MycoMIND™ - Brein Formulering
EUR  42,95

MycoMIND™ - Brein Formulering

  • Nootropica
  • Verbetert het geheugen
  • Lion's Mane & PQQ
  • Voor lichaam & geest
  • 60 capsules
Op voorraad
SKU
NS-331
EUR  42,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MycoMIND™ - Paddenstoel formulering

MycoMIND™ is ontwikkeld om bij te dragen aan de ontwikkeling van de hersenen. De vernuftige combinatie van Lion’s Mane paddenstoel (Hericium erinaceus) en PQQ is goed voor een heldere geest, goed voor concentratievermogen en heeft gunstige invloed op de gezondheid. Het is een waar noötropicum geschikt voor dagelijks gebruik.

Voordelen MycoMind

  • positief voor lichaam en geest
  • bij grote geestelijke inspanning
  • goed voor het zenuwstelsel

Biologische Lion's Mane Mushroom

Lion’s Mane is de hersen-paddenstoel bij uitstek. Het wordt al duizenden jaren in Japan gebruikt waar het bekend staat als Yamabushitake. Niet al te lang geleden is men in de Westerse wereld ook erg geïnteresseerd geraakt in de werking van deze mooi gevormde paddenstoel vanwege zijn unieke effecten.

BioPQQ™

BioPQQ™ is de meest pure bron van de stof pyrroloquinoline quinone (PQQ). Deze cel voedingsstof is een exceptionele antioxidant en ondersteunt de celstofwisseling in de mitochondriën.  

Paddenstoelen samenstelling

In de meeste traditionele gezondheidssystemen worden paddenstoelen gebruikt. Dit loopt uiteen van hallucinerende paddenstoelen tot voedingsrijke paddenstielen in uiteenlopen de verschijningsvormen. In het westen is dit ook al honderden jaren het geval maar toch lopen we met de wetenschap hieromtrent enigszins achter op de Aziatische landen. Paddenstoelen hebben een complexe samenstelling met soms wel honderden verschillende stoffen. Geïsoleerd kunnen deze erg interessant zijn maar de kracht hem toch in het natuurlijke samenspel.

Kwaliteit paddenstoel supplementen

Bij het aanschaffen van een paddenstoel supplement moet je de ingrediënten declaratie goed bekijken. Er kan namelijk sprake zijn van misleiding omdat er vaak in plaats van echte paddenstoelen alleen maar de zwamvlokken worden gebruikt. Dit staat dan aangegeven bij de ingrediënten als mycelium.

Een paddenstoel is het vruchtlichaam van zwamvlokken en heeft daardoor een hogere voedingswaarde met een complexere samenstelling. Dit heeft niet alleen te maken met de groeiperiode maar ook de ondergrond waar ze op groeien.

Mycelium extracten in voedingssupplementen worden op grote schaal industrieel gekweekt onder steriele omstandigheden op kunstmatige voedingsbodems als gerst, rijst of haver. Een goed paddenstoelen extract bevat hele paddenstoelen die op voedingsrijk hout zijn gekweekt.

Superieure extracten van NAMMEX

MycoMIND™ bevat enkel een biologisch paddenstoel extract van het bedrijf “North American Medicinal Mushroom Extracts” ook wel bekend als NAMMEX. Zij produceren waterextracten van goed gekweekte hele biologische paddenstoelen die een consistente potentie en kwaliteit hebben.

 

Meer informatie
Product Naam
MycoMIND™ - Brein Formulering
Merk
Natural Stacks
Inhoud
60 vegetarische capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules 1 tot 2 maal per dag, of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering
1000 mg biologische Lion's Mane extract (Hericium Erinaceus vruchtlichaam) †, 10 mg Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) dinatriumzout †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Plantaardige capsule (cellulose, water), ascorbylpalmitaat, silicium.
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MycoMIND™ - Brein Formulering
Uw waardering