Multi for Men - Multivitaminen voor mannen 40+

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Voor mannen vanaf 40 jaar
 • Geen ijzer, calcium en magnesium
 • Met zink en 25 mcg Vitamine D
 • Foodstate® Vitamine C, B12 en E
 • Ondersteunt de afweer*
 • 60 of 120 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-02-C-F-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MegaFood Multi for Men – Multivitamine voor mannen 40+

MegaFood Multi for Men - Multivitamine 40+ is speciaal samengesteld voor mannen vanaf 40 jaar en bevat dan ook geen ijzer, magnesium of calcium, omdat dit niet wordt aanbevolen voor deze doelgroep (tenzij een arts anders adviseert). De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem en 1000 IE (25 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Ondersteuning speciaal voor de man

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoefte van het mannelijk lichaam. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 1000 IE (25 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor een normale spermakwaliteit en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Omdat het niet wordt aanbevolen voor mannen in deze leeftijdscategorie, bevat het supplement geen ijzer, magnesium of calcium. Desgewenst kunt u calcium en magnesium aanvullen met Bone Health - Botten Complex.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam
 • De tabletten bevatten geen ijzer, magnesium en calcium, omdat dit niet wordt aanbevolen voor mannen in deze leeftijdscategorie
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Zink is goed voor de vruchtbaarheid van de man
 • Vitamine B6, B12, C, D en E ondersteunen het immuunsysteem
 • De One Daily voedingssupplementen van MegaFood zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Ingrediënten vers van de boer

MegaFood werkt alleen maar met zuivere ingrediënten die rechtstreeks worden ingekocht bij lokale partijen. De multivitaminetabletten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten een rijk spectrum aan essentiële voedingsstoffen. De voedselbronnen worden met zorg geoogst en op lage temperatuur verwerkt, zodat voedingsstoffen optimaal behouden blijven en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood is een premiumbedrijf in de vitaminen- en supplementenindustrie dat vers en puur voedsel gebruikt voor het maken van haar producten. Alle producten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen. De producten zijn dan ook vrij van GMO, soja en allergenen. MegaFood is bovendien het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen concentraten maakt en ook zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. Door zo te werken, heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ garanderen.

* Vitamine B6, B12, C, D en E ondersteunen de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
Multi for Men - Multivitaminen voor mannen 40+
Art.nr.
MF-02-C-F-config
Merk
MegaFood
Inhoud
60 of 120 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment gedurende de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

3500 IE Vitamine A (bètacaroteen met wortel) *, 200 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel ††) 250%, 1000 IE Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 500%, 30 IE Vitamine E (d-alfa-tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst †) 168%, 60 mcg Vitamine K1/K2 (fytonadion/menaquinon-7 met kool) 80%, 2 mg Thiamine (B1) (thiamine HCI met S. cerevisiae) 182%, 2 mg Riboflavine (B2) (riboflavine 5'-fosfaatnatrium met biologische bruine rijst †) 143%, 20 mg niacine (niacinamide met S. cerevisiae) 125%, 6 mg vitamine B6 (P5P met biologische bruine rijst †) 428%, 200 mcg foliumzuur (L-5-MTHF met broccoli) 100%, 12 mcg vitamine B12 (methylcobalamine met S. cerevisiae) 480%, 250 mcg biotine (met biologische bruine rijst †) 500%, 10 mg pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst †) 166%, 150 mcg jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 15 mg zink (rijstaminozuurchelaat) 150%, 50 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 91%, 150 mcg Koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) 15%, 1,5 mg Mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 75%, 120 mcg Chroom (mineraalgebonden S. cerevisiae) 300%, 55 mcg Molybdeen (mineraalgebonden S. cerevisiae) 110%, 2 mg Kalium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 1%, 200 mg choline* (cholinebitartraat). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld; † Lundberg Family Farms; †† Bevat Uncle Matt's Organic.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Multi for Men - Multivitaminen voor mannen 40+
Uw waardering