Kids-Flora Balance 60cp

 • 100% plantaardige formule
 • Categorie: Darmflora & Probiotica
 • Categorie: Immuunsysteem
 • Hoogwaardige probiotische bacteriën
 • Met prebiotica, L-glutamine en bamboe
 • Speciaal voor kinderen
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
KR4538
EUR  34,35
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Kids-Flora Balance – probiotica van Nutramin

Kids-Flora Balance is een krachtig, hoog geconcentreerd en breed pre- en probioticum met tien verschillende stammen gunstige micro-organismen. Het product bevat vijf stammen van de bifidobacterie; Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium bifidus bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum infantis en Bifidobacterium longum en vijf stammen van de lactobacillusbacterie; Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus en Lactococcus lactis. 

Nutramin heeft in deze formule bewust gekozen voor een brede samenstelling. Naast goedaardige probiotische darmbacteriën bevat Kids-Flora Balance prebiotische stoffen ofwel arabinogalactanen, aangevuld met L-glutamine en bamboe extract ofwel Bambusa arundinacea. Met Kids-Flora Balance ondersteun je de buik van je kind met extra levenskrachtige bacteriën waardoor een belangrijke basis gelegd wordt. De aanbevolen dosering bedraagt 3 maal daags 1 capsule.

Voordelen:

 • Uitgebalanceerde combinatie van probiotische darmbacteriën
 • Bevat prebiotica arabinogalactanen
 • Bevat L-glutamine en het kruidenextract bamboe ofwel Bambusa arundinacea
 • Bevat 5 stammen Lactobacillen en 5 stammen Bifidobacteriën
 • Vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs

Verrijkt met L-glutamine en bamboe

Glutamine is een semi-essentieel of conditioneel aminozuur dat essentieel kan worden in specifieke situaties wanneer de eigen voorraad in het lichaam minder wordt. De meeste weefsels kunnen een beetje glutamine aanmaken. De meeste glutamine bevindt zich in de cellen. Uit L-glutamine kunnen bijna alle andere aminozuren opgebouwd worden. Daarnaast is L-glutamine een voorloper van bijvoorbeeld glutathion en nucleotides. L-Glutamine is dan ook met recht de alleskunner onder de aminozuren en wordt daardoor ook wel ‘the ultimate nutrient’ genoemd. L-glutamine vormt een mooie synergetische combinatie met de goedaardige probiotische bacteriën in Kids-Flora Balance.

Bambusa arundinacea is bamboe extract wat wordt gewonnen uit de bladeren en takken van de plant. Het bevat verschillende mineralen en spoorelementen zoals ijzer, vitamine B en calcium, maar ook eiwitten en cellulose. Het bijzondere aan bamboe extract is dat het een hoog silicium- ofwel kiezelzuurgehalte bevat, tot wel 70%. Pro-Flora Balance kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin, zoals Meridian Balance 2: Flexibiliteit, Mucosa Balance en Permeability Support.

Over Nutramin

Nutramin is in de jaren ’80 ontstaan vanuit een succesvolle kliniek in Amsterdam, opgericht door professor Henk Oswald. De constante vraag naar gezondheidsproducten vanuit deze kliniek leidde tot de ontwikkeling van een eigen productlijn onder de naam Nutramin. Toen de kliniek in 1996 werd opgeheven, bleef Nutramin door haar trouwe klantenkring bestaan als vooraanstaand merk onder natuurartsen en gezondheidsprofessionals. In deze fase, waarin het merk in het teken stond van de handel in (Amerikaanse) supplementen, heeft de huidige eigenaar Mischa Strijder het merk overgenomen.

Het was Strijders’ ambitie om een toonaangevend supplementenbedrijf te worden dat streeft naar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en professionele supplementen die zijn gebaseerd op het beste dat de natuur en de wetenschap te bieden hebben. Het bedrijf heeft sindsdien - mede door de veranderde Europese wetgeving - diverse ontwikkelingen doorgemaakt, maar is altijd trouw gebleven aan deze ambitie. Om haar hoogwaardige, hooggedoseerde producten voor iedereen beschikbaar te maken, is de laatste jaren geïnvesteerd in een nieuwe website zodat niet alleen gezondheidsprofessionals, maar ook consumenten toegang hebben tot de producten van Nutramin.

Meer informatie
Product Naam
Kids-Flora Balance 60cp
Art.nr.
KR4538
Merk
Nutramin
Inhoud
60 capsules
Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kids-Flora Balance 60cp
Uw waardering