Women's Advanced Multi

 • Complete multivitamine voor de actieve vrouw op natuurlijke basis
 • Voor een sterker immuunsysteem
 • Hormonale balans en meer energie
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods, zacht voor de maag
 • Met o.a. kurkuma, rode klaver, monnikspeper en maca
 • Bevat geen zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non- GMO, 100% vegetarisch
 • 48 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-302
EUR  41,76
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Women’s Advanced Multi van New Chapter

Versterk je immuunsysteem, krijg meer energie en wees stress de baas met twee dagelijkse capsules vol gefermenteerde nutriënten. Deze geavanceerde multivitamine speciaal voor de actieve vrouw is gefermenteerd met onbewerkte, ongeraffineerde voeding (whole foods) en probiotica voor betere vertering en absorptie.

Voordelen:

 • Natuurlijke ondersteuning voor de algehele gezondheid
 • Alle vitaminen en mineralen die de vrouw nodig heeft voor een actieve levensstijl
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Zacht voor de maag. Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Met superfoods als organische kurkuma, maca, monnikspeper en rode klaver
 • Voor hormonale balans, een sterker immuunsysteem, ondersteuning bij stress en meer energie
 • Gefermenteerd met probiotica voor een gezond microbioom
 • Ondersteunt de spijsvertering en brengt de darmen in balans
 • Goed voor hart en bloedvaten
 • Met puur natuurlijke, organische bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen zuivel, gluten, kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen. Non- GMO, 100% vegetarisch
 • 48 capsules

Naast alle vitamines en mineralen, zorgen schisandra, maca en kamille voor meer energie en ondersteuning bij stress, rode klaver en monnikspeper voor hormonale balans en vlierbes en Siberische ginseng voor een sterker immuunsysteem. Fenegriek en druivenpit ondersteunen een gezonde hartfunctie en je spijsvertering heeft baat bij de aloë vera, pepermunt en kardemom in dit supplement. Alles wat jij nodig hebt voor jouw actieve levensstijl in twee capsules per dag!

Waarom een gefermenteerde multi?

Dankzij fermentatie is deze multivitamine gemakkelijk te verteren en kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatie methode van New Chapter zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. En het activeert de multivitamine op zo’n manier dat jouw lichaam het kan opnemen als gewone voeding. Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De gefermenteerde multivitamines op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elke capsule. Zo vul je op een vertrouwde manier het tekort in voedingsstoffen in jouw lichaam aan voor meer energie en een sterker immuunsysteem.

Met superfoods speciaal voor de vrouw

Multivitamines zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag 250 gram groenten en twee stuks fruit te eten. Niet iedereen eet die hoeveelheid dagelijks en dan is aanvulling met een multivitamine aan te bevelen. Maar er zijn ook veel omstandigheden waarbij je naast dat gezonde voedingspatroon wel wat extra’s kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je veel sport, stress ervaart, rookt, medicijnen gebruikt, vegetarisch of vegan bent of aan het afvallen bent.

De multivitamines van New Chapter doen meer dan alleen een tekort aan nutriënten aanvullen om jouw gezondheid te ondersteunen. Women’s Advanced Multi combineert whole-food gefermenteerde ingrediënten zoals zink, monnikspeper en de vitamines A en C met een aanvullende kruidenmix. Elk ingrediënt van de multivitamine is gecertificeerd organisch en Non-GMO. Women’s Advanced Multi van New Chapter is zorgvuldig samengesteld met alle vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt voor een actieve levensstijl. Dat is aangevuld met speciale superfoods die extra goed zijn voor elke vrouw, zoals kurkuma, maca, monnikspeper en rode klaver.

Women’s Advanced Multi maakt het verschil

Deze geavanceerde multi is speciaal samengesteld voor de actieve vrouw terwijl het ook de algehele gezondheid ondersteunt met systeem specifieke voordelen. De combinatie van zorgvuldig geselecteerde whole-food ingrediënten helpt om je immuunsysteem te versterken, een gezonde hormonale balans te behouden en om beter om te kunnen gaan met stressvolle situaties. New Chapter’s multivitamines maken het verschil omdat ze gefermenteerd zijn met ongeraffineerde, onbewerkte voeding (whole foods) en kruidenmixen met superfoods. Wat betekent dat voor jou?

Dankzij de fermentatie methode van New Chapter kan jouw lichaam alle weldadige nutriënten die het verdient, goed absorberen. En de multivitamines van New Chapter zijn door het fermenteren vriendelijk voor je maag dus je kunt ze op elk moment van de dag nemen, ook op een lege maag. New Chapter biedt ‘next level’ nutriënten en kruiden dankzij haar gepatenteerde fermentatie methode. Deze methode gebruikt de kracht van heilzame probiotica om elke vitamine, elk mineraal en elk kruid extra te activeren.

Schisandra, maca en kamille voor meer energie en minder stress

Women’s Advanced Multi is gefermenteerd met een kruidenmix vol superfoods die speciaal voor de vrouw zijn geselecteerd. Schisandra, maca en kamille geven bijvoorbeeld meer energie en bieden ondersteuning bij stress.

Schisandra Chinensis is een van de meest weldadige ingrediënten uit de keuken van New Chapter. De bessen van de klimplant staan bekend om het verbeteren van de weerstand en het verhogen van het mentale en fysieke prestatievermogen. De vruchten bevatten het versterkende schisandrine, vitamine E en de nodige mineralen. Schisandra wordt gezien als een adaptogeen. Het geeft rust bij stressvolle situaties en energie bij vermoeidheid.

Maca oftewel Peruaanse ginseng is ook een adaptogeen. Het knolgewas is rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Maca bevat veel micronutriënten uit de voedzame berggrond en is een bron van eiwitten en aminozuren.

Kamille staat al jaren bekend als een rustgever die anti-stress en kalmerende eigenschappen heeft. De actieve verbinding in kamille, verantwoordelijk voor de gezondheidsvoordelen, heet bisabolol. Dit heeft anti-irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen.

Ondersteun de spijsvertering met aloë vera, pepermunt en kardemon

Deze multi ondersteunt je spijsvertering met onder andere aloë vera, pepermunt en kardemon. Aloë vera ontgift het lichaam op zachte wijze en ondersteunt de spijsvertering. Pepermunt staat al sinds jaar en dag bekend om haar positieve invloed op de spijsvertering. En kardemom staat bekend om ondersteuning bij infecties en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Cardiovasculaire support van druivenpit en fenegriek

Women’s Advanced Multi ondersteunt hart en bloedvaten met onder andere druivenpit en fenegriek. Het is klinisch aangetoond dat druivenpit-extract goed is voor het hart en de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het bevat lecithine, wat goed is voor de bloedopbouw, en hoge concentraties flavonoïde, wat een goede werking van de aderen stimuleert. De belangrijkste flavonoïden zijn de oligomere proanthocyanidinen (OPC), krachtige antioxidanten. OPC’s hebben een beschermende werking op hart en bloedvaten. Ze zuiveren de bloedbaan en versterken de vaatwanden. Daarnaast bevatten druivenpitten veel omega 6 vetzuur, dat ervoor zorgt dat zuurstof extra goed door de celwand kan worden doorgelaten. Fenegriek is als bladgroente een uitstekende bron van kalium en galactomannandie, die een gezonde bloeddruk ondersteunen en voor een betere doorbloeding zorgen.

Rode klaver en monnikspeper voor hormonale balans

New Chapter heeft aan deze multivitamine voor de actieve vrouw ook superfoods toegevoegd die zorgen voor meer hormonale balans. Rode klaver en monnikspeper zijn fyto-oestrogenen, ook wel isoflavonen genoemd. Fyto-oestrogenen kunnen de werking van oestrogeen nabootsen bij een tekort aan dit hormoon. Dit is voor vrouwen in de menopauze of bij problemen rond de menstruatie een groot voordeel.

Rode klaver bevat de isoflavonen formononitine en daidzine die in de darmen omgezet kunnen worden in equol, een stof met een sterk oestrogeen effect. Monnikspeper staat bekend als belangrijk vrouwenkruid. Onderzoek wijst uit dat de bes van de monnikspeper een harmoniserende invloed heeft op de vrouwelijke hormoonhuishouding. De donkere bessen bevatten bioactieve stoffen zoals flavonoïden en iridoïde glycosides met een indirect effect op de hormoonstofwisseling.

Vlierbes, astragalus en Siberische ginseng voor een sterker immuunsysteem

Vlierbes bevordert het immuunsysteem en wordt traditioneel ingezet bij griep, verkoudheid of gistinfecties. De bio-flavonoïden in de vlierbes helpen om celbeschadiging veroorzaakt door slechte voeding, milieuvervuiling en stress tegen te gaan. Astragalus is een adaptogeen, wat betekent dat kan het je lichaam kan ondersteunen bij stress. Daarnaast wordt astragalus gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren en de natuurlijke processen van jouw afweersysteem te ondersteunen. De Siberische ginseng of eleuthero werd aanvankelijk ingezet bij een tekort aan ginseng en bleek de gezondheidsvoordelen daarvan zelfs te overtreffen. De taigawortel, zoals de Siberische ginseng ook wel wordt genoemd, stimuleert het immuunsysteem, door verhoging van het aantal afweercellen, die onderdeel zijn van de specifieke cellulaire afweer (T-lymphocyten).

Met kurkuma en gember

Met twee capsules per dag krijg je ook elke dag 2,4 mg gember en 4 mg organische kurkuma of curcuma binnen. Kurkuma, ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd, is de krachtige bondgenoot uit de natuur die talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft. Het werkt ontstekingsremmend en tegen ontstekingsgerelateerde pijn, helpt vet te verbranden, is geschikt voor behoud van een goede gewrichtsfunctie, is goed voor het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen en hart en bloedvaten en ondersteunt het immuunsysteem.

Gember is de welbekende 'koning van de kruiden’, vol met antioxidanten, B-vitamines, vitamine C en diverse mineralen. Gember of djahé heeft een reinigende werking; het helpt om schadelijke stoffen af te voeren waardoor je je fitter en energieker voelt. De meest heilzame werking komt voort uit de ruim 100 bioactieve stoffen, met als belangrijkste stoffen gingerol en shogaol. Hierdoor ondersteunt gember allerlei processen in je lichaam.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten.

Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert.

Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. Deze levende micro-organismen brengen de microflora van je darmen in balans – precies de plek waar jouw immuunsysteem voor het grootste deel zetelt.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Dit Amerikaanse merk maakt gebruik van de traditionele kracht van de natuur om de gezondheid te verbeteren en klachten te verminderen. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid. Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn.

De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

Meer informatie
Product Naam
Women's Advanced Multi
Merk
New Chapter
Inhoud
48 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee tabletten. Kan op een lege maag worden ingenomen.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentmedia (sojameel, Saccharomyces cerevisiae, sinaasappelschilpoeder, wortelpoeder, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), papaïne (gedeactiveerd), bromelaïne (gedeactiveerd) en alfalfapoeder), acacia gom, silica, lakhars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Women's Advanced Multi
Uw waardering