Livercare 90tb

 • Categorie: Lever & Detox
 • Aminozuren, kruiden, vitaminen & mineralen
 • Complex met vitamine A, C, E en B-vitaminen
 • Rijk aan antioxidanten
 • Met aminozuren glutathion & taurine
 • Bevat een uniek kruidenmengsel
 • Heeft een anti-oxidatieve werking*1
 • Ondersteunt de reinigende werking van de lever*2,3
 • 90 capsules
Niet op voorraad
SKU
SP3055
EUR  53,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Livercare van Nutramin

Nutramin’s Livercare is een unieke multi die bestaat uit aminozuren, kruiden, vitamines en mineralen. De formule is speciaal samengesteld om het metabolisme en de lever te ondersteunen. Zo bevat het complex onder meer vitamine C en E en seleen, die als antioxidant fungeren en vrije radicalen wegvangen, terwijl de kruiden mariadistel, kurkuma en artisjok goed zijn voor de lever*2,3. B-vitaminen zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan het energieleverend metabolisme. Verder zijn ook andere kruiden toegevoegd, zoals grote klis, paardenbloem, rode klaver en boldo. Een complex van aminozuren, met onder meer glutathion, methionine, cysteïne en taurine maakt de mix compleet. De formule bevat dus allemaal ingrediënten waar je lever blij van wordt!

Voordelen:

 • Complex van aminozuren, kruiden, vitamines en mineralen die gericht zijn op de ondersteuning van de leverfunctie
 • Vitamine C, B2, E, koper, seleen en zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
  • Kurkuma is goed voor de lever en mariadistel en artisjok ondersteunen de reinigende werking van de lever*3
  • Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van koolhydraten, vetzuren en vitamine A
  • Met uniek propriëtair kruidenmengsel bestaande uit artisjok, boldo, grote klis, kurkuma, mariadistel, paardenbloem en rode klaver

De ontgiftende werking van de lever

Eén van onze meest fascinerende organen is de lever. Het is een enorm belangrijk orgaan dat zorgt voor de afbraak van schadelijke stoffen en dat de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten reguleert. Wanneer wij te veel of ongezond eten en drinken of wanneer we schadelijke stoffen binnenkrijgen door medicatie of door gifstoffen uit onze leefomgeving, zal de lever er alles aan doen om de schade in ons lichaam zoveel mogelijk te beperken en te herstellen. Dit proces van ontgifting, waar de lever zich dag en nacht mee bezighoudt, bestaat uit twee soorten biochemische processen, ook wel de twee fasen van het ontgiftingsproces (detoxificatie) genoemd. Tijdens dit proces worden schadelijke, in vet oplosbare stoffen omgezet tot wateroplosbare stoffen, zodat ze via de galblaas en stoelgang afgevoerd kunnen worden.

In de eerste fase van de ontgifting vindt een reeks chemische omzettingen plaats door cytochroom P450-enzymen. Onder meer vitamine B2, B3, B6, foliumzuur, B12 en glutathion zijn belangrijk voor de aanmaak van deze enzymen. In de tweede fase zijn onder andere een aantal aminozuren belangrijk om het ontgiftingsproces te ondersteunen, zoals methionine, cysteïne, glutathion en taurine. In deze fase worden polaire componenten toegevoegd en vindt er conjugatie plaats, waardoor de toxische stoffen wateroplosbaar worden gemaakt. Livercare van Nutramin is speciaal samengesteld om het metabolisme en de lever te ondersteunen.

Over Nutramin

Nutramin staat voor een productlijn die het beste wat de natuur en de wetenschap ons te bieden hebben, combineert. Het assortiment bestaat uit vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, antioxidanten, orgaanextracten en probiotica die zijn samengesteld vanuit een orthomoleculaire gezondheidsvisie en die onder gezondheidsprofessionals bekend zijn om hun hoogwaardige kwaliteit, hoge doseringen en zorgvuldige samenstelling. Nutramin werd in de jaren ’80 opgericht door professor Henk Oswald, die destijds een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek had in Amsterdam. Hij verkoos natuurlijke producten boven chemische en nog altijd streeft het team van Nutramin ernaar om e-nummers en hulpstoffen zoveel mogelijk te minimaliseren in haar producten. “We kunnen helaas niet zonder bepaalde hulpstoffen, het kan echter wel zo minimaal mogelijk, en dat is waar wij altijd voor zullen gaan”, aldus huidige eigenaar Mischa Strijder. Nutramin zal dan ook nooit concessies doen aan kwaliteit en haar producten altijd blijven vernieuwen op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en orthomoleculaire geneeskunde.

 *1 Vitamine C, B2, E, koper, seleen en zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
*2 Kurkuma is goed voor de lever en mariadistel en artisjok ondersteunen de reinigende werking van de lever*3
*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Livercare 90tb
Art.nr.
SP3055
Merk
Nutramin
Inhoud
90 tabletten
Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Livercare 90tb
Uw waardering