Fermented Turmeric - 48 tabletten

 • Gefermenteerde kurkuma
 • Ondersteunt een gezonde hart- en hersenfunctie
 • Maakt weerbaarder bij ontstekingen
 • Gefermenteerd met probiotica voor een betere opname van kurkuma
 • Bevat geen gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non- GMO, 100% vegetarisch
 • 48 tabletten
Niet op voorraad
SKU
NC-386
EUR  51,56
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Fermented Turmeric van New Chapter

Ervaar de kracht van gefermenteerde kurkuma. Ondersteun je cognitieve hersenfuncties, een gezonde hartfunctie en zorg dat je weerbaarder bent bij ontstekingen (de achterliggende oorzaak van vele ziektes) met twee gemakkelijk te slikken tabletten per dag. De bewezen werking van New Chapters unieke fermentatie methode met probiotica, ontgrendelt het volle potentieel van kurkuma zodat jouw lichaam er optimaal gebruik van kan maken.

Voordelen:

 • 100% gefermenteerde kurkuma
 • Ondersteunt een gezonde hartfunctie
 • Stimuleert de cognitieve hersenfunctie
 • Weerbaarder bij ontstekingen en ontstekingsgerelateerde pijn
 • Gefermenteerd met probiotica, wat de volle kracht van kurkuma ontgrendelt
 • Pure kurkuma, vol met fytonutriënten
 • Voor een hormetisch effect
 • Kurkuma van duurzame teelt uit India
 • Dankzij fermentatie beter te verteren en absorberen
 • Geschikt voor elk moment van de dag, ook op een lege maag
 • Bevat geen gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO. Geschikt voor vegetariërs
 • 1190 mg kurkuma per dag
 • 48 tabletten

Fermentatie voor betere opname

Er zijn veel supplementen met kurkuma verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even goed werkzaam. Kurkuma wordt namelijk niet gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Het wordt vaak aangeraden om kurkuma met vet of piperine te combineren omdat het lichaam het dan beter op kan nemen. Niet iedereen verdraagt piperine echter even goed. Het fermentatieproces van New Chapter zorgt ervoor dat je pure kurkuma kunt gebruiken dat dankzij de unieke fermentatie methode beter wordt opgenomen in het lichaam. De fermentatie voegt naast alle gezondheidsvoordelen van kurkuma ook nog eens probiotische eigenschappen toe.

Duurzame teelt

Met de dagelijkse portie van twee vegetarische tabletten per dag krijg je 1190 mg gefermenteerde kurkuma binnen. New Chapter gebruikt kurkuma van duurzame teelt uit India, waar het specerij het beste groeit. Deze onbewerkte, ongeraffineerde, whole food kurkuma is 100% puur en zit vol met weldadige fytonutriënten.

De kracht van kurkuma

Kurkuma of curcuma is verkozen tot het meest populaire supplement van 2019 en kent talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het wordt ook wel geelwortel, turmeric of koenjit genoemd. Kurkuma is een Aziatisch specerij met een lange geschiedenis. Het werkt ontstekingsremmend en tegen ontstekingsgerelateerde pijn, helpt vet te verbranden, is geschikt voor behoud van een goede gewrichtsfunctie, is goed voor het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen en hart en bloedvaten en ondersteunt het immuunsysteem.

Hormetische prikkels

Vaak wordt gedacht dat de curcuminoïden van kurkuma krachtige antioxidanten zijn die cellen en gezond houden en beschermen tegen vrije radicalen, maar het tegendeel is waar. Curcuminoïden zijn juist gezondheidsbevorderende stressoren (hormetische stoffen). Door hormetische prikkels wordt het lichaam gezonder en weerbaarder.

Welk effect heeft gefermenteerde kurkuma?

Al eeuwenlang worden de goede bacteriën uit probiotica gebruikt voor fermentatie om voeding te verrijken. New Chapter gebruikt de heilzame werking van fermentatie om alle kruiden, vitamines en mineralen te vitaliseren. Dit supplement combineert de bewezen werking van New Chapters fermentatie methode met de whole food kracht van kurkuma. De gefermenteerde kurkuma kan hierdoor beter worden opgenomen en ondersteunt onder andere gezonde cognitieve en cardiovasculaire functies en maakt je weerbaarder bij ontstekingsproblemen.

De darmen in balans met probiotica

De supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met klinisch onderzochte bacteriestammen die als probiotica dienen. Probiotica brengt het microbioom in je darmen in balans, precies daar waar het grootste deel van jouw immuunsysteem zich bevindt. Verder gebruikt New Chapter voor de fermentatie alleen natuurlijke, veilige whole foods zoals fruit, groenten en kruiden die vol gezonde voedingsstoffen zitten.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil.

Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. Probiotica helpt om het microbioom in je darmen in balans te houden. Precies de plaats waar het grootste deel van je immuunsysteem zich bevindt.

Deze fermentatie methode zorgt ervoor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die helpen om een gezond cholesterolgehalte in stand te houden.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle vitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
Fermented Turmeric - 48 tabletten
Merk
New Chapter
Inhoud
48 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 tabletten met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

1190 mg kurkuma (Curcuma longa) (wortelstok).

Overige Ingrediënten

Biologische bruine rijst, biologische maltodextrine, biologische acacia gom, gepatenteerde fermentatiemedia (biologische melasse, biologische Saccharomyces cerevisiae, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus)), siliciumdioxide. lakhars en carnaubawas.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fermented Turmeric - 48 tabletten
Uw waardering