Gefermenteerde Maca Tabletten
EUR  51,56

Gefermenteerde Maca Tabletten

 • Gefermenteerde maca voor geestelijke en fysieke gezondheid
 • Met schisandra en kardemom
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten
Op voorraad
SKU
NC-389
EUR  51,56
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Fermented Maca van New Chapter

Gefermenteerde maca uit Peru voor een goede geestelijke en fysieke gezondheid. De gefermenteerde maca tabletten van New Chapter combineren de kracht van maca (Peruaanse ginseng) met schisandra en kardemom voor een holistische ondersteuning. En ze zijn gefermenteerd met probiotica zodat jouw lichaam de nutriënten beter kan verteren en absorberen.

Voordelen:

 • Voor geestelijke en fysieke gezondheid*
 • Combineert de kracht van maca met schisandra en kardemom
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica
 • Ondersteunt de vrouwelijke hormonale balans tijdens menopauze en draagt zo bij aan behoud van sterke botten*
 • Goed voor de kwaliteit van sperma en de vrouwelijke vruchtbaarheid*
 • Maca en schisandra zorgen als adaptogeen voor meer mentale en fysieke balans
 • Rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels
 • Dankzij fermentatie beter te verteren en absorberen
 • Geschikt voor elk moment van de dag, ook op een lege maag
 • Bevat alleen biologische ingrediënten die duurzaam zijn gewonnen
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 700 mg maca, 210 mg schisandra en 140 mg kardemom per dag
 • 48 tabletten

Met maca uit het Andesgebergte

De maca die New Chapter gebruikt voor deze supplementen, wordt gewonnen in het Peruaanse Andesgebergte, waar de adaptogene kracht van maca al eeuwenlang wordt gebruikt voor meer energie. De gefermenteerde maca capsules zijn 100% vegetarisch, bevatten ingrediënten die duurzaam worden gewonnen en zijn glutenvrij en non-GMO.

Superfood van de Inca’s

Met een dagelijkse portie van twee capsules Fermented Maca van New Chapter krijg je 700 mg gefermenteerde maca binnen. Maca oftewel Peruaanse ginseng is een knolgewas dat in Peru al eeuwen wordt gegeten omdat het een hoge voedingswaarde heeft. Dit familielid van de aardappel is rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Maca wordt hoog in het Andes gebergte geteeld en bevat veel micronutriënten uit de voedzame berggrond zoals magnesium, calcium, kalium, selenium, jodium, mangaan, ijzer en koper. Daarnaast is maca een bron van eiwitten en aminozuren. De Inca’s gebruikten maca als energiebooster en ter bevordering van het uithoudingsvermogen.

Met schisandra en kardemom

Dankzij het unieke fermentatieproces van New Chapter wordt de energieke en balancerende kracht van maca in dit supplement gecombineerd met schisandra en kardemon. Als je dagelijks twee capsules Fermented Maca van New Chapter slikt, krijg je dagelijks ook 210 mg schisandra en 140 mg kardemom binnen.

Wat zijn adaptogenen?

Maca en schisandra zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische geneeskunde wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan negatieve prikkels van bijvoorbeeld stress. Het farmacologische concept van adaptogenen gaat ervan uit dat ze fysiologische processen stabiliseren en homeostases bevorderen. Daardoor ontstaat er meer balans.

Fermentatie voor betere opname

Maca wordt steeds populairder en er zijn veel producten met maca verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. Het unieke fermentatieproces van New Chapter zorgt ervoor dat jij maca in de puurste vorm kunt gebruiken en maakt het gemakkelijk te verteren. De fermentatie voegt naast alle gezondheidsvoordelen van maca ook nog eens probiotische eigenschappen toe.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil. Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd.

Het voordeel van fermentatie

Dit supplement van New Chapter is gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die de darmen levend bereiken, zoals L. acidophilus, B. bifidum and L. rhamnosus. Met een unieke twee-staps-methode brengt New Chapter meer vitaliteit in haar poeders, vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de producten van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. De gefermenteerde supplementen van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

Over New Chapter

New Chapter produceert alleen supplementen, multivitamines en poeders die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. De producten van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts.

Dit supplement van New Chapter is gefermenteerd met whole foods en probiotica. Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. New Chapter voedt al meer dan 35 jaar lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

* Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europeese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde Maca Tabletten
Art.nr.
NC-389
Merk
New Chapter
Inhoud
48 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 tabletten met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

700 mg biologische maca (Lepidium meyenii) (wortel), 210 mg biologische schizandra (Schisandra chinensis) (fruit), 140 mg biologische kardemom (Elettaria cardamomum) (fruit).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische bruine rijst, biologische maltodextrine, biologische acacia gom, gepatenteerde fermentatiemedia (biologische Saccharomyces cerevisiae, biologische melasse, biologische maltodextrine, biologische acacia gom, biologische sojameel, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus), bromelaïne (gedeactiveerd) en papaïne (gedeactiveerd)), siliciumdioxide, lakhars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde Maca Tabletten
Uw waardering