Women’s Advanced 40+ Multi

 • Complete multivitamine voor de 40+ vrouw op natuurlijke basis
 • Ondersteunt het behoud van een goed gezichtsvermogen
 • Ondersteunt een gezonde hartfunctie en spijsvertering 
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods, zacht voor de maag
 • Met o.a. bètacaroteen, kurkuma, kardemom, oregano en fenegriek
 • Bevat geen zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten
Niet op voorraad
SKU
NC-310
EUR  49,56
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Women’s Advanced 40+ Multi van New Chapter

Women’s Advanced 40+ Multi ondersteunt een gezonde hartfunctie en spijsvertering én het behoud van goede ogen met scherp zicht. Het bevat gefermenteerde vitamine A (100% als bètacaroteen) voor de ogen en gefermenteerde vitamine D3 en C voor ondersteuning aan de spijsvertering zodat jouw lichaam alle belangrijke nutriënten goed op kan nemen.

Krijg meer energie, versterk je immuunsysteem en ondersteun je gezichtsvermogen met drie tabletten per dag, vol gefermenteerde nutriënten. Deze geavanceerde multivitamine speciaal voor vrouwen boven de veertig is gefermenteerd met onbewerkte, ongeraffineerde voeding (whole foods) en probiotica voor betere vertering en absorptie.

Naast alle vitamines en mineralen, zorgen schisandra, maca en kamille voor meer energie en ondersteuning bij stress, rode klaver en monnikspeper voor hormonale balans en vlierbes en Siberische ginseng voor een sterker immuunsysteem. Fenegriek en druivenpit ondersteunen een gezonde hartfunctie en je spijsvertering heeft baat bij de aloë vera, pepermunt en kardemom in dit supplement. Alles wat jij als actieve 40-plusser nodig hebt in drie tabletten per dag!

Voordelen:

 • Natuurlijke ondersteuning voor de algehele gezondheid
 • Alle vitaminen en mineralen die vrouwen boven de 40 nodig hebben voor een actieve levensstijl
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Zacht voor de maag. Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Met superfoods en bètacaroteen, kurkuma, kardemom, oregano en fenegriek
 • Voor het behoud van een goed gezichtsvermogen en een gezond spijsvertering, ondersteunt een gezonde hartfunctie
 • Gefermenteerd met probiotica voor een gezond microbioom
 • Ondersteunt de spijsvertering en brengt de darmen in balans
 • Goed voor hart en bloedvaten
 • Met puur natuurlijke, organische bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen zuivel, gluten, kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten

Waarom een gefermenteerde multi?

Dankzij fermentatie is deze multivitamine gemakkelijk te verteren en kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatie methode van New Chapter zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. En het activeert de multivitamine op zo’n manier dat jouw lichaam het kan opnemen als gewone voeding.

Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De gefermenteerde multivitamines op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elk tablet. Zo vul je op een vertrouwde manier het tekort in voedingsstoffen in jouw lichaam aan voor meer energie en een sterker immuunsysteem.

Met superfoods speciaal voor de vrouw

Multivitamines zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Het voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag 250 gram groenten en twee stuks fruit te eten. Niet iedereen eet die hoeveelheid dagelijks en dan is aanvulling met een multivitamine aan te bevelen. Maar er zijn ook veel omstandigheden waarbij je naast dat gezonde voedingspatroon wel wat extra’s kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je veel sport, stress ervaart, rookt, medicijnen gebruikt, vegetarisch bent of aan het afvallen bent.

De multivitamines van New Chapter doen meer dan alleen een tekort aan nutriënten aanvullen om jouw gezondheid te ondersteunen. Women’s Advanced 40+ Multi is gemaakt met whole foods gefermenteerde vitamines en mineralen zoals vitamine D3, A en C. Dit is aangevuld met een zorgvuldig geselecteerde, uitgekiende kruidenmix met onder meer oregano, fenegriek en meidoornbes die jouw actieve levensstijl ondersteunen.

Women’s Advanced 40+ Multi maakt het verschil

Deze geavanceerde multi is speciaal samengesteld voor de actieve vrouw boven de veertig terwijl het ook de algehele gezondheid ondersteunt met systeem specifieke voordelen. De combinatie van zorgvuldig geselecteerde whole-food ingrediënten helpt om je immuunsysteem te versterken, beter om te kunnen gaan met stressvolle situaties en je scherpe zicht te behouden. New Chapter’s multivitamines maken het verschil omdat ze gefermenteerd zijn met ongeraffineerde, onbewerkte voeding (whole foods) en kruidenmixen met superfoods. Wat betekent dat voor jou?

Dankzij de fermentatie methode van New Chapter kan jouw lichaam alle weldadige nutriënten die het verdient, goed absorberen. En de multivitamines van New Chapter zijn door het fermenteren vriendelijk voor je maag dus je kunt ze op elk moment van de dag nemen, ook op een lege maag. New Chapter biedt ‘next level’ nutriënten en kruiden dankzij haar gepatenteerde fermentatie methode. Deze methode gebruikt de kracht van heilzame probiotica om elke vitamine, elk mineraal en elk kruid extra te activeren.

Bètacaroteen voor het behoud van een scherp zicht

Bètacaroteen of pro-vitamine A behoort tot de plantaardige carotenoïden; het zijn de pigmenten die fruit en groenten geel, oranje en rood kleuren. Het wordt in het lichaam omgezet in vitamine A. Bètacaroteen zorgt, net als vitamine A, voor een goede weerstand en is erg belangrijk voor het gezichtsvermogen, maar ook voor gezonde botten, tanden, huid en voor de groei. Er zijn aanwijzingen dat bètacaroteen sterke anti-oxidatieve eigenschappen heeft en de lichaamscellen beschermt tegen vrije radicalen die schade aan cellen kunnen veroorzaken. Het lichaam zet niet meer bètacaroteen om in vitamine A dan het nodig heeft. De inname van bètacaroteen leidt daarom niet tot een te hoog vitamine A-niveau en kan dus worden beschouwd als een veilige vorm van vitamine A.

Schisandra, maca en kamille voor meer energie en minder stress

Women’s Advanced 40+ Multi is gefermenteerd met een kruidenmix vol superfoods die speciaal voor de vrouw zijn geselecteerd. Schisandra, maca en kamille geven bijvoorbeeld meer energie en bieden ondersteuning bij stress.

De bessen van de Schisandra Chinensis staan bekend om het verbeteren van de weerstand en het verhogen van het mentale en fysieke prestatievermogen. Ze bevatten het versterkende schisandrine, vitamine E en de nodige mineralen. Schisandra wordt gezien als een adaptogeen. Het geeft rust bij stressvolle situaties en energie bij vermoeidheid.

Maca oftewel Peruaanse ginseng is ook een adaptogeen. Het knolgewas is rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels.

Kamille staat al jaren bekend als een rustgever die anti-stress en kalmerende eigenschappen heeft. De actieve verbinding in kamille, verantwoordelijk voor de gezondheidsvoordelen, heet bisabolol. Dit heeft anti-irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen.

Ondersteun de spijsvertering met aloë vera, pepermunt en kardemon

Deze multi ondersteunt je spijsvertering met onder andere aloë vera, pepermunt en kardemon. Aloë vera ontgift het lichaam op zachte wijze en ondersteunt de spijsvertering. Pepermunt staat al sinds jaar en dag bekend om haar positieve invloed op de spijsvertering. En kardemom biedt ondersteuning bij infecties en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Cardiovasculaire support van druivenpit en fenegriek

Women’s Advanced 40+ Multi ondersteunt hart en bloedvaten met onder andere druivenpit en fenegriek. Het is klinisch aangetoond dat druivenpit-extract goed is voor het hart en de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het bevat lecithine, wat goed is voor de bloedopbouw, en hoge concentraties flavonoïde, wat een goede werking van de aderen stimuleert.

De belangrijkste flavonoïden zijn de oligomere proanthocyanidinen (OPC), krachtige antioxidanten. OPC’s zuiveren de bloedbaan en versterken de vaatwanden. Daarnaast bevatten druivenpitten veel omega 6 vetzuur, dat ervoor zorgt dat zuurstof extra goed door de celwand kan worden doorgelaten. Fenegriek is als bladgroente een uitstekende bron van kalium en galactomannan, die een gezonde bloeddruk ondersteunen en voor een betere doorbloeding zorgen.

Rode klaver en monnikspeper voor hormonale balans

New Chapter heeft aan deze multivitamine voor de actieve vrouw boven de veertig ook superfoods toegevoegd die zorgen voor meer hormonale balans. Rode klaver en monnikspeper zijn fyto-oestrogenen, ook wel isoflavonen genoemd. Fyto-oestrogenen kunnen de werking van oestrogeen nabootsen bij een tekort aan dit hormoon. Dit is voor vrouwen in de menopauze of bij problemen rond de menstruatie een groot voordeel.

Rode klaver bevat de isoflavonen formononitine en daidzine die in de darmen omgezet kunnen worden in equol, een stof met een sterk oestrogeen effect. Monnikspeper staat bekend als belangrijk vrouwenkruid. Onderzoek wijst uit dat de bes van de monnikspeper een harmoniserende invloed heeft op de vrouwelijke hormoonhuishouding. De donkere bessen bevatten bioactieve stoffen zoals flavonoïden en iridoïde glycosides met een indirect effect op de hormoonstofwisseling.

Vlierbes, astragalus en Siberische ginseng voor een sterker immuunsysteem

Vlierbes bevordert het immuunsysteem en wordt traditioneel ingezet bij griep, verkoudheid of gistinfecties. De bio-flavonoïden in de vlierbes helpen om celbeschadiging veroorzaakt door slechte voeding, milieuvervuiling en stress tegen te gaan.

Astragalus is een adaptogeen, wat betekent dat kan het je lichaam kan ondersteunen bij stress. Daarnaast wordt astragalus gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren en de natuurlijke processen van jouw afweersysteem te ondersteunen.

De Siberische ginseng of eleuthero werd aanvankelijk ingezet bij een tekort aan ginseng en bleek de gezondheidsvoordelen daarvan zelfs te overtreffen. De taigawortel, zoals de Siberische ginseng ook wel wordt genoemd, stimuleert het immuunsysteem, door verhoging van het aantal afweercellen, die onderdeel zijn van de specifieke cellulaire afweer (T-lymphocyten).

Met kurkuma en gember

Met drie tabletten per dag krijg je ook elke dag 12 mg gember en 10,5 mg organische kurkuma of curcuma binnen. Kurkuma, ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd, is de krachtige bondgenoot uit de natuur die talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft. Het werkt ontstekingsremmend en tegen ontstekingsgerelateerde pijn, helpt vet te verbranden, is geschikt voor behoud van een goede gewrichtsfunctie, is goed voor het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen en hart en bloedvaten en ondersteunt het immuunsysteem.

Gember is de welbekende 'koning van de kruiden’, vol met antioxidanten, B-vitamines, vitamine C en diverse mineralen. Gember of djahé heeft een reinigende werking; het helpt om schadelijke stoffen af te voeren waardoor je je fitter en energieker voelt. De meest heilzame werking komt voort uit de ruim 100 bioactieve stoffen, met als belangrijkste stoffen gingerol en shogaol. Hierdoor ondersteunt gember allerlei processen in je lichaam.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een organische gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten.

Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden organische, non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert.

Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. Deze levende micro-organismen brengen de microflora van je darmen in balans – precies de plek waar jouw immuunsysteem voor het grootste deel zetelt.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Dit Amerikaanse merk maakt gebruik van de traditionele kracht van de natuur om de gezondheid te verbeteren en klachten te verminderen. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid. Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn.

De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

Meer informatie
Product Naam
Women’s Advanced 40+ Multi
Merk
New Chapter
Inhoud
48 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks drie tabletten of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentmedia (sojameel, Saccharomyces cerevisiae, sinaasappelschilpoeder, wortelpoeder, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), papaïne (gedeactiveerd), bromelaïne (gedeactiveerd) en alfalfapoeder), acacia gom, kiezelzuur, hars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Women’s Advanced 40+ Multi
Uw waardering