Ketocare

 • Exogene ketonen
 • Categorie: Ketogeen & Sportsupplementen
 • Bron van bèta-hydroxybutyraat (BHB)
 • Met magnesium, calcium, B2, B5, B6 en B12
 • Bevat L-carnitine
 • Ondersteunt de energiestofwisseling*
 • 14 sachets  
Niet op voorraad
SKU
KC4800
EUR  84,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Ketocare – exogene ketonen van Nutramin

Ketocare – exogene ketonen van Nutramin Ketocare bevat revolutionaire exogene ketonen. Ketocare bevat 400 mg L-carnitine en de vitaminen B2, B5, B6, foliumzuur en B12. Exogene ketonen bieden ondersteuning bij een ketogeen dieet. Ketocare is uitermate geschikt voor intensieve duursporters, met name voor sporters die al een ketogeen dieet volgen

Het product helpt je lichaam om in een ketogene stofwisseling te komen, waarbij je lichaam over gaat op het verbranden van vetten in plaats voornamelijk glucose. In tegenstelling tot endogene ketonen, die je lichaam zelf aanmaakt en waarvoor het eerst een soort switch dient te maken van stofwisseling, zijn exogene ketonen direct te gebruiken. De toegevoegde B-vitaminen bevorderen bovendien nog eens extra de energiestofwisseling. Vitamine B6 levert daarnaast ook een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training en sportprestaties. L-carnitine is een semi-essentieel aminozuur dat wordt gesynthetiseerd uit de twee essentiële aminozuren methionine en lysine. Dit is tevens een interessante voedingsstof voor sporters.

Ketocare gebruik je 1 maal daags. Los 1 sachet op in circa 200 ml water en neem dit in ruim 15 minuten vóór een intensieve work-out, duurtraining of mentale prestatie. Het product heeft een aangename sinaasappelsmaak. Ketocare vormt een aanvulling op gezonde voeding en een goede leefstijl.

 Voordelen:

 • Energieformule met exogene ketonen, ook voor (duur)sporters in 1 sachet per dag
 • Bron van bèta-hydroxybutyraat (BHB) en L-carnitine
 • Magnesium is goed voor de spieren, ondersteunt het energieniveau en helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit
 • Vitaminen B2, B5 en B12 helpen energie vrij te maken uit vetten, koolhydraten en eiwitten*
 • Vitaminen B2, B5, B6 en B12 dragen bij aan fitheid en extra energie bij vermoeidheid*
 • Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training en sportprestaties*
 • Vitaminen B6 en B12 ondersteunen het immuunsysteem
 • Vrij van allergenen

Ketogeen supplement voor sporters

Ketocare is geschikt voor iedereen die een ketogeen dieet volgt, en daarmee een ketogene stofwisseling of een staat van ketose nastreeft. Zeker voor top- en duursporters is Ketocare een interessant supplement. Ketose betekent dat je lichaam uitstekend vetten kan gebruiken als energiebron, en niet alleen van koolhydraten en glucose afhankelijk is. Evolutionair gezien, is een ketogene stofwisseling de natuurlijke staat van de mensheid. Koolhydraten waren niet altijd voorhanden, dus men moest wel vet kunnen verbranden zodat het lichaam niet de spieren zou aanspreken. Toen we later veel meer koolhydraten zijn gaan eten, nam het vermogen om vet te metaboliseren af.

Wil je in ketose komen, dan is naast Ketocare een ketogeen dieet, laag in koolhydraten, essentieel. Je lichaam heeft enige tijd nodig om over te gaan op vetverbranding. In het begin kan dit merkbaar zijn omdat je je niet zo fit voelt. Met behulp van exogene ketonen bereik je sneller resultaat. Ketonen leveren per saldo meer energie dan bijvoorbeeld koolhydraten. Na het behalen van het gewenste resultaat, kun je in een milde ketose blijven om je vetverbranding blijvend te stimuleren en je energieniveau te behouden. Wil je weten of je in ketose bent? Het ketonengehalte kan heel goed in de urine gemeten worden via het gebruik van Ketostix® teststrips.

Over Nutramin

Nutramin staat voor een productlijn die het beste wat de natuur en de wetenschap ons te bieden hebben, combineert. Het assortiment bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, antioxidanten, orgaanextracten en probiotica die zijn samengesteld vanuit een orthomoleculaire gezondheidsvisie en die onder gezondheidsprofessionals bekend zijn om hun hoogwaardige kwaliteit, hoge doseringen en zorgvuldige samenstelling.

Nutramin werd in de jaren ’80 opgericht door professor Henk Oswald, die destijds een succesvolle kliniek had in Amsterdam. Hij verkoos natuurlijke producten boven chemische en nog altijd streeft het team van Nutramin ernaar om e-nummers en hulpstoffen zoveel mogelijk te minimaliseren in haar producten. “We kunnen helaas niet zonder bepaalde hulpstoffen, het kan echter wel zo minimaal mogelijk, en dat is waar wij altijd voor zullen gaan”, aldus huidige eigenaar Mischa Strijder. Nutramin zal dan ook nooit concessies doen aan kwaliteit en haar producten altijd blijven vernieuwen op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en orthomoleculaire geneeskunde.

Meer informatie
Product Naam
Ketocare
Art.nr.
KC4800
Merk
Nutramin
Inhoud
14 sachets
Gebruiksaanwijzing

1 maal daags 1 sachet, oplossen in circa 200 ml water en ruim 15 minuten vóór een intensieve work-out, duurtraining of mentale prestatie innemen.

Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.
(wettelijk verplichte waarschuwing voor producten met > 7 mg vitamine B6 per dagdosering)

Ingrediënten per dosering

Magnesium bèta-hydroxybutyraat, calcium bètahydroxybutyraat, smaakversterker (natuurlijke sinaasappelaroma), aminozuren, voedingszuur (citroenzuur), vitamines, kleurstof (rode biet), zoetstof (steviolglycosiden).

Samenstelling per sachet   
                       
Magnesium bèta-hydroxybutyraat, waarvan:5 g **
• Magnesium 400 mg133%
Calcium bèta-hydroxybutyraat, waarvan: 5 g **
• Calcium 602 mg 75%
L-Carnitine (tartraat)400 mg **
Vitamine B2 (riboflavine-5-fosfaat) 10 mg 714%
Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat) 25 mg417%
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 14 mg 1000%
Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur) 250 µg 125%
Vitamine B12 (cyano-, methylcobalamine 25 µg 1000%

 ** RI niet vastgesteld.   

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ketocare
Uw waardering