Perfect Energy™

 • Multivitamine op natuurlijke basis voor meer energie
 • 22 vitamines en mineralen
 • Gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • Ondersteunt de mitochondriën
 • Met energierijke kruiden zoals maca, groene thee en schisandra
 • Bevat geen suiker, zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen
 • Non- GMO, 100% vegetarisch
 • 36 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-340
EUR  43,96
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Perfect Energy Multivitamine van New Chapter

Activeer je natuurlijke energie met Perfect Energy multivitamine van New Chapter. Deze multivitamine op natuurlijke basis biedt het volledige spectrum aan nutriënten; van vitamine A tot zink. New Chapter combineert eeuwenlang traditioneel gebruik met moderne wetenschap en heeft aan dit supplement een uitgekiende kruidenmix toegevoegd met onder andere groene thee, maca en schisandra.

De multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met ongeraffineerde, onbewerkte voeding (whole foods) en probiotica. Dat zorgt ervoor dat jouw lichaam de vitamines beter kan verteren en absorberen. Perfect Energy Multivitamine kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag.

Perfect Energy Multivitamine zet proteïnen, vet en koolhydraten om in energie dankzij acht gefermenteerde B-vitamines. Daarnaast ondersteunt het de mitochondriën, de ‘krachtcentrales’ in onze cellen, waardoor je meer energie hebt voor je dagelijkse bezigheden of workouts.

Voordelen:

 • Dagelijkse multivitamine voor meer energie en uithoudingsvermogen
 • Vol adaptogenen voor gebalanceerde aanmaak van energie
 • 22 vitamines en mineralen, gefermenteerd met probiotica en whole foods
 • Bevat acht gefermenteerde B-vitamines
 • Aangevuld met kruiden en gefermenteerde groenten
 • Met energierijke kruiden zoals maca, schisandra en groene thee
 • Geschikt bij drukke werkzaamheden, sportprestaties en de behoefte aan meer energie
 • Ondersteunt het immuunsysteem en de algehele gezondheid
 • Gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een betere vertering en absorptie
 • Kan op elk moment van de dag genomen worden, ook op een lege maag
 • Zacht voor de maag en darmen
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Bevat geen suiker, zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non- GMO, 100% vegetarisch
 • 36 capsules

Het belang van B-vitamines

B-vitamines spelen een belangrijke rol in de stofwisseling omdat ze de natuurlijke energie in je lichaam activeren. Ze dragen bij aan de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten en maken energie vrij uit jouw voeding. B-vitamines ondersteunen de aanmaak van adenosinetrifosfaat (ATP) dat een sleutelrol speelt als drager van chemische energie. Deze energieproductie vindt plaats in de mitochondriën, de krachtpatsers of energiecentrales in elke menselijke cel. B-vitamines fungeren tijdens dit proces als helper of co-enzym. Perfect Energy bevat acht gefermenteerde B-vitamines, die ervoor zorgen dat je meer energie uit je voeding kan halen. B-vitamines helpen samen met mitochondriën, de kleine energiecentrales in onze cellen, om energie te leveren voor jouw dagelijkse drukke werkzaamheden of sporttrainingen.

Perfect Energy met energierijke kruiden

New Chapter heeft aan Perfect Energy een speciaal geselecteerde kruidenmix toegevoegd die jouw natuurlijke energie activeren. Elke dagelijkse capsule bevat 221,6 mg van deze energierijke kruidenmix. Het bevat onder andere maca, schisandra en groene thee.

Maca oftewel Peruaanse ginseng is een knolgewas uit Peru, rijk aan mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Maca bevat veel micronutriënten uit de voedzame berggrond zoals magnesium, calcium, kalium, selenium, jodium, mangaan, ijzer en koper. Daarnaast is maca een bron van eiwitten en aminozuren. De Inca’s gebruikten maca als energiebooster en ter bevordering van het uithoudingsvermogen.

Schisandra staat bekend om het verbeteren van de weerstand en het verhogen van het mentale en fysieke prestatievermogen. De bessen van deze klimplant bevatten het versterkende schisandrine, vitamine E en de nodige mineralen.

Groene thee heeft antibacteriële, ontgiftende, antivirale en een schimmelwerende werking en helpt bij het versnellen van de stofwisseling. Een stofje in groene thee (ECGC) oxideert vet, zodat het lichaam vet makkelijker kan gebruiken als energiebron.

Vol adaptogenen

De kruidenmix van Perfect Energy Multivitamine zit vol met adaptogenen zoals maca en schisandra. Adaptogeen is een bekende term in de holistische voedingsleer. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan negatieve prikkels van bijvoorbeeld stress. Daardoor ontstaat er meer balans. Het farmacologische concept van adaptogenen gaat ervan uit dat ze fysiologische processen stabiliseren en homeostases bevorderen.

Druivenpit extract, een krachtige antioxidant

Elke capsule Perfect Eenergy Multivitamine bevat 300 mg druivenpit extract. Het is klinisch aangetoond dat druivenpit-extract goed is voor het hart en de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het bevat lecithine, wat goed is voor de bloedopbouw, en hoge concentraties flavonoïden zoals oligomere proanthocyanidinen (OPC’s). OPC’s hebben als krachtige antioxidanten een beschermende werking op hart en bloedvaten. Ze zuiveren de bloedbaan en versterken de vaatwanden. Daarnaast bevatten druivenpitten veel omega 6 vetzuur, dat ervoor zorgt dat zuurstof extra goed door de celwand kan worden doorgelaten en je meer energie krijgt.

Het voordeel van fermenteren

Waarom zou je kiezen voor de gefermenteerde vitamines van New Chapter? Dankzij fermentatie is de multivitamine gemakkelijk te verteren en vriendelijk voor de maag. Het kan het op elk moment van de dag genomen worden, zelfs op een lege maag. De unieke fermentatie methode van New Chapter zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. En het activeert de multivitamine op zo’n manier dat jouw lichaam het kan opnemen als gewone voeding.

Veel andere multivitamines bestaan uit synthetische, geïsoleerde voedingsstoffen die moeilijk op te nemen zijn door het lichaam en daardoor niet ten volle benut worden. De gefermenteerde multivitamines op natuurlijke basis van New Chapter zorgen ervoor dat je dagelijks maximaal profijt hebt van elke capsule. New Chapter biedt ‘next level’ nutriënten en kruiden dankzij haar gepatenteerde fermentatie methode. Deze methode gebruikt de kracht van heilzame probiotica om elke vitamine, elk mineraal en elk kruid extra te activeren.

Hoe werkt fermenteren?

New Chapter maakt bij het fermenteren gebruik van een unieke twee-staps-methode. Eerst wordt een gistsoort (het probioticum saccharomyces cerevisiae) gemixt met natuurlijke koolhydraten van planten. Vervolgens worden er de juiste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om de fermentatie verder op gang te brengen, worden non-GMO soja en onbewerkte whole foods toegevoegd zoals alfalfa, wortel en sinaasappelschil.

Het gist ondergaat een biotransformatie doordat het de vitamines en mineralen in zijn structuur absorbeert. Daarna wordt er tropisch fruit aan het fermentaat toegevoegd om het fermentatieproces wat af te remmen. Om het proces compleet te maken, worden als laatste de probiotica bacteriestammen L. acidophilus, B. bifidum en L. rhamnosus onder zachte verhitting toegevoegd. Deze levende micro-organismen brengen de microflora van je darmen in balans – precies de plek waar jouw immuunsysteem voor het grootste deel zetelt.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. Dit Amerikaanse merk creëert alleen producten die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zijn een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. Ze kiezen voor veilige producten, die met een gerust hart gebruikt kunnen worden en bijdragen aan de gezondheid, maatschappij en de aarde. New Chapter wordt niet voor niets geproduceerd door een Certified B Corporation, wat betekent dat zij people, planet en profit in een perfecte balans houden.

De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. Alle multivitamines van New Chapter zijn gefermenteerd met whole foods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid.

Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen met vele gunstige eigenschappen, zoals bèta glucanen die het behoud van een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

Meer informatie
Product Naam
Perfect Energy™
Merk
New Chapter
Inhoud
36 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 3 tabletten of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kan altijd worden ingenomen, zelfs op een lege maag. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentmedia (sojameel, Saccharomyces cerevisiae, sinaasappelschilpoeder, wortelpoeder, alfalfapoeder, papaïne (gedeactiveerd) en bromelaïne (gedeactiveerd), melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus)), acaciagom, Lithothamnion calcareum and Lithothamnion corallioides, kiezelzuur, hars, carnaubawas en magnesium oxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Perfect Energy™
Uw waardering