LifeShield™ Breathe

 • De kracht van vier paddenstoelen in één capsule
 • Bevat cordyceps, reishi, chaga en poria
 • 100% vegan, whole food, non-GMO
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-237
EUR  41,75
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

LifeShield™ Breathe van New Chapter

LifeShield™ Breathe bevat de DNA-geteste paddenstoelen cordyceps, reishi, chaga en poria. Deze vier paddenstoelen worden al duizenden jaren traditioneel gebruikt en in combinatie versterken ze elkaars werking.

LifeShield™ Breathe bevat het mycelium (de schimmeldraden), het vruchtlichaam en de sporen van de vier weldadige paddenstoelen. Dit LifeShield™ supplement biedt jou een beschermend schild met organische paddenstoelen die in de Verenigde Staten zijn geteeld en de kans krijgen om volledig uit te groeien. Daarmee worden de levenscyclus en de authentieke, weldadige eigenschappen gewaarborgd. In de dagelijkse portie van twee capsules zit 450 mg cordyceps, 300 mg reishi, 150 mg chaga en 100 mg poria.

Voordelen:

 • Bevat cordyceps, reishi, chaga en poria
 • Vol bioactieve stoffen, bèta glucanen en antioxidanten
 • Synergetisch effect: versterken elkaars werking
 • Rijke bron van essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen
 • Gebaseerd op de Chinese kruidenleer
 • Bevat de authentieke ling zhi stam
 • Effectief adaptogeen, DNA-getest
 • Met organische, onbewerkte paddenstoelen
 • Whole food, non-GMO, bevat geen kleur- en smaakstoffen
 • 100% vegan

Cordyceps de keizerlijke paddenstoel

Cordyceps wordt in China de keizerlijke paddenstoel genoemd en groeit in het hooggebergte van Tibet en China. De paddenstoel parasiteert op de rups van een speciale vlinder. Als de vlinder is uitgekomen en de rups opdroogt, groeit de paddenstoel boven de grond uit. Omdat deze paddenstoel alleen op 3.000 tot 5.000 meter hoogte voorkwam, was het een exclusief en kostbaar product. Tegenwoordig kan de cordyceps goed geteeld worden, waardoor iedereen van zijn bijzondere kwaliteiten gebruik kan maken.

In China wordt de cordyceps vaak gebruikt als afrodisiacum of potentieverhogend middel. De cordyceps bevat L-tryptofaan, polysachariden, lipiden en nucleoside analogen en de werking heeft de aandacht van de moderne wetenschap. De kracht van cordyceps wordt vaak gecombineerd met reishi voor een sneller en sterker effect.

Legendarische reishi

Reishi (ganoderma lucidum) behoort tot de top 3 van weldadige paddenstoelen. Het staat hoog in aanzien bij de traditionele Chinese kruidenleer en is een van de meest onderzochte paddenstoelen. De Chinese naam voor de krachtige paddenstoel is ling zhi, paddestoel van onsterfelijkheid.

Reishi of de gesteelde lakzwam groeit op boomstammen.

De oranje-bruine lakzwam bevat vitamines (C, B, D, E en foliumzuur), mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium en zink, sporenelementen zoals mangaan, selenium, chroom en koper en aminozuren. Het meeste voordeel komt van de bioactieve stoffen zoals triterpenen en beta glucanen..

New Chapter gebruikt van de lakzwam de schimmeldraden (mycelium), de sporen en het vruchtvlees, dus de hoed en de stam. Er zijn veel producten met reishi verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. New Chapter test haar producten uitgebreid en verricht zelfs DNA-tests om er zeker van te zijn dat de authentieke, ling zhi stam in de LifeShield™ supplementen wordt gebruikt.

Mycotherapie

Paddenstoelen zijn evolutionair gezien ouder dan planten, maar we weten er nog niet veel van. Niet alleen de Chinese kruidenleer, ook de oude Grieken en Romeinen maakten gebruik van mycotherapie. In de Middeleeuwen waren ook de monniken geïnteresseerd in de kracht van de paddestoel. Het traditionele gebruik van paddenstoelen kreeg halverwege vorige eeuw de aandacht van de wetenschap. Mycologen, biologen die onderzoek doen naar paddenstoelen, kregen ook belangstelling voor de bijzondere pluspunten.

Paddenstoelen als adaptogeen

Veel paddenstoelen zoals de reishi zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische traditie wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan verschillende prikkels.

Een Life Shield van paddenstoelen

New Chapter combineert eeuwenoud traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met inzichten uit moderne wetenschap. De productenlijn op basis van paddenstoelen heet niet voor niets LifeShield™. Deze supplementen bieden namelijk een beschermend schild voor jouw welzijn. De LifeShield™ producten van New Chapter bieden elk een specifiek voordeel. De paddenstoelen van New Chapter zijn in de Verenigde Staten gekweekt. Ze krijgen de kans om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de medicinale eigenschappen worden gewaarborgd.

Kwaliteit gewaarborgd

Niet elke paddenstoel biedt dezelfde voordelen – ook al zien ze er identiek uit. New Chapter is er dan ook trots op dat hun paddenstoelen het Identify Assured keurmerk dragen, wat betekent dat alle gebruikte stammen zorgvuldig gekwalificeerd en bevestigd zijn. New Chapter gebruikt geavanceerde technologie om alle bestanddelen van de paddenstoelen te matchen, controleren en waarborgen. Dit betekent dat zelfs het DNA van de stammen wordt getest om ze identificeren en te vergelijken met de resultaten uit hun uitgebreide database. Vervolgens wordt de chemische vingerafdruk van de paddenstoelen onderzocht. Zo kun jij er zeker van zijn dat de juiste, bijzondere  eigenschappen van de paddenstoel in jouw LifeShield™ supplement aanwezig is.

Over New Chapter

New Chapter gelooft dat de kracht van de natuur het best kan worden benut met kwalitatief hoogstaande producten en pure, onbewerkte ingrediënten. Het vooraanstaande kwaliteitsproces van New Chapter garandeert dat jij exact binnenkrijgt wat er op het etiket vermeld staat.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en whole foods. Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
LifeShield™ Breathe
Merk
New Chapter
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules met voedsel. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

450 mg cordyceps (Cordyceps militaris) (mycelium), 300 mg reishi (Ganoderma lucidum, ling zhi) (mycelium en vruchtlichamen), 150 mg chaga (Inonotus obliquus) (mycelium en sclerotia), 100 mg poria (Wolfiporia-cocos) (mycelium).

Overige Ingrediënten

Capsule (pullulan (Aureobasidium pullulans), carrageen, water en kaliumchloride) en bruine rijst.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LifeShield™ Breathe
Uw waardering