Tension Release - Ashwagandha Complex

Niet op voorraad
SKU
MF-21
EUR  23,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Ashwagandha extract

Ashwagandha is een traditioneel Indisch kruid dat al meer dan 4000 jaar gebruikt wordt voor verschillende toepassingen. Het wordt ook wel de Indische ginseng genoemd. De letterlijke vertaling van het woord is ‘de geur en kracht van een paard’. De plant bevat hoge concentraties van actieve stoffen als withanoliden, tropine, pseudotropine, isopelletrine, anaferine, en saponinen (alkaloïden). Deze stoffen helpen bij een zenuwachtig gevoel en maken minder stressgevoelig.

Voordelen van ashwagandha extract

  • De pillen zijn een mix van vier sterke kruiden.
  • De diverse ingrediënten ondersteunen elkaar en vormen een synergetisch geheel.
  • Ashwagandha bevat hoge concentraties van actieve stoffen als withanoliden, tropine, pseudotropine, isopelletrine, anaferine, en saponinen (alkaloïden).
  • Het extract is volledig veilig bevonden door de Amerikaanse overheid.

Wereldberoemd Sensoril concentraat

Het ashwagandha extract van Sensoril geniet wereldwijde faam. Het is een gepatenteerd en gestandariseerd concentraat. Het is volledig natuurlijk en bevat de hoogste concentraties aan actieve stoffen. Het Sensoril extract is bovendien als geheel veilig gekwalificeerd door de Amerikaanse overheid.

Een blend van verschillende krachtige ingrediënten

De MegaFood tabletten bevatten behalve het voedzame ashwagandha extract ook diverse andere krachtige besstanddelen. Deze mix zorgt ervoor dat de werking van de tabletten optimaal is. Ze ondersteunen elkaar en zorgen voor een synergetisch geheel. De overige natuurlijke kruiden zijn citroenmelisse, passiebloem en eleuthero.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Tension Release - Ashwagandha Complex
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag. Kan ook op een lege maag worden ingenomen

Ingrediënten per dosering

300 mg Passion Flower Vine Extract **, 250 mg Sensoril Ashwagandha Wortel & Bladextract **, 200 mg Eleuthero Wortel Extract **, 200 mg Citroenmelisse Leaf Extract **. ** ADH niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Plantaardige Cellulose, Plantaardig Smeermiddel, siliciumdioxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tension Release - Ashwagandha Complex
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: