Eye Defense™ - Oog Formulering

Niet op voorraad
SKU
NS-343
EUR  24,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Eye Defense™ - Oogformule van Natural Stacks

Eye Defense™ is een formule gericht op de ondersteuning van het gezichtsvermogen en de ogen. Dit wordt steeds relevanter naarmate we meer tijd achter digitale schermen doorbrengen. De vijf zorgvuldig gekozen ingrediënten - vitamine A en E, luteïne, zeaxanthine en duindoornolie - vormen een krachtige en slimme synergie, zoals je gewend bent van Natural Stacks.

Voordelen:

  • Bevat vitamine A (beta-caroteen), vitamine E (alfa-tocoferol), Luteïne en Zeaxanthine
  • Vitamine A is goed voor het gezichtsvermogen
  • Vitamine E is een antioxidant en beschermt cellen tegen oxidatieve schade
  • Gaat de effecten tegen van het blauwe licht
  • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Optimaliseren van de ogen

De dagelijkse belasting op onze ogen is tegenwoordig best groot. Vooral de toename van de tijd achter digitale schermen op korte afstand van de ogen is een toenemend probleem. De LED’s in de schermen geven zeer sterke blauwe lichtfrequenties af. Mobiele telefoons, computers, tablets en flatscreen-televisies zijn allemaal gebaseerd op dezelfde technologie. Het verminderen van de blootstelling aan deze lichtfrequenties of het blokkeren ervan is een goede strategie om de ogen en hersenen te optimaliseren. Dit is helaas niet altijd mogelijk - en hier komt Eye-Defense in beeld.

Complete oogondersteuning

Door vitaminen, plantolie en carotenoïden te combineren ontstaat er een breed werkende formule. Vooral de carotenoïden Luteïne and Zeaxanthine zijn een vermelding waard. Deze natuurlijke voedingskleurstoffen staan ook bekend als “oogpigmenten” en worden in geconcentreerde hoeveelheden teruggevonden in de ogen waar ze onder andere de effecten van de blauwe lichtfrequenties neutraliseren.

Kwantumbiologische effecten

Het lijkt er steeds meer op dat levende organismen niet alleen op biochemisch niveau functioneren maar ook op wat het kwantummechanisch niveau genoemd wordt. Kwantumbiologische effecten zijn geëvolueerd in levende systemen en reflecteren biologisch voordelen. Het opkomende veld binnen de biologie die deze voorden bestudeert geeft ons een beter en ander begrip van biologische processen voorbij het microscopische niveau. Biologische kwantumeffecten zijn vooral duidelijk in hoog-gevoelige licht- en oogsystemen waaronder fotosynthese in planten maar ook fotoreceptoren die te vinden zijn in het netvlies van het menselijk oog.

Functie van de ogen

Een belangrijke functie van het netvlies (de lichtgevoelige laag in het oog) is het omzetten van licht in zenuwprikkels, die vervolgens verder worden verwerkt door de hersenen. Hierdoor is visuele waarneming mogelijk. Maar dit is niet het enige wat de ogen doen. De ogen functioneren namelijk ook in een afzonderlijk anatomisch en functioneel systeem dat lichtinformatie naar de lichaamsklok in de hersenen stuurt. Bij dit proces zijn betrokken het in de ogen aanwezige lichtgevoelige fotopigment melanopsine en verderop in in de hersenen, de nucleus suprachiasmaticus (SCN)

Het goed verzorgen van de ogen of het optimaliseren van de oogfunctie is dus niet alleen goed voor het gezichtsvermogen maar ook voor je circadiaanse ritme: het biologische ritme waarvan de cyclus precies één dag duurt, en dat je lichaam moet kunnen vertrouwen voor een goed algemeen functioneren.

Over Natural Stacks

Gezonde hersenen vormen de basis voor een succesvol leven. De missie van Natural Stacks is dan ook simpel: Better Brain. Better Life.® Sinds 2013 is Natural Stacks de ontwikkelaar van veilige en natuurlijke supplementen specifiek voor een optimale gezondheid van de hersenen. Deze zogenoemde noötropica spelen een rol in gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Het bedrijf gebruikt alleen zuivere ingrediënten in hun producten die inhoudelijk volledig open source zijn. Alle ingrediënten zijn traceerbaar qua herkomst en worden exact weergegeven op het etiket. Via een QR-code kan de klant alle relevante informatie inzien. De kwaliteit van de producten wordt getest door het onafhankelijke laboratorium Intertek op zuiverheid, potentie en kwaliteit.

Meer informatie
Product Naam
Eye Defense™ - Oog Formulering
Art.nr.
NS-343
Merk
Natural Stacks
Inhoud
30 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 softgel per dag, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

2500 IE Vitamine A (beta-caroteen) 188%, 30 IE Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 255%, 250 mg Duindoornolie†, 20 mg Luteïne (uit goudsbloem (Tagetes erecta) extract)†, 4 mg Zeaxanthine isomeren (uit goudsbloem (Tagetes erecta) extract)†, minimaal 1 mg [meso]-zeaxanthine†, †Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

gelatine (softgel), plantaardig glycerine, water.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eye Defense™ - Oog Formulering
Uw waardering