BioCreatine™ Geoptimaliseerde Creatine
EUR  22,95

BioCreatine™ Geoptimaliseerde Creatine

 • Geoptimaliseerde Creatine
 • Met Himalayazout en Fenegriek
 • Categorie: Noötropicum
 • Voor sporters en niet-sporters
 • 120 capsules
Op voorraad
SKU
NS-338
EUR  22,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Biocreatine™ - geoptimaliseerde creatine van Natural Stacks

BioCreatine™ bevat gemicroniseerde creatine monohydraat gecombineerd met de roze Himalayazout en Fenegriek Extract. De toevoeging van deze laatste twee ingrediënten zorgt ervoor dat de creatine goed op de juiste plaatsen in het lichaam terecht komt, zonder suikers te hoeven consumeren. Creatine staat bekend als één van de meest effectieve supplementen ten behoeve van explosieve krachtinspanningen bij sport. Echter, ook buiten de sport kan creatine een zeer geschikte aanvulling zijn.

Voordelen:

 • BioCreatine™, speciaal uitgebalanceerd voor sporters
 • BioCreatine™ helpt prestaties verbeteren bij explosieve kracht
 • Dagelijks gebruik kan effect van training voor spierkracht vergroten bij mensen van 55 jaar en ouder
 • Noötropicum
 • Hoogst mogelijke opname en werking
 • Duitse, zuivere, gemicroniseerde creatine monohydraat
 • Met roze Himalayazout als creatine co-transporter
 • Voor sporters en andere doelgroepen
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Bij een verhoogde behoefte bij sport en noötropicum

Naast het gebruik door sporters, is creatine tevens een noötrope stof. Het kan dan ook goed gecombineerd worden met andere supplementen combinaties binnen en buiten de sport. Creatine monohydraat is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, een natuurlijk voorkomend aminozuur. Inname van creatine verhoogt de opslag van creatine in de spieren. Dit wordt weer omgezet in adenosinetrifosfaat (ATP). ATP is de brandstof voor spieren tijdens sportinspanningen en vormt de energievorm voor metabole processen in ons lichaam en voor onze lichaamscellen.

Creatine Monohydraat: snelwerkende energie

Creatine Monohydraat is 100% zuiver en van farmaceutische kwaliteit. Het bevat geen kleurstoffen, smaakstoffen, vulmiddelen, additieven of onnodige ingrediënten. Voor de maximale werking van creatine is het van belang om voldoende water in te nemen tijdens het gebruik. Creatine verbetert de fysieke prestaties in opeenvolgende korte inspanningen met hoge intensiteit. In situaties van mentale en lichamelijke inspanning, kunnen snel beschikbare energiesubstraten een oplossing bieden. Creatine is een snelwerkend energiesubstraat en is hierbij een zeer goede keuze.

Van creatine naar creatinefosfaat naar ATP

Creatine wordt in ons lichaam omgevormd tot creatinefosfaat. Dit vult ons creatinefosfaatsysteem. Het creatinefosfaatsysteem is belangrijk bij sport, want het zorgt ervoor dat er bij inspanning snel energie beschikbaar is. Onze spieren bevatten een kleine voorraad energie in de vorm van ATP ofwel adenosinetrifosfaat (met 3 fosfaatgroepen). ATP levert energie voor ongeveer 10-20 seconden. Als we ATP verbruiken, dan verbranden we 1 fosfaatgroep en houden we ADP ofwel adenosinedifosfaat (met 2 fosfaatgroepen) over. ADP levert zelf weinig energie, maar kan wel weer worden omgezet in ATP, en dus nieuwe energie. Als creatinefosfaat de fosfaatgroep afstaat aan ADP wordt opnieuw ATP gevormd.

Met roze Himalayazout

Roze Himalayazout bevat op zichzelf al meer dan 84 mineralen, sporenelementen en elektrolyten zoals natriumchloride, sulfaat, calcium, kalium en magnesium. Creatine en natrium zijn daarnaast zogenoemde cotransporters, wat betekent dat de opname van creatine afhankelijk is van voldoende natrium. Mensen nemen meestal creatine na een training wanneer het natriumgehalte in hun lichaam uitgeput is door zweten en veel water drinken. Himalayazout toegevoegd aan BioCreatine™ optimaliseert het natriumgehalte voor een maximale opname van creatine. 

Met Fenegriek extract

Fenegriek extract is afkomstig van Trigonella foenum-graecum ofwel Grieks hooizaad. Het heeft een lange geschiedenis in traditionele keukens en als heilzaam kruid. Fenegriek is rijk aan antioxidanten, vezels en mineralen. In deze formule helpt het de opname van creatine. Het heeft daarnaast een bredere werking.

Over Natural Stacks

Helder kunnen denken, goed kunnen onthouden en nieuwe dingen leren, vormen belangrijke sleutels in het leven. Natural Stacks ontwikkelt sinds 2013 veilige en natuurlijke supplementen specifiek voor een optimale werking van de hersenen. Deze zogenoemde noötropica richten zich op gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Natural Stacks gebruikt zuivere natuurlijke ingrediënten en is volledig transparant over de inhoud op elk etiket. Elke batch van producten van Natural Stacks wordt getest en geverifieerd door het onafhankelijke laboratorium Intertek op zuiverheid, potentie en kwaliteit. De missie van Natural Stacks is krachtig: Better Brain. Better Life.®

Meer informatie
Product Naam
BioCreatine™ Geoptimaliseerde Creatine
Merk
Natural Stacks
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 keer per dag 4 capsules in met water.

Ingrediënten per dosering

2500 mg gemicroniseerde creatine monohydraat †, 450 mg fenugriekextract (zaad, gestandadiseerd op 50% fenusiden) †, 250 mg roze Himalayazout †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige cellulose (capsule), plantaardige stearaat, sillicium.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BioCreatine™ Geoptimaliseerde Creatine
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: