MycoMIND™ - Brein Formulering
EUR  42,95

MycoMIND™ - Brein Formulering

 • Met Lion’s Mane paddenstoelextract Nammex
 • Met gepatenteerd BioPQQ™
 • Categorie: Hersenen & Zenuwstelsel
 • Categorie: Noötropicum & Mitochondriën
 • 60 plantaardige capsules
Op voorraad
SKU
NS-331
EUR  42,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MycoMIND™ - Hersenformule van Natural Stacks

Zoals de naam al aangeeft, bevat de gepatenteerde hersenformule MycoMIND™ - brain cell optimizer - een combinatie van biologisch geteelde Lion’s Mane paddenstoel (Hericium erinaceus) en het gepatenteerde BIOPQQ® Pyrroloquinoline Quinon. Hericium erinaceus ofwel pruikzwam kent een lange gebruikshistorie in bijvoorbeeld China en Japan en wordt daar ingezet voor meerdere doeleinden. De combinatie van pruikzwam en PQQ maakt dit product tot een krachtig noötropicum geschikt voor dagelijks gebruik.

Voordelen:

 • Met PQQ, een lichaamseigen stof
 • Met gepatenteerd biologisch actief BIOPQQ®
 • Met Hericium erinaceus of lion’s mane paddenstoelextract
 • Van Nammex biologische teelt
 • Gedocumenteerde actieve bestanddelen
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Gepatenteerd BIOPQQ™

Het gepatenteerde BioPQQ™ is de meest pure bron van de stof pyrroloquinoline quinon (PQQ). PQQ is een co-enzym, een organisch nutriënt, dat van nature in het lichaam voorkomt. PQQ staat ook wel bekend als methoxatin en is een verbinding die verwant is aan B-vitamines. Het wordt onder meer aangetroffen in moedermelk, en in mindere mate in gefermenteerde producten, spinazie, peterselie en groene thee. Deze voedingsstof is een exceptionele antioxidant en ondersteunt de celstofwisseling in de mitochondriën.

Zuivere bioactieve PQQ

Met BIOPQQ® gebruikt Natural Stacks zuivere, volledig bioactieve PQQ. BIOPQQ® wordt natuurlijk geproduceerd door middel van fermentatie. Deze vorm en dosering worden ook in onderzoek met pyrroloquinoline quinon gebruikt. PQQ is een relatief nieuwe, maar een veelbelovende stof in supplementen. In de komende jaren zal de kennis omtrent PQQ steeds meer toenemen, net zoals de diverse toepassingsgebieden.

Biologische Lion's Mane Mushroom

Hericium erinaceus ofwel pruikzwam is een paddenstoel uit de stam der Basidiomycota (steeltjeszwammen) en is bekend onder verschillende namen zoals lion’s mane, pom pom blanc, pom pom mushroom, apenkop, yamabushitake. De paddenstoel wordt al duizenden jaren in Japan en China gebruik voor verschillende doeleinden. Inmiddels wordt het paddenstoelextract ook in het westen steeds meer gebruikt in supplementen vanwege de unieke effecten.

Biologische Hericium erinaceus van Nammex

MycoMIND™ bevat extract van biologische pruikzwam van Nammex, North American Medicinal Mushroom Extracts. Nammex is al sinds 1989 pionier in de teelt van talrijke biologische paddenstoelen en de ontwikkeling van superieure extracten speciaal voor gebruik in hoogwaardige voedingssupplementen en voor therapeutisch gebruik. Nammex hanteert zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Het lion’s mane extract in MycoMIND™ bevat dan ook gegarandeerd alle actieve bestanddelen. In dit product worden de vruchtlichamen van lion’s mane gebruikt in plaats van het mycelium. Daarnaast worden de paddenstoelen geteeld op insectenvrije substraten.

Kwaliteit van paddenstoelsupplementen

Paddenstoelen worden al duizenden jaren gebruikt in meerdere culturen voor diverse doeleinden. In de westerse wereld worden ze nu pas populair vanwege hun bijzondere samenstelling, werking en potentie. Er bestaan veel verschillende soorten paddenstoelensupplementen. Kies altijd voor een supplement dat wordt vervaardigd van vruchtlichamen en niet van zwamvlokken of het mycelium. Vaak worden paddenstoelen geoogst voordat ze vruchtlichamen kunnen vormen. Staat er bij de ingrediënten zwamvlokken of mycelium vermeld, dan bevat het supplement dus geen echte paddenstoelen.

Paddenstoelen hebben een complexe samenstelling met veel verschillende actieve stoffen. Geïsoleerd kunnen deze erg interessant zijn, maar de kracht zit vaak in het natuurlijke samenspel. Kies voor een extract afkomstig van paddenstoelen die op voedingrijk hout groeien in plaats van paddenstoelen die op zetmeelrijke substraten zoals rijst, haver of gerst worden geteeld. De kwaliteit en potentie hiervan is duidelijk inferieur. Met MycoMIND™ maak je gegarandeerd de goede keuze.

Over Natural Stacks

Better Brain. Better Life.® Duidelijker kan de missie van een bedrijf niet zijn. Natural Stacks voorziet dan ook sinds 2013 in een superieure supplementenlijn specifiek gericht op de goede werking van de hersenen. Noötropica, zoals de producten ook worden genoemd, richten zich op gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Natural Stacks gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in hun producten. De samenstelling en herkomst is volledig open source. De ingrediënten worden exact weergegeven op het etiket. Alle producten worden getest door het onafhankelijke laboratorium Intertek op kwaliteit, zuiverheid en potentie.

Meer informatie
Product Naam
MycoMIND™ - Brein Formulering
Art.nr.
NS-331
Merk
Natural Stacks
Inhoud
60 vegetarische capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules 1 tot 2 maal per dag, of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1000 mg biologische Lion's Mane extract (Hericium Erinaceus vruchtlichaam) †, 10 mg Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) dinatriumzout †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (cellulose, water), ascorbylpalmitaat, silicium.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MycoMIND™ - Brein Formulering
Uw waardering