check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Eye Defense™ - Oog Formulering

► Ondersteunt de conditie van het oog
► Bevat vitamine A, vitamine E, Luteïne en Zeaxanthine
► Gaat de effecten tegen van het blauwe licht
► 30 softgels

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  24,95
- +
Natural Stacks
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Eye Defense™ - Oog formulering

Eye Defense™ is geformuleerd om de ogen optimaal te ondersteunen. Dit is meer en meer relevant nu de mens meer tijd achter digitale schermen doorbrengt. De vijf zorgvuldig uitgekozen ingrediënten vormen een krachtige en slimme synergie, zoals je gewend bent van Natural Stacks.

Voordelen van Eye Defense

  • Bevat vitamine A (beta-caroteen), vitamine E (alfa-tocoferol), Luteïne en Zeaxanthine
  • Ondersteunt de conditie van het oog
  • Gaat de effecten tegen van het blauwe licht
  • Om scherp te zien
  • Ondersteunt de conditie van het oog
  • Ondersteunt bij veroudering van het oog

Optimaliseren van de ogen

De alledaagse belasting op onze ogen is tegenwoordig best groot. Vooral de toename van de tijd achter digitale schermen op korte afstand van de ogen is een toenemend probleem. De LED’s in de schermen geven zeer sterke blauwe lichtfrequenties af. Mobiele telefoons, computers, tablets en flatscreen-televisies zijn allemaal gebaseerd op dezelfde technologie. Het verminderen van de blootstelling aan deze lichtfrequenties of het blokkeren ervan is een goede strategie om de ogen en hersenen te optimaliseren. Dit is helaas niet altijd mogelijk - en hier komt Eye-Defense in beeld.

Complete oogondersteuning

Door vitaminen, plantolie en carotenoïden te combineren ontstaat er een breed werkende formulering met verschillende invalshoeken. Vooral de carotenoïden Luteïne and Zeaxanthine zijn een vermelding waard. Deze natuurlijke voedingskleurstoffen staan ook bekend als “oogpigmenten” en worden in geconcentreerde hoeveelheden teruggevonden in de ogen waar ze onder andere de effecten van de blauwe lichtfrequenties neutraliseren.

Open source formulering

De meeste bedrijven gebruiken eigen “geheime mengsels", zodat zij je niet de hoeveelheid van elk ingrediënt in hun formules hoeven te vertellen. Natural Stacks vindt dat het jouw recht is om precies te weten wat je in je lichaam stopt. Met trots publiceren ze daarom hun innovatieve formules en ingrediëntenleveranciers in een open source-formaat.

Kwantumbiologische effecten

Het lijkt er steeds meer op dat levende organismen niet alleen op biochemisch niveau functioneren maar ook op wat het kwantummechanisch niveau genoemd wordt. Kwantumbiologische effecten zijn geëvolueerd in levende systemen en reflecteren biologisch voordelen. Het opkomende veld binnen de biologie die deze voorden bestudeert geeft ons een beter en ander begrip van biologische processen voorbij het microscopische niveau. Biologische kwantumeffecten zijn vooral duidelijk in  hoog-gevoelige licht- en oogsystemen waaronder fotosynthese in planten maar ook fotoreceptoren die te vinden zijn in het netvlies van het menselijk oog.

Functie van de ogen

Een belangrijke functie van het netvlies (de lichtgevoelige laag in het oog) is het omzetten van licht in zenuwprikkels, die vervolgens verder worden verwerkt door de hersenen. Hierdoor is visuele waarneming mogelijk. Maar dit is niet het enige wat de ogen doen. De ogen functioneren namelijk ook in een afzonderlijk anatomisch en functioneel systeem dat lichtinformatie naar de lichaamsklok in de hersenen stuurt. Bij dit  proces zijn betrokken het in de ogen aanwezige lichtgevoelige fotopigment melanopsine en verderop in in de hersenen, de nucleus suprachiasmaticus (SCN)

Het goed verzorgen van de ogen of het optimaliseren van de oogfunctie is dus niet alleen goed voor het gezichtsvermogen maar ook voor je circadiaanse ritme: het biologische ritme waarvan de cyclus precies één dag duurt, en welke je lichaam moet kunnen vertrouwen voor een goed algemeen functioneren.

Productinformatie

Naam Eye Defense™ - Oog Formulering
Merk Natural Stacks
Inhoud 30 softgels
Gebruiksaanwijzing Neem 1 softgel per dag, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut.
Dosering 1 softgel
Ingrediënten per dosering 2500 IE Vitamine A (beta-caroteen) 188%, 30 IE Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 255%, 250 mg Duindoornolie†, 20 mg Luteïne (uit goudsbloem (Tagetes erecta) extract)†, 4 mg Zeaxanthine isomeren (uit goudsbloem (Tagetes erecta) extract)†, minimaal 1 mg [meso]-zeaxanthine†, †Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten gelatine (softgel), plantaardig glycerine, water.
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer