Gland Adrenal 60cp

  • Concentraat van bijnier
  • Glandulars
  • Categorie: Bijnieren & Energie
  • Veilig in gebruik
  • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
GL5100
EUR  28,95
  • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gland Adrenal – bijnierconcentraat van Nutramin

Gland Adrenal van Nutramin bevat per dagdosering van twee capsules 200 mg bijnierconcentraat ofwel bijnierglandulars. Glandulars zijn concentraten van vers orgaanweefsel, in dit geval van rund. Glandulars vormen een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Vroeger was het eten van orgaanvlees heel normaal. Tegenwoordig eten we nauwelijks nog orgaanvlees. Vanwege de ophoping van milieutoxines wordt de consumptie van organen bovendien soms ook afgeraden.

Veilig in gebruik

De glandulars die Nutramin gebruikt, zijn gegarandeerd vrij van virussen, BSE, synthetische hormonen, pesticiden, antibiotica en anorganische groeiversnellers. De gebruikte glandulars ofwel neonatale weefsels zijn niet blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals chemicaliën. De weefsels bevinden zich in de actieve groeifase en bevatten groeifactoren. Het voedingssupplement Gland Adrenal is dan ook gegarandeerd veilig in gebruik en bevat geen toxines en infectieuze deeltjes of organismen.

Voordelen:

  • Concentraat van bijnier
  • Veilig in gebruik; bevat geen toxines en allergenen
  • Vrij van virussen, BSE, synthetische hormonen, pesticiden, antibiotica en anorganische groeiversnellers

Efficiënte combinaties

Gland Adrenal van Nutramin kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin zoals Adreno Balance en Adrenocare 2.0 voor een extra krachtige ondersteuning. Adreno Balance bevat Rhodiola rosea, een kruid dat bijdraagt aan de normale weerstand tegen stress, een claim die nog in afwachting is van goedkeuring door de Europese Commissie. Adrenocare 2.0 is een kruidenpreparaat met diverse ingrediënten die ondersteunend zijn voor het zenuwstelsel, zoals onder meer zink, jodium, ijzer en vitamine B1, B3 en B6 en vitamine C. De dagdosering van Nutramin Gland Adrenal bedraagt twee maal daags één capsule.

Over Nutramin

Nutramin is in de jaren ’80 ontstaan vanuit een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek in Amsterdam, opgericht door professor Henk Oswald. De constante vraag naar gezondheidsproducten vanuit deze kliniek leidde tot de ontwikkeling van een eigen productlijn onder de naam Nutramin. Toen de kliniek in 1996 werd opgeheven, bleef Nutramin door haar trouwe klantenkring bestaan als vooraanstaand merk onder natuurartsen en gezondheidsprofessionals. In deze fase, waarin het merk in het teken stond van de handel in (Amerikaanse) supplementen, heeft de huidige eigenaar Mischa Strijder het merk overgenomen.

Het was Strijders’ ambitie om een toonaangevend supplementenbedrijf te worden dat streeft naar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en professionele supplementen die zijn gebaseerd op het beste dat de natuur en de wetenschap te bieden hebben. Het bedrijf heeft sindsdien - mede door de veranderde Europese wetgeving - diverse ontwikkelingen doorgemaakt, maar is altijd trouw gebleven aan deze ambitie. Om haar hoogwaardige, hooggedoseerde producten voor iedereen beschikbaar te maken, is de laatste jaren geïnvesteerd in een nieuwe website zodat niet alleen gezondheidsprofessionals, maar ook consumenten toegang hebben tot de producten van Nutramin.

Meer informatie
Product Naam
Gland Adrenal 60cp
Art.nr.
GL5100
Merk
Nutramin
Inhoud
60 capsules
Ingrediënten per dosering
RI niet vastgesteld
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gland Adrenal 60cp
Uw waardering