All-Flora™ Probiotica
EUR  43,95

All-Flora™ Probiotica

 • Meest geavanceerde probiotica voor man en vrouw
 • Helpt het microbioom in balans te houden met 10 miljard bacteriestammen
 • Drievoudige werking
 • Ondersteunt de spijsvertering 
 • Met onbewerkte, natuurlijke voedingsstoffen en gefermenteerd met whole foods
 • Bevat geen zuivel, gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non- GMO, 100% vegan
 • 30 capsules
Op voorraad
SKU
NC-0110
EUR  43,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Probiotic All-Flora™ van New Chapter voor man en vrouw

Een revolutionaire benadering voor gezonde microflora! Probiotic All-Flora™ is de meest geavanceerde probiotica formule voor elke dag, voor man en vrouw. Deze formule brengt het microbioom in balans door bewezen effectiviteit te combineren met excellente kwaliteit. Het biedt het beste uit de natuur en heeft een drievoudige werking met goede bacteriën en gezondheidsbevorderende gist. Probiotic All-Flora™ bevat probiotica die de hoeveelheid goede bacteriën in je lichaam weer aanvullen, prebiotica die als brandstof dienen en post biotica die de werking van de probiotica een boost geven.

New Chapter maakt voor Probiotic All-Flora™ alleen gebruik van DNA-geteste probiotische stammen die klinisch zijn onderzocht. De goede bacteriën en gisten helpen het microbioom van ons lichaam in balans te houden. Het microbioom, ook wel microbioticum of microflorum genoemd, bestaat uit micro-organismen zoals bacteriën, virussen en gisten. Als het microbioom goed gebalanceerd is, biedt het bescherming tegen ziekteverwekkers en helpt het bij de vertering van vezels. Dankzij de toevoeging van onder meer organische pepermunt, aloë vera, kardemom en kurkuma ondersteunt Probiotic All-Flora™ de spijsvertering nog eens extra, op natuurlijke wijze.

Voordelen:

 • Drievoudige werking met prebiotica, probiotica en post biotica
 • Met 10 miljard bacteriestammen voor een gebalanceerd microbioom
 • Bevat per capsule saccharomyces boulardii en lactobacillus plantarum en bifidobacterium breve
 • Met uitsluitend onbewerkte, pure voedingsmiddelen
 • Gefermenteerd met whole foods
 • Bevat cholesterolverlagende bèta-glucanen
 • Met organische turmeric of kurkuma (curcuma longa)
 • Ondersteunt de spijsvertering met onder andere aloë vera, pepermunt en kardemom

Probiotica in een formule die werkt

Probiotic All-Flora™ heeft een optimale formule met de juiste stammen bacteriën - in hoeveelheden die werken. Meer is niet altijd beter: Probiotic All-Flora™ bevat per capsule 10 miljard kve (kolonievormende eenheden), precies het aantal dat nodig is om jouw gezondheid te ondersteunen en de balans te herstellen in jouw microbioom. Elke capsule bevat 5 miljard kve van de bacteriestammen lactobacillus plantarum LP01 en bifidobacterium breve BR03 en 5 miljard kve van het gist saccharomyces boulardii. Probiotic-All Flora kan buiten de koelkast worden bewaard. Deze formule is geschikt voor man en vrouw vanaf 12 jaar, is 100% vegan, non-GMO en DNA getest, en bevat geen zuivel, gluten, synthetische middelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Drievoudige werking voor een gebalanceerd microbioom

Er worden al tientallen jaren wetenschappelijke studies verricht naar de werking van prebiotica, probiotica en post biotica en daaruit blijkt dat ze een brede waaier aan gezondheidsvoordelen bieden. New Chapter Probiotic All-Flora™ bevat alle drie de soorten.

Prebiotica is een verzamelnaam voor stoffen die als een soort brandstof de groei van bepaalde goede bacteriesoorten in het lichaam bevorderen. Hieraan worden gunstige effecten voor de gezondheid toegeschreven.

Probiotica zijn levende micro-organismen die een positief gezondheidseffect hebben als ze in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd. Meestal zijn probiotica bacteriën, maar er worden ook gezondheidseffecten toegeschreven aan bepaalde gisten.

Postbioticia zijn metabolieten of celmembranen die afkomstig zijn van de probiotica organismen. Ze zouden soms zelfs een actievere rol kunnen vervullen dan probiotica.

Ondersteunt de spijsvertering

Probiotic-All Flora bevat per capsule 82,5 mg organische aloë vera (blad), pepermunt (blad), koriander (zaad) en kardemom (fruit), artisjok (blad) en 31,4 mg organische turmeric of kurkuma (curcuma longa). Aloë vera ontgift het lichaam op zachte wijze en ondersteunt de spijsvertering. Pepermunt staat al sinds jaar en dag bekend om haar positieve invloed op de spijsvertering. Curcuma of kurkuma is jouw krachtige bondgenoot bij onder andere ontstekingen. En kardemom staat bekend om ondersteuning bij infecties en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Het voordeel van fermentatie

Supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods. Met een unieke twee-staps-methode brengt New Chapter meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn en geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals cholesterolverlagende bèta glucanen.

Wat zijn bèta glucanen?

Glucanen zijn ketens van glucose die voorkomen in de celwanden van planten en behoren tot de koolhydraten. Er zijn verschillende soorten glucanen; bekend zijn bijvoorbeeld zetmeel en cellulose. Glucanen komen voor in gisten en paddenstoelen en in granen, zoals haver. Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd dat de bèta-glucanen uit haver het cholesterolgehalte verlagen. Er is ook onderzoek gedaan naar het effect van glucanen op het afweersysteem omdat het lichaam sommige bèta-glucanen uit gist en paddenstoelen als ‘lichaamsvreemd’ ziet. Bij lichaamsvreemde stoffen wordt het afweersysteem geactiveerd.

Met saccharomyces boulardii

Deze probiotica voor man en vrouw bevat saccharomyces boulardii, een gistsoort die behoort tot de probiotica. Het is goed bestand tegen de lichaamstemperatuur en zelfs tegen maagzuur en kan overleven in de darmen. Daarom wordt deze gistsoort voor diverse toepassingen gebruikt. Saccharomyces boulardii wordt gemaakt door middel van een gepatenteerd proces: de gist wordt onder een gecontroleerde temperatuur en een laag vacuüm gedroogd. Hierdoor blijven de gehele gistcellen en het vochtgehalte voor langere tijd bewaard. Dat levert een stabiel product op waarbij de kwaliteit van de gistcellen 24 maanden optimaal blijft.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid. Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn.

De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals cholesterolverlagende bèta glucanen.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
All-Flora™ Probiotica
Merk
New Chapter
Inhoud
30 plantaardige capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor 12 jaar en ouder: Eén capsule per dag. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

300 mg gepatenteerde probiotische mix, 5 miljard CFU Saccharomyces boulardii, 5 miljard CFU Lactobacillus plantarum LP01 en Bifidobacterium breve BR03, 10 miljard totaal aantal culturen, 82.5 mg digestive support mix (van gefermenteerde planten) zoals: aloë (blad), pepermunt (blad), koriander (zaad), kardemom (fruit), artisjok (blad), 31.4 mg kurkuma (Curcuma longa) (wortel) (van gefermenteerde planten).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Maltodextrine, hypromellose (capsule), gefermenteerde planten (Saccharomyces cerevisiae, acacia gom, sojameel, melasse, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), bromelaïne (gedeactiveerd) en papaïne (gedeactiveerd) glycerine, siliciumdioxide, microkristallijne cellulose, rijstextract en zonnebloemolie.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:All-Flora™ Probiotica
Uw waardering