LifeShield™ Liver Force™

 • Mix van vijf paddenstoelen
 • Voor een natuurlijke detox
 • Met elfenbankje, shiitake, reishi, cordyceps en poria
 • 100% vegan
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-239
EUR  41,75
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

LifeShield™ Liver Force™

Kies voor een natuurlijke detox met het beschermende schild van LifeShield™ Liver Force™. Dit supplement bevat reishi en elfenbankje, gecombineerd met een uitgekiende mix van shiitake, cordyceps en poria. New Chapter biedt al het goede van deze vijf paddenstoelen door alle fasen van hun levenscyclus te combineren in één capsule: het mycelium, extracellulaire verbindingen, het vruchtlichaam en de sporen.

Voordelen:

 • Gezonde detox met de kracht van paddenstoelen
 • Bevat een uitgekiende mix van organische paddenstoelen: elfenbankje, shiitake, reishi, cordyceps en poria
 • Gebaseerd op de Chinese kruidenleer
 • Vol bioactieve stoffen, bèta glucanen en antioxidanten
 • Rijke bron van essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen
 • Effectief adaptogeen, DNA-getest
 • Whole food, non-GMO, bevat geen kleur- en smaakstoffen
 • Met organische paddenstoelen
 • 100% vegan

Kwaliteit gewaarborgd

De paddenstoelen van New Chapter worden in de Verenigde Staten geteeld en krijgen de kans om volledig uit te groeien, waarmee de levenscyclus en bijzondere eigenschappen worden gewaarborgd. De kracht van deze paddenstoelen wordt al duizenden jaren in verschillende culturen gebruikt. In de dagelijkse portie van twee capsules zit 240 mg elfenbankje, 240 mg cordyceps, 240 mg reishi, 140 mg shiitake en 140 mg poria.

Elfenbankje of coriolus versicolor

Het elfenbankje of de coriolus versicolor is één van de meest bestudeerde zwammen. In China wordt de coriolus versicolor al duizenden jaren ingezet voor de gezondheid. New Chapter gebruikt van het elfenbankje , ook wel turkey’s tail genoemd, het mycelium en het vruchtlichaam. De werkzame stoffen in de coriolus versicolor zijn de polysaccharide K, dat in Japan veel wordt geadviseerd, en aan proteïne gebonden polysaccharide peptiden. Elfenbankje wordt vaak gecombineerd met reishi voor een optimale werking.

Legendarische reishi

De legendarische reishi wordt al meer dan 2.000 jaar in China gebruikt. Reishi (ganoderma lucidum) behoort tot de top 3 van weldadige paddenstoelen en staat hoog in aanzien bij de traditionele Chinese kruidenleer. De Chinese naam voor de krachtige paddenstoel is ling zhi, paddestoel van onsterfelijkheid. De oranje-bruine lakzwam bevat vitamines (C,B,D,E en foliumzuur), mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium en zink, sporenelementen zoals mangaan, selenium, chroom en koper en aminozuren. Het meeste voordeel komt van de bioactieve stoffen zoals triterpenen en polysacchariden zoals bèta glucanen (minstens 15%).

Ling zhi

New Chapter LifeShield™ Liver Force™ gebruikt van de reishi de schimmeldraden (mycelium) en het vruchtvlees, dus de hoed en de stam. Er zijn veel producten met reishi verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. New Chapter test haar producten uitgebreid en verricht zelfs DNA-tests om er zeker van te zijn dat de authentieke, medicinale ling zhi stam in de LifeShield™ supplementen wordt gebruikt.

Cordyceps, de keizerlijke paddenstoel

Cordyceps wordt in China de keizerlijke paddenstoel genoemd en groeit in het hooggebergte van Tibet en China. De paddenstoel parasiteert op de rups van een speciale vlinder. Als de vlinder is uitgekomen en de rups opdroogt, groeit de paddenstoel boven de grond uit. Omdat deze paddenstoel alleen op 3.000 tot 5.000 meter hoogte voorkwam, was het een exclusief en kostbaar product. Tegenwoordig kan de cordyceps goed geteeld worden, waardoor iedereen van zijn bijzondere kwaliteiten gebruik kan maken. Cordyceps bevat L-tryptofaan, polysachariden, lipiden en nucleosideanalogen en de werking heeft de aandacht van de moderne wetenschap. De kracht van cordyceps wordt vaak gecombineerd met reishi voor een sneller en sterker effect.

Ondersteuning van shiitake en poria

LifeShield™ Liver Force™ Support bevat naast de heilzame paddenstoelen elfenbankje, reishi en cordyceps een mix van poria en shiitake – vol bèta-glucanen, antioxidanten, ergosterol derivaten, coriolan en polysachariden. Poria groeit op de wortels van de pijnboom en wordt traditioneel gebruikt als een Chi (levensenergie) tonic. De voedzame, bruine knol groeit op de wortels van de pijnboom en is geliefd bij Taoïstische kluizenaars.

Mycotherapie

Paddenstoelen zijn evolutionair gezien ouder dan planten, maar we weten er nog niet veel van af. Niet alleen de Chinese kruidenleer, ook de oude Grieken en Romeinen maakten gebruik van mycotherapie. In de Middeleeuwen raakten ook de monniken geïnteresseerd in de kracht van de paddenstoel. Het traditionele gebruik van paddenstoelen kreeg halverwege vorige eeuw de aandacht van de wetenschap. Mycologen, biologen die onderzoek doen naar paddenstoelen, krijgen belangstelling voor de bijzondere pluspunten.

Paddenstoelen als adaptogeen

Veel paddenstoelen zoals de reishi zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische traditie wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan verschillende prikkels.

Een Life Shield van paddenstoelen

New Chapter combineert eeuwenoud traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met moderne wetenschap. De productenlijn op basis van paddenstoelen heet niet voor niets LifeShield ™. Deze supplementen bieden namelijk een beschermend schild voor jouw welzijn. De LifeShield ™ producten van New Chapter bieden elk een specifiek voordeel. De paddenstoelen van New Chapter zijn in de Verenigde Staten gekweekt. Ze krijgen de kans om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de weldadige eigenschappen worden gewaarborgd.

Hoe worden de paddenstoelen getest?

Niet elke paddenstoel biedt dezelfde voordelen – ook al zien ze er identiek uit. New Chapter is er dan ook trots op dat hun paddenstoelen het Identify Assured -keurmerk dragen, wat betekent dat alle gebruikte stammen zorgvuldig gekwalificeerd en bevestigd zijn. New Chapter gebruikt geavanceerde technologie om alle bestanddelen van de paddenstoelen te matchen, controleren en waarborgen. Dit betekent dat zelfs het DNA van de stammen wordt getest om ze te identificeren en vergelijken met de resultaten uit hun uitgebreide database. Vervolgens wordt de chemische vingerafdruk van de paddenstoelen onderzocht. Zo kun jij er zeker van zijn dat de juiste, bijzondere eigenschappen van de paddenstoel in jouw LifeShield™ supplement aanwezig is.

Over New Chapter

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Het Amerikaanse merk produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

Meer informatie
Product Naam
LifeShield™ Liver Force™
Merk
New Chapter
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules met voedsel. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

240 mg elfenbankje (Trametes versicolor) (mycelium en vruchtlichamen), 240 mg cordyceps (Cordyceps militaris) (mycelium), 240 mg reishi (Ganoderma lucidum, ling zhi) (mycelium en vruchtlichamen), 140 mg shiitake (Lentinus edodes) (mycelium), 140 mg poria (wolfiporia cocos) (mycelium).

Overige Ingrediënten

Capsule (pullulan (Aureobasidium pullulans), carrageen, water en kaliumchloride) en bruine rijst.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LifeShield™ Liver Force™
Uw waardering