Bamboe 90cp
EUR  32,25

Bamboe 90cp

 • Hoog gedoseerd Bambusa vulgaris
 • Bevat meer dan 75% silicium
 • Categorieën: Botten & Bindweefsel
 • Natuurlijk kruidenpreparaat
 • 90 capsules
Op voorraad
SKU
KR4040
EUR  32,25
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bamboe van Nutramin

Dit voedingssupplement bevat per 3 capsules 1785 mg bamboe ofwel het extract van Bambusa vulgaris. Bamboe is een kruidenpreparaat. Het is rijk aan diverse mineralen en spoorelementen. Het bijzondere van bamboe is dat het een zeer hoog gehalte silicium bevat, ook wel kiezelzuur genoemd. Het gestandaardiseerde extract in dit product bevat minstens 75% silicium. De bamboe plant neemt het mineraal via de wortels op uit de aarde waarna het in de bladeren en stengels terecht komt. Bamboe van Nutramin is een voedingssupplement en vormt een aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Bambusa vulgaris extract

Bamboe is een zeer snelgroeiende grote grassoort. De stengels zijn van binnen hol en worden op enige regelmaat onderbroken door knopen waar bladeren aan gehecht zijn. De plant is eetbaar en al duizenden jaren onderdeel van het menselijk dieet. Over de gehele wereld groeien meer dan 1000 verschillende soorten bamboe, aangepast aan de verschillende klimatologische omstandigheden; variërend van koude bergen tot tropische regio's. Bamboe-extract, zoals in dit product, wordt gewonnen uit de bladeren of stengels van de bamboeplant.

Voordelen:

 • Uniek kruidenpreparaat met bamboe
 • Bevat een zeer hoog gehalte silicium, minstens 75%
 • Hoog gedoseerd; 3 capsules bevatten 1785 mg bamboe-extract
 • Deze capsules bevatten geen allergenen en zijn geschikt voor vegetariërs

Spoorelement silicium

Silicium is een spoorelement ofwel oligo-element. Dat betekent dat het een mineraal is dat in een kleine hoeveelheid aanwezig is in het lichaam. Het komt op de derde plaats van de aanwezige oligo-elementen. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid silicium in ons lichaam af. De standaarddosering van Bamboe bedraagt drie maal daags één capsule. Bamboe kan uitstekend gecombineerd worden met andere producten van Nutramin, zoals Jointcare, Osteocare 2.0, XtraC&D3 en D 3000 forte.

Over Nutramin

Het natuurlijke supplementenmerk Nutramin werd bijna veertig jaar geleden opgericht door professor Henk Oswald en kent reeds een lange geschiedenis. Oswald runde in de jaren ’70 een eigen kliniek in Amsterdam die gericht was op natuurgeneeskunde en die van heinde en verre klanten trok. Zelfs leden van het Koninklijk huis behoorde tot de clientèle! Vanuit de therapeuten die werkzaam waren in de kliniek ontstond in de jaren ’80 een behoefte aan hooggedoseerde, natuurlijke supplementen ter ondersteuning van hun behandeling en vanuit die behoefte is Nutramin ontstaan. De therapeuten gingen na verloop van tijd hun eigen weg en de kliniek is uiteindelijk ook opgeheven. Nutramin is echter altijd blijven bestaan, doordat de therapeuten deze producten bleven gebruiken en bleven adviseren aan hun cliënten.

Inmiddels is Nutramin dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat met name door gezondheidsprofessionals en natuurartsen wordt geadviseerd aan derden en dat een trouwe klantenkring kent. De formules van Nutramin hebben door de jaren heen diverse vernieuwingen ondergaan en zullen ook in de toekomst blijven ontwikkelen; het streven blijft altijd om de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen te gebruiken die beschikbaar zijn en zo weinig mogelijk e-nummers en hulpstoffen toe te voegen. “Wij gaan altijd voor kwaliteit, iedereen mag Nutramin challengen op de inhoud!”, aldus Mischa Strijder, huidige eigenaar van Nutramin.

Meer informatie
Product Naam
Bamboe 90cp
Art.nr.
KR4040
Merk
Nutramin
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

3 maal daags 1 capsule bij de maaltijd.

Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bamboe 90cp
Uw waardering