Pro-Flora Balance 60cp
EUR  34,35

Pro-Flora Balance 60cp

 • 100% plantaardige formule
 • Categorie: Darmflora & Probiotica
 • Categorie: Immuunsysteem
 • Hoogwaardige probiotische bacteriën
 • Met L-glutamine en bamboe
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
KR4536
EUR  34,35
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Pro-Flora Balance – probiotica van Nutramin

Pro-Flora Balance bevat een zeer uitgebalanceerde combinatie van probiotische darmbacteriën. Deze rijke probioticaformule bevat een propriëtair mengsel dat bestaat uit Bifidobacterium animalis lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus en Lactococcus lactis. De goedaardige mircro-organismen in dit product worden ondersteund door het aminozuur L-glutamine en bamboe extract ofwel Bambusa arundinacea. Met Pro-Flora Balance ondersteun je je buik met extra levenskrachtige bacteriën. De aanbevolen dosering bedraagt 3 maal daags 1 capsule.

 Voordelen:

 • Uitgebalanceerde combinatie van probiotische darmbacteriën
 • Bevat L-glutamine en het kruidenextract Bamboe ofwel Bambusa arundinacea
 • Bevat diverse Lactobacillen en Bifidobacteriën
 • Vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs

 Verrijkt met L-glutamine en bamboe

Glutamine is een semi-essentieel of conditioneel aminozuur dat essentieel kan worden in specifieke situaties wanneer de eigen lichaamsvoorraden worden uitgeput. De meeste weefsels kunnen een beetje glutamine aanmaken. De meeste glutamine bevindt zich in de cellen. Uit L-glutamine kunnen bijna alle andere aminozuren opgebouwd worden. Daarnaast is L-glutamine een voorloper van bijvoorbeeld glutathion en nucleotides. L-Glutamine is dan ook met recht de alleskunner onder de aminozuren en wordt daardoor ook wel ‘the ultimate nutrient’ genoemd. Sporters en mensen voor wie aanvulling van waarde is, kiezen vaak voor L-glutamine.

Bambusa arundinacea ofwel bamboe extract wordt gewonnen uit de bladeren en takken van bamboe. Het bevat verschillende mineralen en spoorelementen. Zo bevat bamboe extract een hoog silicium- ofwel kiezelzuurgehalte, tot wel 70%. Bamboe extract is tevens rijk aan ijzer, vitamine B, calcium, eiwitten en bevat veel cellulose. Pro-Flora Balance kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin, zoals Coloncare 2.0, Immunocare en Permeability Support.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

 Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

 

Meer informatie
Product Naam
Pro-Flora Balance 60cp
Art.nr.
KR4536
Merk
Nutramin
Inhoud
60 capsules
Ingrediënten per dosering

RI niet vastgesteld

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro-Flora Balance 60cp
Uw waardering