Nervo Balance 60cp

• Vier onmisbare mineralen
• Kalium, magnesium, calcium en zink
• Categorie: Zenuwstelsel
• Categorie: Slaap & Ontspanning
• 60 capsules

Niet op voorraad
SKU
KR4525
EUR  34,35
  • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Nervo Balance – formule voor het zenuwstelsel van Nutramin

Nervo Balance bevat vier belangrijke mineralen; calcium, magnesium, kalium en zink. Calcium, kalium en magnesium zijn goed voor het zenuwstelsel. Calcium draagt bovendien bij tot een goede neurotransmissie en magnesium en zink spelen een belangrijke rol bij de cognitieve functie en een heldere geest.

Een goede balans tussen sympathicus en parasympathicus

Met Nervo Balance ondersteun je je autonome zenuwstelsel dat uit een sympathische en een parasympathische component bestaat. Het sympathische systeem is actief als je zelf actief bent, reguleert bijvoorbeeld je bloeddruk en hartslag en is tevens gerelateerd aan spanning en stress. Het parasympathische systeem is juist actief als je in rust bent, controleert functies zoals je spijsvertering en is gerelateerd aan ontspanning en herstel. Deze systemen werken dus samen, maar tegengesteld. Het is belangrijk om hierin een goede balans na te streven met behulp van een ondersteunende leefstijl en gezonde voeding. Nervo Balance vormt hierop een aanvulling.

Voordelen:

Vier essentiële mineralen ineen
• Calcium draagt bij tot een normale neurotransmissie
Kalium draagt bij aan de prikkeloverdracht tussen (zenuw)cellen
• Kalium ondersteunt een normale bloeddruk
Calcium, kalium en magnesium zijn goed voor het zenuwstelsel
• Magnesium is goed voor het concentratievermogen
Zink speelt een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit
• Zink draagt bij tot een normale cognitieve functie
• Bevat geen allergenen
• Geschikt voor vegetariërs

Een gunstige natrium- en kaliumbalans

Natrium en kalium werken zorgvuldig samen in je lichaam. Heb je veel sympaticusactiviteit, dan kan dat gepaard gaan met een verstoorde natrium- en kaliumbalans. Natrium en kalium regelen samen bijvoorbeeld je bloeddruk en vochthuishouding. Het is dus belangrijk om deze balans goed te laten functioneren.
De standaarddosering van Nervo Balance bedraagt drie daags één capsule na de maaltijd. Je kunt Nervo Balance ook vlak voor het slapen innemen, waardoor het een gunstige werking heeft tijdens de nacht. Nervo Balance is tevens uitstekend te combineren met andere producten van Nutramin, zoals Dormacare, Emotio Balance en Pro Mood Probiotica.

Over Nutramin

Nutramin is in de jaren ’80 ontstaan vanuit een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek in Amsterdam, opgericht door professor Henk Oswald. De constante vraag naar gezondheidsproducten vanuit deze kliniek leidde tot de ontwikkeling van een eigen productlijn onder de naam Nutramin. Toen de kliniek in 1996 werd opgeheven, bleef Nutramin door haar trouwe klantenkring bestaan als vooraanstaand merk onder natuurartsen en gezondheidsprofessionals. In deze fase, waarin het merk in het teken stond van de handel in (Amerikaanse) supplementen, heeft de huidige eigenaar Mischa Strijder het merk overgenomen.

Het was Strijders’ ambitie om een toonaangevend supplementenbedrijf te worden dat streeft naar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en professionele supplementen die zijn gebaseerd op het beste dat de natuur en de wetenschap te bieden hebben. Het bedrijf heeft sindsdien - mede door de veranderde Europese wetgeving - diverse ontwikkelingen doorgemaakt, maar is altijd trouw gebleven aan deze ambitie. Om haar hoogwaardige, hooggedoseerde producten voor iedereen beschikbaar te maken, is de laatste jaren geïnvesteerd in een nieuwe website zodat niet alleen gezondheidsprofessionals, maar ook consumenten toegang hebben tot de producten van Nutramin.

Meer informatie
Product Naam
Nervo Balance 60cp
Art.nr.
KR4525
Merk
Nutramin
Inhoud
60 capsules
Ingrediënten per dosering
RI niet vastgesteld
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nervo Balance 60cp
Uw waardering