CoQ10+ Food Complex
EUR  49,36

CoQ10+ Food Complex

 • Gefermenteerde CoQ10
 • 22 mg CoQ10 per dag
 • Voor een betere opname van co-enzym Q10
 • Bevat geen gluten, kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 30 capsules
Op voorraad
SKU
NC-695
EUR  49,36
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

CoQ10+ Food Complex van New Chapter

Vul je nutriënten gericht aan met de Food Complex supplementen van New Chapter. CoQ10+ Food Complex bevat 22 mg gefermenteerde CoQ10 per capsule. Q10 is een vetoplosbaar, lichaamseigen co-enzym dat in de lever wordt aangemaakt. Als we ouder worden, maakt het lichaam minder Q10 aan.

Voordelen:

 • Whole food gefermenteerde CoQ10
 • Betere opname dankzij fermentatie
 • 22 mg CoQ10 per capsule
 • Gefermenteerd met probiotica
 • Sterk antioxidant dan de chemisch geïsoleerde vorm van Q10
 • Ondersteunt het behoud van gezonde cellen en weefsels
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Bevat geen kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Glutenvrij, Non-GMO
 • Gemakkelijk te slikken capsule
 • Kan op elk moment van de dag worden genomen, ook op een lege maag

Het voordeel van gefermenteerde Q10

Er zijn veel supplementen met het co-enzym Q10 op de markt. Deze bevatten doorgaans een chemisch geïsoleerde vorm van Q10 terwijl New Chapters CoQ10+ Food Complex whole-food gefermenteerde Q10 biedt. De unieke twee-staps-fermentatie methode van New Chapter maakt anti-oxidatieve kracht vrij bij het co-enzym Q10. Ontdek deze volle kracht van Q10 met CoQ10+ Food Complex, dat dankzij fermentatie gemakkelijk te verteren is en op elk moment van de dag kan worden gebruikt – ook op een lege maag.

Hoe werkt fermentatie?

Fermentatie is een van de oudste conserveringstechnieken ter wereld. Het is in feite het gecontroleerd laten bederven van voedsel, zoals bij zuurkool gebeurt. New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd.

Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert.

Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. De probiotica bereikt de darmen levend.

Het voordeel van fermentatie

De twee-staps-fermentatiemethode brengt New Chapter meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn en geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, ook zonder maaltijd. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bètaglucanen die een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

Het Amerikaanse merk New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De producten van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
CoQ10+ Food Complex
Art.nr.
NC-695
Merk
New Chapter
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsules of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

22 mg CoQ10 (uit kweekmedia).

Overige Ingrediënten

Kweekmedia (biologische gemalen soja (inclusief isoflavonen), organische Saccharomyces cerevisiae (actief en inactief, inclusief bètaglucanen), organische maltodextrine, organische acacia gom, melkzuurbacteriën (L. acidophilus, B. bifidum, L. rhamnosus), papaïne (gedeactiveerd) en bromelaïne (gedeactiveerd)), biologische gemalen rijst, hypromellose (capsule) en siliciumdioxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja, Tarwe
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CoQ10+ Food Complex
Uw waardering