Bacterie Balance 60cp

 • Formule met Canadese geelwortel, olijfblad en Rode zonnehoed
 • Bevat Propolis extract
 • Categorie: Weerstand & Darmflora
 • Categorie: Immuunsysteem & Luchtwegen
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
KR4510
EUR  42,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bacterie Balance – speciale formule van Nutramin

Bacterie Balance bevat Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), olijfbladextract (Olea europaea), Propolis extract en het extract van Rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Canadese geelwortel en Rode zonnehoed ondersteunen de normale werking van je immuunsysteem, een claim die nog in afwachting is van goedkeuring door de Europese Commissie. De Canadese geelwortel bevat het alkaloīd berberine. Berberine bevattende planten worden veel gebruikt in de Ayurveda en in China. Rode zonnehoed helpt tevens bij gezonde luchtwegen*. De actieve stoffen in Rode zonnehoed zijn onder andere polysachariden, glycoproteïnes, alkylamides, cafeïnezuur derivaten (zoals echinacoside), vluchtige olie en flavonoïden. Alle ingrediënten in deze formule zijn speciaal geselecteerd vanwege hun unieke eigenschappen en sterke synergetische werking.

Voordelen:

 • Krachtige combinatieformule
 • Canadese geelwortel en Rode zonnehoed ondersteunen het immuunsysteem*
 • Echinacea purpura helpt bij gezonde luchtwegen en heeft een verzachtende invloed*
 • Bevat geen allergenen
 • Geschikt voor vegetariërs

* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Propolis en olijfbladextract

Propolis is een lijmachtige substantie die door bijen wordt gemaakt uit de knoppen en het sap (hars) van planten en bomen. De bijen gebruiken propolis om de kieren in het nest te dichten en de honingraten te beschermen tegen infecties. Propolis kent een lange geschiedenis van gebruik, al vanuit de Griekse oudheid. Het werd ingezet voor diverse doeleinden. Olijfbladextract wordt steeds vaker gebruikt in voedingssupplementen vanwege de gunstige eigenschappen. De actieve stof in olijfblad is oleuropeïne.

Bacterie Balance kan uitstekend gecombineerd worden met andere producten van Nutramin met een soortgelijke of aanvullende werking zoals Immunocare, Oregano XL, Permeability Support en Pro-Flora Balance of ProBio Forte. De standaarddosering van Bacterie Balance bedraagt drie maal daags één capsule. Gebruik Bacterie Balance niet langdurig in combinatie met immunosuppressieve medicatie zoals Prednison.

Over Nutramin

Nutramin staat voor een productlijn die het beste wat de natuur en de wetenschap ons te bieden hebben, combineert. Het assortiment bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, antioxidanten, orgaanextracten en probiotica die zijn samengesteld vanuit een orthomoleculaire gezondheidsvisie en die onder gezondheidsprofessionals bekend zijn om hun hoogwaardige kwaliteit, hoge doseringen en zorgvuldige samenstelling.

Nutramin werd in de jaren ’80 opgericht door professor Henk Oswald, die destijds een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek had in Amsterdam. Hij verkoos natuurlijke producten boven chemische en nog altijd streeft het team van Nutramin ernaar om e-nummers en hulpstoffen zoveel mogelijk te minimaliseren in haar producten. “We kunnen helaas niet zonder bepaalde hulpstoffen, het kan echter wel zo minimaal mogelijk, en dat is waar wij altijd voor zullen gaan”, aldus huidige eigenaar Mischa Strijder. Nutramin zal dan ook nooit concessies doen aan kwaliteit en haar producten altijd blijven vernieuwen op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en orthomoleculaire geneeskunde.

 

Meer informatie
Product Naam
Bacterie Balance 60cp
Art.nr.
KR4510
Merk
Nutramin
Inhoud
60 capsules
Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bacterie Balance 60cp
Uw waardering