Magnesium Complex - MagTech™

 • 200 mg magnesium per dosering
 • Magnesiumglycinaat, -threonaat & -tauraat
 • Met gepatenteerd MagTech™
 • Categorie: Hersenen & Zenuwstelsel
 • 90 capsules
Niet op voorraad
SKU
NS-339
EUR  40,25
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MagTech™ - Magnesium Complex van Natural Stacks

MagTech™ is een van de puurste, meest biologisch beschikbare magnesiumsupplementen ter wereld. Het bevat de drie soorten magnesium waarvan bekend is dat ze zeer snel worden opgenomen: Magtein™ magnesium L-threonaat, magnesiumtauraat en magnesiumglycinaat. De drie specifieke aminozuur vormen van magnesium in dit Magnesium Complex MagTech™ hebben ieder hun eigen werking, en richten zich samen op de ondersteuning van de goede werking van de hersenen.

Voordelen:

 • Gepatenteerd MagTech™, speciaal voor de hersenen
 • Drie krachtige aminozuur magnesiumverbindingen
 • Met magnesiumglycinaat, -threonaat en -tauraat
 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid
 • Magnesium draagt bij tot een goede elektrolytenbalans
 • Magnesium bevordert de energiestofwisseling
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij aan hersenfuncties voor het leervermogen
 • Magnesium ondersteunt het behoud van sterke botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium is goed voor het celdelingsproces
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Magnesium complex speciaal voor de hersenen

MagTech™ is 100% gecheleerd magnesium met drie functionele aminozuren. MagTech™ is dan ook een innovatief magnesiumsupplement op de markt. Door de samenstelling met magnesiumglycinaat en magnesiumtauraat richt MagTech zich op het gemoed en de nachtrust. De aanvulling met het superminerale magnesium-l-threonaat zorgt voor een verhoging van de magnesiumconcentraties in de hersenen. Dit is de enige magnesium combinatie die dit kan doen.

Magnesium L-Threonaat – gepatenteerd Magtein™

Magnesium L-Threonaat is een unieke en nieuwe vorm van hersenspecifieke magnesium, een noötropicum. Het wordt ook wel ‘brain magnesium’ genoemd. Het draagt onder meer bij aan hersenfuncties betrokken bij het leervermogen. Magtein™ is een revolutionaire formule die is ontstaan als resultaat van 10 jaar zorgvuldig onderzoek naar de kern van cognitieve functies, door wetenschappers van het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT), waaronder ook een Nobelprijs laureaat. Magnesium L-Threonaat wordt goed opgenomen door de hersenen. Magtein™ is gepatenteerd magnesium en GRAS gecertificeerd. GRAS staat voor Generally Recognized As Safe en wordt toegekend door de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA).

Magnesiumglycinaat

Magnesiumglycinaat is een zeer biologisch beschikbare vorm van magnesium en een belangrijke bron van glycine, een belangrijk aminozuur in het lichaam dat de werking van deze formule versterkt vanwege de parallelle effecten.

Magnesiumtauraat

Magnesiumtauraat levert een belangrijk aminozuur, taurine, aan de hersenen en het lichaam. Magnesium en taurine hebben een synergetische en versterkende rol.  Magnesium en taurine werken samen en spelen een rol in het zenuwstelsel en in het evenwicht van de neurotransmitters.

Essentieel mineraal voor ruim 300 biochemische processen

De Europese voedselveiligheidsorganisatie (EFSA) erkent het belang van magnesium voor onze gezondheid op een groot aantal punten. Magnesium heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, is goed voor het geheugen, concentratievermogen en leerprestaties. Het speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren en sterke botten. Ook is het mineraal belangrijk voor hart en vaten, voor de celdeling en de productie van ATP (energie). Zo kan magnesium worden ingezet bij vermoeidheid, energie- en slaapproblemen. Magnesium speelt een cruciale rol in ruim 300 biochemische reacties. Magnesium is een essentieel mineraal voor alle weefsels en organen zoals bijvoorbeeld de hersenen.

Magnesiumbehoefte

Magnesium is qua hoeveelheid het vierde mineraal in het lichaam, na calcium, kalium en natrium. 60% van de hoeveelheid magnesium bevindt zich in botweefsel en tanden; 20% in spieren, 20% in andere zachte weefsels en lever en minder dan 1% in het bloed. Van alle magnesium bevindt zich 99% in de cellen (intracellulair) of in het botweefsel en 1% in de extracellulaire ruimte. Bijna elke cel in het lichaam maakt dus gebruik van magnesium. Magnesium is voorwaardelijk voor talrijke biochemische processen in het lichaam. Zoals het cruciale proces van het genereren van ATP, energie, in de mitochondriën van elke cel.

Over Natural Stacks

Gezonde hersenen vormen de basis voor een succesvol leven. De missie van Natural Stacks is dan ook simpel: Better Brain. Better Life.® Sinds 2013 is Natural Stacks de ontwikkelaar van veilige en natuurlijke supplementen specifiek voor een optimale gezondheid van de hersenen. Deze zogenoemde noötropica spelen een rol in gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Het bedrijf gebruikt alleen zuivere ingrediënten in hun producten die inhoudelijk volledig open source zijn. Alle ingrediënten zijn traceerbaar qua herkomst en worden exact weergegeven op het etiket. Via een QR-code kan de klant alle relevante informatie inzien. De kwaliteit van de producten wordt getest door het onafhankelijke laboratorium Intertek op zuiverheid, potentie en kwaliteit.

Meer informatie
Product Naam
Magnesium Complex - MagTech™
Art.nr.
NS-339
Merk
Natural Stacks
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem tweemaal per dag 3 capsules in met water. Bij voorkeur twee in de namiddag en één in de avond.
Ingrediënten per dosering
200 mg elementair magnesium (50% ADH*) (1000 mg magnesium-l-threonaat, 630 mg magnesiumtauraat, 525 mg magnesiumglycinaat); * ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten
plantaardige cellulose (capsule), plantaardige stearaat, sillicium
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnesium Complex - MagTech™
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: