Cafeïne - Smart Caffeine

 • Cafeïne met L-Theanine
 • Geen bijwerkingen door cafeïne
 • Goed te combineren met Neurofuel™
 • Categorie: Hersenen & Energie
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
NS-340
EUR  26,35
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Smart Caffeine™ met L-Theanine van Natural Stacks

Het product Smart Caffeine™ is erg effectieve combinatie van twee stoffen, namelijk L-theanine en cafeïne. De stimulerende effecten van cafeïne zijn iedereen wel bekend. L-theanine is een natuurlijk aminozuur dat voorkomt in groene thee. Het neutraliseert echter de ongewenste effecten van cafeïne. Dit betekent geen prikkelbaar of onrustig gevoel na inname en geen dip die normaalgesproken volgt als de cafeïne is uitgewerkt. Kortom, wel de voordelen, niet de nadelen!

Voordelen:

 • Effectieve combinatie van L-theanine en cafeïne
 • Geen ongewenste effecten van cafeïne
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Cafeïne in koffie en thee

Cafeïne wordt dagelijks geconsumeerd door miljoenen mensen over de hele wereld. Significante hoeveelheden cafeïne worden voornamelijk in warme dranken zoals koffie en thee gevonden. Het nuttigen van koffie en thee gaat al duizenden jaren terug en is vaak gerelateerd aan sociale activiteiten of prestatieverbetering. Helaas kan niet iedereen even goed tegen cafeïne. Teveel cafeïne kan tot ongewenste bijwerkingen leiden. Daarom heeft Natural Stacks Smart Caffeine™ ontwikkeld.

Paradox: tegengesteld maar toch versterkend

Cafeïne en L-theanine hebben een wat paradoxale tegengestelde werking in lichaam en geest. Als de twee stoffen gecombineerd worden, dan verwacht je misschien dat de effecten tegen elkaar wegvallen of elkaar opheffen. Dat blijkt echter niet zo te zijn. Bij gelijktijdig gebruik ontstaat juist een synergetische werking. Je kunt zo de voordelen benutten van beide bestanddelen zonder negatieve bijwerkingen.

3 tot 6 uur effect

Dankzij Smart Caffeine™ kunnen de effecten van cafeïne volledig worden benut, terwijl de scherpe randen of bijwerkingen worden verzacht middels de L-theanine. Deze natuurlijke combinatie zorgt voor een gefocuste vorm van energie, en niet tot een kortstondige rush die bij cafeïne alleen wordt ervaren. De effecten van Smart Caffeine™ houden gemiddeld tussen de 3 en 6 uur aan. Smart Caffeine™ is goed te combineren met Neurofuel™

Over Natural Stacks

De missie van Natural Stacks is simpel: Better Brain. Better Life.® Helder kunnen denken, een goed geheugen en nieuwe dingen leren, vormen belangrijke sleutels in het leven. Vanuit die visie biedt Natural Stacks sinds 2013 veilige en natuurlijke supplementen aan specifiek voor een optimale werking van de hersenen. Deze zogenoemde noötropica richten zich op gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Het bedrijf gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in hun producten, die inhoudelijk volledig open source zijn. Alle ingrediënten zijn volledig traceerbaar qua herkomst en worden exact weergegeven op het etiket. De kwaliteit en van de producten wordt getest door een onafhankelijk laboratorium.

Meer informatie
Product Naam
Cafeïne - Smart Caffeine
Art.nr.
NS-340
Merk
Natural Stacks
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 1-2 capsules per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden en gebruik na 18:00 uur vermijden.
Ingrediënten per dosering
100 mg cafeïne anhydraat †, 200 mg l-theanine †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten
Plantaardige cellulose (capsule), plantaardige magnesiumstearaat.
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cafeïne - Smart Caffeine
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: