Prebiotica - Resistent Zetmeel Complex

 • Een complete PREbiotica formulering
 • Aangevuld met de super nutriënten trehalose en ceylon kaneel
 • Werkt synergetisch met PRObiotica
 • Aardappelzetmeel, groene bananenbloem en Inuline FOS
 • Vrij van kunstmatige stoffen
 • 390 gram
Niet op voorraad
SKU
NS-335
EUR  32,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Probiotic+ - Resistent zetmeel complex

Prebiotic+™ is een resistent zetmeel (resistant starch) supplement dat de werking van de darmen, maar ook andere systemen in het lichaam ondersteunt. Je kunt hierbij onder andere denken aan de serotonine productie en de hersenenchemie.

Voordelen van prebiotic+™

 • Een complete prebiotica formulering met aardappel zetmeel, groene bananenbloem en Inuline FOS.
 • Aangevuld met de super nutriënten trehalose en ceylon kaneel.
 • 15 gram resistant zetmeel per dosering.
 • Vrij van kunstmatige ingrediënten
 • Mengt gemakkelijk met smoothies en shakes.

Niet-gemodificeerde aardappelzetmeel

Niet-gemodificeerde aardappelzetmeel bevat de hoogste concentraties aan resistent zetmeel. De aardappelzetmeel in Prebiotic+™ wordt natuurlijk vervaardigd van Europese aardappels en heeft een “premium grade”.

Rauwe Groene Bananenbloem

Bananenbloem wordt gemaakt van de pulp van onrijpe bananen, voordat de suikers worden gevormd, in deze tropische fruit. Rauwe groene bananenbloem heeft een hoge voedingswaarde en is rijk aan kalium, vitaminen, mineralen en resistent zetmeel.

Inulin FOS

Inuline komt voor in veel verschillende groenten en bestaat uit korte- en lange keten fructose moleculen die de groei van de goede darmbacteriën stimuleren. Prebiotic+™ bevat Orafti ®Synergy1 Inulin­FOS, gemaakt van Europese cichoreiwortel.

Trehalose

Trehalose staat ook wel bekend als paddenstoelensuiker omdat het van nature voorkomt in paddenstoelen. Ook zaden, algen en sommige woestijnplanten bevatten deze unieke vorm van suiker. Trehalose is half zo zoet als sucrose (tafelsuiker) en heeft een zeer lage glycemische index waarde. Trehalose heeft een specifieke werking op het zenuwstelsel en gemoedstoestand.

Ceylon Kaneel

Ceylon Kaneel is de “echte” vorm van kaneel en reguleert onder andere de bloedsuikerspiegel en houdt de gewrichten soepel. Kaneel is erg rijk aan antioxidanten die het lichaam beschermen tegen potentieel schadelijke vrije-radicalen.

Wat zijn prebiotica?

De meeste mensen zijn bekend met PRObiotica, de levende bacteriën die in yoghurt, supplementen, andere vormen van zuivel of gefermenteerde producten voorkomen. Probiotica zijn erg effectief in het moduleren van de darmflora maar werken anders dan PREbiotica.

PREbiotica zijn de plantaardige zetmeel vezels die het lichaam zelf niet kan verteren. Hierdoor staan ze ook wel bekend als “resistent zetmeel”. Prebiotica moduleert de darmflora door de groet van vriendelijke bacteriën te stimuleren (Bifidus en Lactobacillus).

De goede bacteriën fermenteren de prebiotica vezels en vormen daarmee korte keten vetzuren zoals acetaat, propionaat, en boterzuur. Deze vetzuren behouden de juiste pH waarde in de darmen wat cruciaal is voor een goede werking. Prebiotica onmoedigen tevens de groei van de “niet-vriendelijke” bacteriën.

De werking van een goede darmflora is niet beperkt tot enkel de darmen maar ook andere systemen in het lichaam zijn hiervan afhankelijk. De productie van neurotransmitters GABA en serotonine is hier een goed voorbeeld van.

Verschillende prebiotica voeden de darmbacteriën op een andere manier. Dit is dan ook de reden dat Prebiotic+™ verschillende vormen van prebiotica bevat.

Geoptimaliseerde Voeding

Prebiotica is geschikt voor ieder diet of levensstijl, zelfs het ketogeen diet, omdat er geen bloedsuikerstijging plaatsvindt door deze vormen van suiker.

Een Complete PreBiotica

Prebiotic+™ is een compleet resistent zetmeel complex waarin de combinatie van de verschillende vormen van prebiotica voor de krachtige werking zorgt

Meer informatie
Product Naam
Prebiotica - Resistent Zetmeel Complex
Merk
Natural Stacks
Inhoud
390 gram
Gebruiksaanwijzing

Meng met 120 - 180 ml koud water of in uw favoriete smoothie. Begin met ½ lepel per dag gedurende 1 week daarna 1-2 schepjes per dag, bij voorkeur in de avond.

Ingrediënten per dosering

19.3 g Resistent Zetmeel Complex *,  14.5 g Onbewerkt aardappelzetmeel *, 3.7 g Groene bananenmeel *, 1.1 g- Orafti®Synergy1 Inuline FOS *, 2,8 g Threhalose *   

Calorieën     74       0%
- Calorieën uit vetten     0      
Totaal aan vetten     0 g     0%
- Verzadigde vetten     0 g     0%
Cholesterol     0 mg     0%
Totaal aan koolhydraten     18.8g     6%
- Voedingsvezels     1.9 g     *
- Suikers     2.6 g     *
Eiwit     <1%
Natrium     8mg     <1%
Kalium     40mg     1%

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Ceylon kaneel

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prebiotica - Resistent Zetmeel Complex
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: