doen aan kwaliteit en haar producten altijd blijven vernieuwen op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en orthomoleculaire geneeskunde.

Meer informatie
Product Naam
MSM 600 Plus 90tb
Art.nr.
SP3073
Merk
Nutramin
Inhoud
90
Gebruiksaanwijzing

1 tot 3 maal daags 1 tablet bij de maaltijd.

Ingrediënten per dosering

MSM, aminozuren, (vis)collageen, vulstof (cellulose), vitamines, verdikkingsmiddel (raapzaadolie), kruiden, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), mineralen, coating (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, hydroxypropylcellulose).                       

Samenstelling per tablet                            
MSM (methylsulfonylmethaan (OptiMSM®) 600 mg**
Gehydrolyseerd viscollageen (Peptan® F 2000 HD) 250 mg**
Arginine 100 mg**
Glutamine 100 mg**
Lysine 100 mg**
Vitamine C (magnesiumascorbaat) 59 mg 73%
Bamboe (Bambusa vulgaris, extr.) 50 mg**
Zink (zink mono-L-methioninesulfaat, L-OptiZinc®) 3 mg 30%
Koper (bisglycinaat) 200  µg 20%
Mangaan (citraat) 160 µg 8%

**RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MSM 600 Plus 90tb
Uw waardering