Gastracare 2.0 90cp

Van:
 • Multipreparaat met kruiden en vitaminen
 • Met vitamine U en gamma-Oryzanol
 • Bevat moerbei en Absintalsem
 • Met vitamine A voor de slijmvliezen
 • Vrij van allergenen
 • Categorie: Kruiden & Darmen
 • 90 vegetarische capsules
Niet op voorraad
SKU
EN3156
EUR  34,35
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gastracare 2.0 van Nutramin

Gastracare 2.0 is een uniek multipreparaat van Nutramin dat is samengesteld uit diverse voedingsstoffen. Zo bevat het supplement onder meer vitamine A en U en een uniek propriëtair kruidenmengsel met onder meer moerbei en absintalsem en stoffen als carotenoïden en gamma-oryzanol. Vitamine A heeft een ondersteunende rol in de slijmvliezen van de darm, aangezien het helpt bij het behoud van een normale structuur en functie van de slijmvliezen. Carotenoïden zijn, naast chlorofyl en flavonoïden, de belangrijkste lipofiele kleurstoffen in de natuur. Vitamine U is feitelijk geen vitamine, maar een naam voor een enzym dat voorkomt in koolsap. Gastracare 2.0 is geschikt voor vegetariërs, kent geen bijwerkingen en kan gedurende lange tijd worden ingenomen.

Je darmen in balans

Door onze moderne leefstijl, waarin roken, stress, alcoholgebruik en verkeerde eetgewoonten aan de orde van de dag zijn, vindt er de laatste jaren een stijging plaats van diverse gezondheidsklachten, zoals hart- en vaatziekten, darmproblemen en auto-immuunziekten. Zo komen ook maag- en darmklachten steeds vaker voor. Iedereen weet dat een goede gezondheid begint bij wat je eet, maar eigenlijk zouden we beter kunnen zeggen dat een goede gezondheid begint bij wat je verteert. Het is dan ook van belang om ervoor te zorgen dat je darmflora, bestaande uit het geheel van micro-organismen in het maagdarmstelsel, een gezonde balans behoudt. Dit kun je doen door gezond en gevarieerd te eten, veel te blijven bewegen en te zorgen voor voldoende ontspanning. Zorg goed voor de bacteriën in je darmflora, dan zullen ze ook goed zorgen voor jou!

Voordelen:

 • Uniek multipreparaat met diverse kruiden, vitamines en voedingsstoffen
 • Met onder meer moerbei, Absintalsem, gamma-oryzanol, vitamine A en U en carotenoïden
 • Vitamine A heeft een ondersteunende rol in de slijmvliezen van de darm, aangezien het helpt bij het behoud van een normale structuur en functie van de slijmvliezen
 • Vitamine A draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • Gastracare 2.0 kent geen bijwerkingen en kan gedurende lange tijd worden ingenomen
 • Vrij van allergenen zoals melk, eieren, vis, schaaldieren, noten, tarwe, soja, gluten, GMO’s en van artificiële kleur- en smaakstoffen
 • Geschikt voor vegetariërs

De rol van maagzuur

Maagzuur heeft in ons lichaam een aantal belangrijke functies. Zo zorgen enzymen in maagzuur ervoor dat de eiwitmoleculen in onze voeding kleiner worden, waardoor ons lichaam de aminozuren uit eiwitten gemakkelijker kan opnamen via het bloed. Naast het afbreken van eiwitketens, zorgt maagzuur ook voor de verdere afbraak van voedseldeeltjes, de vernietiging van bacteriën en de omzetting van bepaalde stoffen, zoals van pepsinogeen in pepsine. We hebben dus een goede hoeveelheid maagzuur nodig om eiwitten, maar ook vetten en koolhydraten goed te kunnen afbreken, zodat uiteindelijk ook de nutriënten uit onze voeding kunnen worden opgenomen door ons lichaam. Een goede maagzuurbalans zorgt bovendien voor een goede balans in de darmflora, aangezien het de lichaamsvreemde bacteriën en schimmels uit onze voeding onschadelijk maakt.

Over Nutramin

Nutramin staat voor een productlijn die het beste wat de natuur en de wetenschap ons te bieden hebben, combineert. Het assortiment bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, antioxidanten, orgaanextracten en probiotica die zijn samengesteld vanuit een orthomoleculaire gezondheidsvisie en die onder gezondheidsprofessionals bekend zijn om hun hoogwaardige kwaliteit, hoge doseringen en zorgvuldige samenstelling.

Nutramin werd in de jaren ’80 opgericht door professor Henk Oswald, die destijds een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek had in Amsterdam. Hij verkoos natuurlijke producten boven chemische en nog altijd streeft het team van Nutramin ernaar om e-nummers en hulpstoffen zoveel mogelijk te minimaliseren in haar producten. “We kunnen helaas niet zonder bepaalde hulpstoffen, het kan echter wel zo minimaal mogelijk, en dat is waar wij altijd voor zullen gaan”, aldus huidige eigenaar Mischa Strijder. Nutramin zal dan ook nooit concessies doen aan kwaliteit en haar producten altijd blijven vernieuwen op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en orthomoleculaire geneeskunde.

Meer informatie
Product Naam
Gastracare 2.0 90cp
Art.nr.
EN3156
Inhoud
90 capsules
Ingrediënten per dosering
RI niet vastgesteld
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gastracare 2.0 90cp
Uw waardering