Natuurlijke Quercetine

Niet op voorraad
SKU
MF-04
EUR  19,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Natuurlijke Quercetine van MegaFood

In de natuur treft men quercetine meestal samen met vitamine C aan. Het is de pigmentstof die onder meer rode wijn voorkomt. Deze flavonol komt daarnaast ook voor in kappertjes, zwarte thee, uien en druiven. Natuurlijke quercetine is een antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem.  

Voordelen van natuurlijke Quercetine

  • Quercetine activeert het afweersysteem.
  • De tabletten bestaan uit volledig natuurlijke ingrediënten.
  • De aanwezige synergetische fytonutrienten hebben invloed op de opname van de natuurlijke quercetine.

Optimale werking

De natuurlijke quercetine van MegaFood bestaat uit enkel zuivere ingredienten. De synergetische fytonutrienten bevorderen de opname van deze flavonoïde optimaal. De Foodstate concentraten zijn bovendien gemaakt van verse en meestal biologische producten. Deze bestanddelen leveren een natuurlijke voedingswaarde.

Geen synthetische toevoegingen

MegaFood staat voor pure producten. Er worden dan ook geen synthetische additieven aan de supplementen toegevoegd. Een belangrijke reden hiervoor is dat door de mens vervaardigede stoffen minder compleet zijn dan hun natuurlijke variant.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Natuurlijke Quercetine
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet dagelijks 20-30 minuten voor een maaltijd.

Ingrediënten per dosering

30 mg Vitamine C 50%, 500 mg Quercetine (van 95% Fava Bean) **, 250 mg Ogentroost Blad extract (4: 1) **, 200 mg Nette Blad Extract (4: 1) **, 100 mg Citrus Bioflavanoid Complex **. % = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) , ** ADH niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Plantaardige cellulose, plantaardig glijmiddel, siliciumdioxide, gear gum.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natuurlijke Quercetine
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: