Immunocare 90tb

 • 100% plantaardige formule
 • Categorie: Immuunsysteem & Weerstand
 • Met bèta-1,3/1,6-glucanen, vitamine A, C, D en zink
 • Met unieke kruidenextracten zoals Echinacea purpurea
 • 90 tabletten
Niet op voorraad
SKU
VX2000
EUR  64,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Immunocare – multipreparaat immuunsysteem van Nutramin

Immunocare is een speciaal ontwikkeld multipreparaat, met onder meer vitamine C, ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het bevat alle essentiële micronutriënten die bijdragen aan de normale werking van het immuunsysteem, zoals de vitaminen A, B6, B12, C, D3 en foliumzuur en de mineralen zink, selenium, koper en ijzer. Deze speciale formule voor de weerstand is aangevuld met bèta-1,3/1,6-glucanen, met de goedaardige probiotische bacteriën Lactobacillus acidophilus en L. bifidus, met unieke kruidenextracten en met eiwitsplitsende enzymen.

Het multipreparaat is volledig plantaardig en geschikt voor vegetariërs. Met al deze essentiële voedingsstoffen in 1 tablet per dag ondersteun je je lichaam in acute situaties en bied je je lichaam wat extra’s bijvoorbeeld in de winter of in periodes met meer drukte of een hoge fysieke belasting. Met Immunocare investeer je in je gezondheid op de langere termijn. Immunocare vormt een aanvulling op gezonde voeding en een goede leefstijl.

Voordelen:

 • Sterke formule voor de ondersteuning van het immuunsysteem in 1 tablet per dag
 • De kruidenextracten Andropgrahis paniculata, Panax en Siberische ginseng, katteklauw, Echinacea purpurea, Salvia officinalis en knoflook ondersteunen het immuunsysteem*
 • IJzer, koper, seleen, vitamine A, B6, C, D en zink hebben een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Vitamine C is tevens gunstig voor de weerstand tijdens en na fysieke inspanning en sport
 • Aangevuld met bèta-1,3/1,6-glucanen
 • Bevat probiotische bacteriën L. acidophilus en L. bifidus
 • Bevat eiwitsplitsende enzymen
 • Vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs

 *Claims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

 Aangevuld met bèta-1,3/1,6-glucanen en kruidenextracten

Een sterk immuunsysteem helpt je bij het bestand zijn tegen allerlei invloeden van buitenaf. Je immuunsysteem is voor een goede werking echter afhankelijk van verschillende micronutriënten. Immunocare bevat bèta-1,3/1,6-glucanen; dit zijn polysachariden bestaande uit D-glucose monomeren. Ze komen voor als cellulose in planten, in de celwand van bakkersgist en in zwammen en bacteriën. De bèta-1,3/1,6-glucanen hebben een synergetische werking met de rode zonnehoed ofwel Echinacea purpurea in dit product. 

 Immunocare bevat tevens een uniek propriëtair kruiden- en antioxidanten mengsel bestaande uit bitterspitje (Andrographis passiculata)*, ginseng (Panax ginseng)*, katteklauw (Uncaria tomentosa)*, knoflook (Allium sativum), pau d’Arco (Handroanthus impetiginosus), rode zonnehoed (Echinacea purpurea), salie (Salvia officinalis)* en Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus)*. Deze kruiden zijn speciaal geselecteerd om het immuunsysteem en de afweer te ondersteunen. Ook kennen ze diverse andere gezondheidsclaims die nog in afwachting zijn van goedkeuring door de Europese Commissie.

 Tot slot zijn er aan Immunocare twee krachtige probiotische bacteriën toegevoegd L. acidophilus en L. bifidus en bevat het product de proteolitische ofwel eiwitsplitsende  spijsverteringsenzymen bromelaïne en papaïne. Kortom, alle relevante micronutriënten, die elkaar onderling nog eens versterken, zijn goed vertegenwoordigd in Immunocare.

Over Nutramin

Het natuurlijke supplementenmerk Nutramin werd bijna veertig jaar geleden opgericht door professor Henk Oswald en kent reeds een lange geschiedenis. Oswald runde in de jaren ’70 een eigen kliniek in Amsterdam die gericht was op natuurgeneeskunde en die van heinde en verre klanten trok. Zelfs leden van het Koninklijk huis behoorden tot de clientèle! Vanuit de therapeuten die werkzaam waren in de kliniek ontstond in de jaren ’80 een behoefte aan hooggedoseerde, natuurlijke supplementen ter ondersteuning van hun behandeling en vanuit die behoefte is Nutramin ontstaan. De therapeuten gingen na verloop van tijd hun eigen weg en de kliniek is uiteindelijk ook opgeheven. Nutramin is echter altijd blijven bestaan, doordat de therapeuten deze producten bleven gebruiken en bleven adviseren aan hun cliënten.

 Inmiddels is Nutramin dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat met name door gezondheidsprofessionals en natuurartsen wordt geadviseerd aan derden en dat een trouwe klantenkring kent. De formules van Nutramin hebben door de jaren heen diverse vernieuwingen ondergaan en zullen ook in de toekomst blijven ontwikkelen; het streven blijft altijd om de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen te gebruiken die beschikbaar zijn en zo weinig mogelijk e-nummers en hulpstoffen toe te voegen. “Wij gaan altijd voor kwaliteit, iedereen mag Nutramin challengen op de inhoud!”, aldus Mischa Strijder, huidige eigenaar van Nutramin.

Meer informatie
Product Naam
Immunocare 90tb
Art.nr.
VX2000
Merk
Nutramin
Inhoud
90 tabletten
Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Immunocare 90tb
Uw waardering