Prebiotica - Resistent Zetmeel Complex
EUR  32,95

Prebiotica - Resistent Zetmeel Complex

Waardering:
100% of 100
 • Complete prebiotica formule
 • Met trehalose en ceylon kaneel
 • Resistent zetmeelcomplex
 • Categorie: Spijsvertering, Darmflora & Immuunsysteem
 • 390 gram
Op voorraad
SKU
NS-335
EUR  32,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Prebiotic+™ - resistent zetmeel complex van Natural Stacks

Prebiotic+™ is een resistent zetmeel (resistant starch) supplement in poedervorm. Prebiotica zijn een klasse van onverteerbare zetmeelrijke plantenvezels. Deze formule bevat niet-gemodificeerde aardappelzetmeel, meel van onrijpe bananen, Europese cichoreiwortel (Inuline-FOS), trehalose en ceylon kaneel. Resistent zetmeel passeert het spijsverteringsstelsel grotendeels intact totdat in de dikke darm. Daar fermenteren de darmbacteriën deze prebiotica tot gunstige korteketenvetzuren acetaat, propionaat en butyraat.

Voordelen:

 • Complete prebiotica formule met resistent zetmeel
 • Met aardappelzetmeel, groene bananenmeel en Inuline-FOS
 • Aangevuld met trehalose en ceylon kaneel
 • 15 gram resistent zetmeel per dosering
 • Mengt gemakkelijk met smoothies en shakes
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Makkelijk te gebruiken

Prebiotic+™ is zeer makkelijk in gebruik. Begin de eerste week met 1 eetlepel poeder en meng dat in 250 ml koud water of in je favoriete smoothie of shake. Verhoog de dosis in de tweede week tot 2 eetlepels per dag. Neem het product bij voorkeur 's avonds.

Niet-gemodificeerde aardappelzetmeel

Niet-gemodificeerde aardappelzetmeel bevat de hoogste concentraties aan resistent zetmeel. De aardappelzetmeel in Prebiotic+™ wordt natuurlijk vervaardigd van Europese aardappels en is van hoogwaardige kwaliteit. De productie vindt plaats via een voorzichtig water- en filtratieproces.

Meel van groene bananen

Bananenmeel wordt gemaakt van het pulp van onrijpe bananen, voordat de suikers worden gevormd in deze tropische fruit. Het meel van groene bananen heeft een hoge voedingswaarde en is rijk aan kalium, vitaminen, mineralen en resistent zetmeel.

Inuline-FOS

Inuline-FOS (fructo-oligosaccharides) komen voor in veel verschillende groenten en bestaan uit korte- en langeketen fructosemoleculen die voeding vormen voor goede darmbacteriën. Prebiotic+™ bevat Orafti ®Synergy1 InulinFOS, gemaakt van Europese cichoreiwortel. Inuline-FOS zijn eveneens effectieve prebiotische vezels.

Trehalose

Trehalose staat ook wel bekend als paddenstoelensuiker omdat het van nature voorkomt in paddenstoelen. Ook zaden, algen en sommige woestijnplanten bevatten deze unieke vorm van suiker. Trehalose is half zo zoet als sucrose (tafelsuiker) en heeft een zeer lage glycemische index waarde.

Ceylon Kaneel

Deze formule bevat tevens Ceylon kaneel. Ceylon kaneel is de echte vorm van kaneel en is erg rijk aan antioxidanten. Ceylon kaneel wordt gewonnen van de bast van de kaneelboom, de Cinamomum verum. Deze bomen groeien het best in een tropisch klimaat. Oorspronkelijk komt kaneel uit Sri Lanka, het vroegere Ceylo, waar Ceylon kaneel naar is vernoemd. Er is ook nog een ander kaneelsoort van de Cinamomum cassia. Cassia kaneel bevat echter veel coumarine, een mogelijk schadelijke stof.

Prebiotic+™: een complete prebiotica

Prebiotic+™ is een compleet resistent zetmeel complex waarin de combinatie van de verschillende vormen van prebiotica voor de krachtige werking zorgt. Prebiotica is geschikt voor ieder dieet of voedingspatroon, zelfs het ketogene dieet. Prebiotica worden overigens ook oplosbare of fermenteerbare voedingsvezels genoemd. Niet-oplosbare of niet-fermenteerbare voedingsvezels staan bekend om het stimuleren van de stoelgang.

Fermentatie van prebiotica

Prebiotische vezels zijn niet verteerbaar en hebben dus geen directe voedingswaarde. Ze passeren intact de maag en het bovenste deel van de dunne darm. In het onderste deel van de dunne darm en in de dikke darm worden de vezels gefermenteerd door verschillende soorten bacteriën en gisten. Hieruit wordt een reeks van stoffen geproduceerd die weer te gebruiken zijn voor de mens. Zoals vitaminen, endocannabinoïden en korteketenvetzuren zoals butyraat, lactaat, acetaat en propionaat.

Ook waterstof wordt geproduceerd

Naast korte keten vetzuren worden door vezelconsumptie ook gassen geproduceerd zoals waterstof en koolstofdioxide. Waterstof is samen met zuurstof diep verweven met het ontstaan van leven op aarde en de evolutie er van. De balans van zuurstof en waterstof als antioxidant, ofwel van oxidatie en reductie, is essentieel in levende organismen.

Symbiotische combinatie van pre- en probiotica

Tot slot wijzen we nog op de symbiotische combinatie van pre- en probiotica. Dit product gaat dan ook uitstekend samen met een probioticaproduct. De effecten van een symbiotica combinatie overtreffen die van een enkelvoudige inname van prebiotica of probiotica.

Over Natural Stacks

Gezonde hersenen vormen de basis voor een succesvol leven. De missie van Natural Stacks is dan ook simpel: Better Brain. Better Life.® Sinds 2013 is Natural Stacks de ontwikkelaar van veilige en natuurlijke supplementen specifiek voor een optimale gezondheid van de hersenen. Deze zogenoemde noötropica spelen een rol in gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Het bedrijf gebruikt alleen zuivere ingrediënten in hun producten die inhoudelijk volledig open source zijn. Alle ingrediënten zijn traceerbaar qua herkomst en worden exact weergegeven op het etiket. Via een QR-code kan de klant alle relevante informatie inzien. De kwaliteit van de producten wordt getest door het onafhankelijke laboratorium Intertek op zuiverheid, potentie en kwaliteit.

Meer informatie
Product Naam
Prebiotica - Resistent Zetmeel Complex
Art.nr.
NS-335
Merk
Natural Stacks
Inhoud
390 gram
Gebruiksaanwijzing

Meng met 120 - 180 ml koud water of in uw favoriete smoothie. Begin met ½ lepel per dag gedurende 1 week daarna 1-2 schepjes per dag, bij voorkeur in de avond.

Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per portie% RDA
Resistent Zetmeel Complex 19,3 g  
Onbewerkt aardappelzetmeel 14.5 g  
Groene bananenmeel 3.7 g  
Orafti®Synergy1 Inulin FOS 1.1 g  
Calorieën 57  
Totaal aan koolhydraten 16 g 5%
Voedingsvezels 2.5 g 9%
Suikers 0.2 g  
Magnesium 3.6 mg 1%
Natrium 3.5 mg <1%
Kalium 44.4 mg 1%
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Ceylon kaneel, monniksfruit extract

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prebiotica - Resistent Zetmeel Complex
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Super
  Algehele beoordeling
  100%
  Werkt heel goed en lekker. Vult wel.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: