Cafeïne - Smart Caffeine
EUR  22,95

Cafeïne - Smart Caffeine

 • Cafeïne met L-Theanine
 • Geen bijwerkingen door cafeïne
 • Combineer met CILTEP
 • Voor dagelijks gebruik
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
NS-340
EUR  22,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Smart Caffeine™ - Cafeïne met L-Theanine

Cafeïne wordt dagelijks geconsumeerd door miljoenen mensen over de hele wereld. Significante hoeveelheden cafeïne worden voornamelijk in warme dranken zoals koffie en thee gevonden. Het nuttigen van deze warme dranken gaat al duizenden jaren terug en is vaak gerelateerd aan sociale activiteiten of prestatieverbetering.

Helaas zijn kan niet iedereen even goed tegen cafeïne en teveel cafeïne kan tot ongewenste bijwerkingen leiden. Daarom is SMART CAFFEINE™ ontwikkelt!

Effectieve combinatie

SMART CAFFEINE™ is erg effectieve combinatie van of L-theanine en Cafeïne. L-theanine is een aminozuur uit groene thee dat de ongewenste bijwerkingen van cafeïne neutraliseert. Dit betekent u zich niet prikkelbaar of onrustig voelt en dat de dip die normaalgesproken komt opzetten nadat de cafeïne is uitgewerkt ook weg blijft.

SMART CAFFEINE™ zorgt voor een ontspannen, maar toch alerte staat van zijn die ideaal is voor concentreren en helder denken. Gebruikers ervaren deze effecten gemiddeld tussen de 3 en 6 uur. Een pot SMART CAFFEINE bevat 60 capsules. Een moe en leeg gevoel hebben is simpelweg niet leuk, vooral niet als je graag op het hoogste niveau wilt werken.

Cafeïne wordt om deze reden door miljoenen wereldwijd geconsumeerd. Het is een efficient natuurlijk stimulant, dat door een veelheid aan mensen goed verdragen kan worden. Cafeïne kan je absoluut een geweldige edge geven met betrekking tot je ervaren energie. Dit is echter niet exact de energie die je nastreeft op het moment dat je concentratie en productiviteit wilt behalen. Op zich is Cafeïne niet een geweldige cognitieve booster. Gebruikers ervaren vaak een kriebelig of nerveus gevoel gevolgd door een crash. Vooral bij veelvuldig gebruik speelt dit issue vaker op.

L-Theanine

Koffie met suiker of een energie drankje drinken geeft niet het type energie en concentratie benodigd om dingen voor elkaar te krijgen. Dat is waarom we L-theanine hebben opgenomen in SMART CAFFEINE. Dit is een natuurlijk voorkomend aminzo zuur met de bijkomende voordelen van een mentale ontspanning, gereduceerde stress, verbeterd werkgeheugen, verhoogd leervermogen – en wellicht het meest belangrijke – toegenomen Alpha Brain activiteit in de hersenen.

Onafhankelijk van elkaar hebben Cafeïne en L-theanine een ietwat tegenovergestelde werking op het lichaam en geest. Worden de twee echter gecombineerd heffen de effecten elkaar niet simpelweg. In plaats daarvan onstaat er een synergie. De gebruiker kan in dit geval de vruchten van de voordelen plukken van beide bestandsdelen zonder de negatieve bijwerkingen.

Natuurlijke combinatie

De energie en motivatie van de caffeine wordt in zijn volledigheid benut en de scherpe randen worden verzacht middels de L-theanine. Deze natuurlijke combinatie zorgt voor een gefocuste vorm van energie, in tegenstelling tot het kortstondige rush gevoel dat cafeïne solo ter tafel brengt.

Voordelen Smart Caffeine

 • Natuurlijke combinatie
 • Gefocuste vorm van energie
 • Effectieve combinatie van of L-theanine en Cafeïne
 • Neutraliseerd de ongewenste effecten van cafeïne
Meer informatie
Product Naam
Cafeïne - Smart Caffeine
Merk
Natural Stacks
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 1-2 capsules per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden en gebruik na 18:00 uur vermijden.
Ingrediënten per dosering
100 mg cafeïne anhydraat †, 200 mg l-theanine †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten
Plantaardige cellulose (capsule), plantaardige magnesiumstearaat.
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cafeïne - Smart Caffeine
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: