C4 Balance 60tb

 • Compleet vitamine C preparaat
 • Bevat 4 soorten vitamine C
 • Met zink, vitamine E en selenium
 • Aangevuld met een kruidencomplex
 • Vitamine C helpt het immuunsysteem
 • Categorieën: Immuunsysteem & Vitaminen
 • 60 vegetarische tabletten
Niet op voorraad
SKU
VC1050
EUR  34,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

C4 Balance van Nutramin

C4 Balance van Nutramin is een compleet vitamine C preparaat bestaande 4 soorten vitamine C die zijn aangevuld met een complex van kruiden, bioflavonoïden, vitamine E, zink en selenium. De vitamine C in dit supplement is afkomstig uit rozenbottel (Rosa canina), acerola (Malphigia emarginata) en drie mineraalverbindingen met vitamine C, namelijk magnesiumascorbaat, zinkascorbaat en calciumascorbaat. Het kruidenmengsel bestaat uit onder meer astralagus, katteklauw, kurkuma, rode zonnehoed en diverse bioflavonoïden uit citrusfruit. Het supplement is vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs, maar mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding of in combinatie met immunosuppressieve medicijnen. 

Samenstelling en werking

Voor dit supplement is gekozen om een vier effectieve soorten vitamine C te combineren met toevoegingen die een synergetisch effect hebben. Zo is van vitamine C bekend dat het ons immuunsysteem ondersteunt door te helpen bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en dat het helpt bij vermoeidheid, doordat het onze natuurlijke energie activeert. Verder is vitamine C goed voor het zenuwstelsel, de bloedvaten, het kraakbeen, de botten, de huid en het gebit en draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Doordat vitamine C van nature vrij zuur is, wordt het in nieuwe supplementen vaak gekoppeld aan een basisch bestanddeel, zoals het in dit supplement aan calcium, magnesium en zink is gekoppeld. De kruiden en andere nutriënten die zijn toegevoegd passen goed bij de werking van vitamine C. Zo is kurkuma goed voor de huid*, bloedvaten*, het hart* en het zenuwstelsel* en heeft mede een antioxidatieve werking*, waarmee het ons immuunsysteem ondersteunt*. Het toegevoegde vitamine E heeft ook een antioxidatieve werking en kattenklauw ondersteunt het immuunsysteem*, net als de toevoegingen zink en selenium.

Voordelen:

 • Compleet vitamine C supplement met toegevoegde kruiden en mineralen
 • Bestaat uit vier effectieve vormen van vitamine C, namelijk rozenbottel, calciumascorbaat, magnesiumascorbaat en zinkascorbaat
 • Vitamine C helpt het immuunsysteem en bevordert de energiestofwisseling
 • Vitamine C is goed voor het zenuwstelsel, de bloedvaten, het kraakbeen, de botten, de huid en het gebit
 • Vitamine C draagt bij aan de geestelijke veerkracht en het geheugen
 • Kattenklauw, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem*
 • Kurkuma is goed voor de huid*, bloedvaten*, het hart* en het zenuwstelsel* en heeft mede een antioxidatieve werking*, waarmee het ons immuunsysteem ondersteunt*
 • Vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs

Krachtige mix van antioxidanten

‘Antioxidanten’ is een verzamelnaam voor verschillende stoffen, zoals vitamine E en C, seleen, zink en diverse bioactieve stoffen, die in staat zijn om vrije radicalen in het lichaam weg te vangen. Deze antioxidanten zijn alom aanwezig, niet alleen in onze voeding, maar ook in de natuur om ons heen. Ze maken deel uit van de stofwisseling van onze planeet, alsook van ons menselijk lichaam. Daar zijn ze nodig om de onvermijdelijke schadelijke stoffen, die ontstaan tijdens stofwisselingsprocessen, weg te vangen. Als antioxidant heeft vitamine C een belangrijke functie in ons lichaam. Ze is namelijk een vitamine die deel uitmaakt van het natuurlijke netwerk van antioxidanten in het menselijk lichaam en die helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Andere belangrijke antioxidanten in dit netwerk zijn onder meer vitamine E en zink en de kruiden kattenklauw* en kurkuma*, die ook in dit preparaat te vinden zijn.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

*Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese goedkeuring

 

Meer informatie
Product Naam
C4 Balance 60tb
Art.nr.
VC1050
Merk
Nutramin
Inhoud
60 tabletten
Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:C4 Balance 60tb
Uw waardering