check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Cafeïne - Smart Caffeine

► Cafeïne met L-Theanine
► Geen bijwerkingen door cafeïne
► Combineer met CILTEP
► Voor dagelijks gebruik
► 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  22,95
- +
Natural Stacks
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Smart Caffeine™ - Cafeïne met L-Theanine

Cafeïne wordt dagelijks geconsumeerd door miljoenen mensen over de hele wereld. Significante hoeveelheden cafeïne worden voornamelijk in warme dranken zoals koffie en thee gevonden. Het nuttigen van deze warme dranken gaat al duizenden jaren terug en is vaak gerelateerd aan sociale activiteiten of prestatieverbetering.

Helaas zijn kan niet iedereen even goed tegen cafeïne en teveel cafeïne kan tot ongewenste bijwerkingen leiden. Daarom is SMART CAFFEINE™ ontwikkelt!

Effectieve combinatie

SMART CAFFEINE™ is erg effectieve combinatie van of L-theanine en Cafeïne. L-theanine is een aminozuur uit groene thee dat de ongewenste bijwerkingen van cafeïne neutraliseert. Dit betekent u zich niet prikkelbaar of onrustig voelt en dat de dip die normaalgesproken komt opzetten nadat de cafeïne is uitgewerkt ook weg blijft.

SMART CAFFEINE™ zorgt voor een ontspannen, maar toch alerte staat van zijn die ideaal is voor concentreren en helder denken. Gebruikers ervaren deze effecten gemiddeld tussen de 3 en 6 uur. Een pot SMART CAFFEINE bevat 60 capsules. Een moe en leeg gevoel hebben is simpelweg niet leuk, vooral niet als je graag op het hoogste niveau wilt werken.

Cafeïne wordt om deze reden door miljoenen wereldwijd geconsumeerd. Het is een efficient natuurlijk stimulant, dat door een veelheid aan mensen goed verdragen kan worden. Cafeïne kan je absoluut een geweldige edge geven met betrekking tot je ervaren energie. Dit is echter niet exact de energie die je nastreeft op het moment dat je concentratie en productiviteit wilt behalen. Op zich is Cafeïne niet een geweldige cognitieve booster. Gebruikers ervaren vaak een kriebelig of nerveus gevoel gevolgd door een crash. Vooral bij veelvuldig gebruik speelt dit issue vaker op.

L-Theanine

Koffie met suiker of een energie drankje drinken geeft niet het type energie en concentratie benodigd om dingen voor elkaar te krijgen. Dat is waarom we L-theanine hebben opgenomen in SMART CAFFEINE. Dit is een natuurlijk voorkomend aminzo zuur met de bijkomende voordelen van een mentale ontspanning, gereduceerde stress, verbeterd werkgeheugen, verhoogd leervermogen – en wellicht het meest belangrijke – toegenomen Alpha Brain activiteit in de hersenen.

Onafhankelijk van elkaar hebben Cafeïne en L-theanine een ietwat tegenovergestelde werking op het lichaam en geest. Worden de twee echter gecombineerd heffen de effecten elkaar niet simpelweg. In plaats daarvan onstaat er een synergie. De gebruiker kan in dit geval de vruchten van de voordelen plukken van beide bestandsdelen zonder de negatieve bijwerkingen.

Natuurlijke combinatie

De energie en motivatie van de caffeine wordt in zijn volledigheid benut en de scherpe randen worden verzacht middels de L-theanine. Deze natuurlijke combinatie zorgt voor een gefocuste vorm van energie, in tegenstelling tot het kortstondige rush gevoel dat cafeïne solo ter tafel brengt.

Voordelen Smart Caffeine

  • Natuurlijke combinatie
  • Gefocuste vorm van energie
  • Effectieve combinatie van of L-theanine en Cafeïne
  • Neutraliseerd de ongewenste effecten van cafeïne

Productinformatie

Naam Cafeïne - Smart Caffeine
Merk Natural Stacks
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing Neem 1-2 capsules per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden en gebruik na 18:00 uur vermijden.
Dosering 1 capsule
Ingrediënten per dosering 100 mg cafeïne anhydraat †, 200 mg l-theanine †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Plantaardige cellulose (capsule), plantaardige magnesiumstearaat.
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer