Grasgevoerde Whey Eiwit met Collageen - Cacao

 • Bevat Weipoeder met collageen
 • Grasgevoerde koeien 
 • Bevat Colostrum
 • Natuurlijke Cacao smaak
 • 454 gram
Niet op voorraad
SKU
NS-337-A
EUR  37,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Natural Stacks - Grasgevoerde Whey Eiwit met Collageen - Cacao

Natural Protein™ bevat een 2:1 verhouding van weipoeder en collageeneiwitten van koeien die het hele jaar door grazen op natuurlijke weiden. Het bevat geen GMO’s, groeihormonen of antibiotica. Natural Protein™ combineert de beste verwerkte voedingsstoffen in een mix. Door de combinatie met de natuurlijke smaak van vanillestokjes uit Madagascar, biedt Natural Protein™ een dosis makkelijk opneembare eiwitten met een geweldige smaak.

Natural Stacks Natural Whey
Een breed scala aan topkwaliteit voedingsstoffen

Door de keuze voor eiwitten uit natuurlijke bron, en door het goede verwerkingsproces bevat Natural Protein™ een breed scala aan nutrienten. Weipoeder, gehydrolyseerd collageen en rundercolostrum bevatten een uitstekende combinatie aan aminozuren en peptiden. Vertakte keten aminozuren (BCAAs) en andere ingrediënten (immunoglobulinen, lactoferrine en serum albumine) zijn toegevoegd om de voedingswaarde te vergroten.

Natural Protein™ is gemaakt in de Verenigde Staten in een bedrijf voldoet aan de Good Manufucturing Practices-eisen. Natural Stacks is er trots op dat het alleen ingrediënten gebruikt van de hoogste kwaliteit.

Voordelen

 • Breed scala aan nutrienten
 • Bevat enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit
 • Weipoeder van weidekoeien
 • Natuurlijke bron

Wei-eiwit concentraat

Natural Protein™ bevat weipoeder van weidekoeien. Doordat het weipoeder op een lage temperatuur verwerkt wordt blijven de voedingsstoffen die verse melk zo gezond maken intact.

Gehydrolyseerd rundercollageen

Bijna 30% van alle eiwitten in het lichaam en bijna 70% van de eiwitten in de bindweefsels zijn gemaakt van collageen. De collageen in Natural Protein™ komt van gezonde runderen en is door middel van enzymen verwerkt, waardoor de nutriënten intact blijven en snel opgenomen kunnen worden.

Rundercolostrum

Ook wel bekend als de eerste melk, colostrum is een vloeistof die wordt geproduceerd door zoogdieren die net bevallen zijn. Natural Protein™ bevat colostrum van koeien die het hele jaar grazen op natuurlijke weiden. Door het speciale productieproces blijven alle voedingsstoffen in de colostrum intact.

Pure vanillestokjes uit Madagascar

Natural Protein™ bevat topkwaliteit vanille van de beste vanillestokjes uit Madagascar. Hierdoor heeft Natural Protein™ een heerlijke smaak.

Meer informatie
Product Naam
Grasgevoerde Whey Eiwit met Collageen - Cacao
Merk
Natural Stacks
Inhoud
454 gram
Gebruiksaanwijzing

Mix een eetlepel (19 gram) met ongeveer 200ml water of met je favoriete smoothie. Een lepel is bij de verpakking inbegrepen. Iedere verpakking bevat 454 gram en 22 doseringen.

Ingrediënten per dosering

12 g Proserum® Wei Proteïne Concentraat *, 6 g Gehydroliseerd Runder Collageen *, 500 mg Runder Colostrum *, 1564 mg Immunoglobulinen *, 428 mg Lactoferrine *, 492 mg Serum Albumnine *, 18 g 2:1 Wei/Collageen Complex *

Calorieën     77.2     
- Calorieën uit vetten     5.4     
Totaal aan vetten     0.6 g     <1%
- Verzadigde vetten     0.4 g     <1%
Cholesterol     14 mg     *
Totaal aan koolhydraten     1.4 g     <1%
- Suikers     1.2 g     <1%
Proteïnen     15.1 g     30 %
Natrium     48 mg     2%
Kalium     62 mg     3.1 %

Overige Ingrediënten

Cacao powder, Madagascar vanille bonen

Allergenen
Melk
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grasgevoerde Whey Eiwit met Collageen - Cacao
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: