MycoIMMUNE™ - Weerstand Formulering

 • Ondersteunt de weerstand
 • 3 biologische paddenstoelsoorten
 • Chaga, Reishi & Coriolus
 • NAMMEX extracten
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
NS-333
EUR  42,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MycoIMMUNE™ - Paddenstoel formulering

MycoIMMUNE™ is ontwikkeld om het immuunsysteem te ondersteunen. De natuurlijke stoffen in MycoIMMUNE™ komen uit drie verschillende paddenstoel extracten:

 • Biologische Reishi
 • Biologische Chaga
 • Biologische Coriolus (Elfenbankje).

Voordelen MycoIMMUNE™

 • Antioxidante werking
 • Adaptogeen

Biologische Reishi paddenstoel

Het staat ook wel bekend als “de paddenstoel der onsterfelijkheid” en wordt al duizenden jaren gebruikt in traditionele anti-veroudering tonicums in China. Pas laat in de 20ste eeuw werd de Reishi paddenstoel goed beschikbaar omdat het op grote schaal werd gekweekt in Japan.

Biologische Chaga paddenstoel

De Chaga paddenstoel groeit op veelal op Berkenbomen in koude klimaten. Het wordt al honderden jaren als traditioneel middel in Rusland gebruikt. Ook in veel andere Noord Europese landen zie je het traditionele gebruik van Chaga terug. In tegenstelling tot veel andere paddenstoelen is Chaga niet zacht en sponsig maar bijna net zo hard als hout.

Biologische Coriolus paddenstoel

De Coriolus paddenstoel is een van de meest onderzochte paddenstoelen ter wereld. Ook deze paddenstoel wordt al duizenden jaren in uiteenlopende Aziatische culturen gebruikt. Coriolus staat bekend als een “biological response modifier” en werkt samen met het natuurlijke functioneren van het lichaam.

Bijzonder werking MycoIMMUNE

MycoIMMUNE™ heeft een hoge voedingswaarde en de samenstelling met uiteenlopende antioxidante stoffen ondersteunen het immuunsysteem. Alle drie de paddenstoelen in deze formulering hebben hoge concentraties aan beta-glucanen. Dit zijn speciale koolhydraten ofwel polysachariden die centraal staan in de werking naast de honderden fytonutriënten. Dit is een complex en synergetisch geheel zoals alleen de natuur dit kan maken.  

Verschillende paddenstoelen

Veel Aziatische culturen gebruiken al eeuwen paddenstoelen in hun heelsystemen. In onze Westerse wereld is dit pas de laatste jaren op gang gekomen. Het besef is langzaam gegroeid dat paddenstoelen een bijzondere samenstelling hebben. Meestal is er niet een specifieke stof die een paddenstoel speciaal maakt. Het gaat om het geheel van velen stoffen die samenwerken.

Kwaliteit paddenstoel supplementen

Je zult waarschijnlijk niet zo snel denken dat er veel mis kan zijn met een paddenstoelen supplement. Dit is echter een misvatting omdat er vaak in plaats van echte paddenstoelen alleen maar de zwamvlokken worden gebruikt. Dit staat ook wel bekend als het mycelium. Het verschil is dat paddenstoelen het vruchtlichaam zijn van de zwamvlokken en daardoor een rijkere samenstelling hebben. Vooral ook omdat ze op voedingsrijke houtsoorten groeien.

Mycelium extracten die je veel in supplementen tegenkomt worden in een laboratorium gekweekt onder steriele omstandigheden en groeten niet op hout maar op rijst, haver of gerst. Dit heeft onherroepelijk een effect op de kwaliteit en werking.

Superieure extracten van NAMMEX

MycoIMMUNE™ bevat enkel biologische paddenstoel extracten van NAMMEX (North American Medicinal Mushroom Extracts). Deze waterextracten ondergaan een strenge analyse waardoor de kwaliteit altijd hoog is. Let op! Staat er bij de ingrediëntendeclaratie zwamvlokken of mycelium dan neem je geen echte paddenstoelen

Meer informatie
Product Naam
MycoIMMUNE™ - Weerstand Formulering
Merk
Natural Stacks
Inhoud
60 vegetarische capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 2 capsules 1 tot 2 maal per dag, of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.
Ingrediënten per dosering
500 mg biologische Reishi extract (Ganoderma Licidum vruchtlichaam) †, 500 mg biologische Chaga extract (Inontus Obliquus vruchtlichaam) †, 500 mg biologische Coroilus extract (Trametes Versicolor vruchtlichaam) extract †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Plantaardige capsule (cellulose, water), ascorbylpalmitaat, silicium.
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MycoIMMUNE™ - Weerstand Formulering
Uw waardering