Vitalzym Balance 60cp
EUR  44,95

Vitalzym Balance 60cp

• Formule met enzymen, vitaminen en mineralen
• Bevat serrapeptase met lysozym
• Bevat papaïne, bromelaïne en rutine
• Categorie: Spijsvertering & Metabolisme
• Categorie: Vitaliteit & Immuunsysteem
• 60 capsules

Op voorraad
SKU
EN3175
EUR  44,95
  • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vitalzym Balance – multi-enzympreparaat van Nutramin

Vitalzym Balance is een formule met meerdere enzymen zoals papaïne, bromelaïne, serrapeptase en lysozymen, aangevuld met essentiële synergistische ingrediënten zoals co-enzym Q10, rutine, vitamine A, C en E, bètacaroteen, B-vitaminen, bioflavonoïden, de mineralen mangaan, magnesium, zink en selenium en de voedingsstoffen alfa-liponzuur en kurkuma. De ingrediënten zijn elk gekozen om hun unieke eigenschappen en kennen een sterke synergetische werking. Vitamine B6 levert bijvoorbeeld een bijdrage aan de energievoorziening in je spieren en ondersteunt je energieniveau. Vitamine B12 is goed bij vermoeidheid. Magnesium en vitaminen B1, B2, B3 en B5 dragen bij aan een normale energiestofwisseling. Amla en kurkuma zijn goed voor de spijsvertering en kurkuma ondersteunt tevens de lever*. Deze claims zijn nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Krachtige ingrediënten voor het immuunsysteem zoals vitamine C
Vitalzym Balance kan gekozen worden voor diverse toepassingen, zoals onder meer de ondersteuning van het immuunsysteem. Selenium, zink en de vitamines A, B12, B6 en C hebben allen een positieve invloed op het immuunsysteem. De formule bevat tevens een adequate hoeveelheid bioflavonoïden. Flavonoïden zijn van nature aanwezig in plantaardige voedingsmiddelen, zoals groente en fruit. Ze geven kleuren aan fruit en groenten en spelen een belangrijke rol in de plantenstofwisseling. Ook rutine is een flavonoide.

Voordelen:

Multi-enzympreparaat met cofactoren
Vitamine B12 draagt bij aan fitheid
Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training en sportprestatie
Magnesium, mangaan en vitaminen B1, B2, B3 en B5 bevorderen de energiestofwisseling
• Zink helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit
• Amla is een rijke bron van vitamine C
Amla en kurkuma zijn goed voor de spijsvertering en kurkuma ondersteunt de lever*
Kurkuma ondersteunt de normale werking van het hart*
• Kurkuma heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel*

Amla, serrapeptase en lysozymen

Vitalzym Balance bevat het extract van de vrucht van Emblica officinalis. Deze vrucht wordt in de Ayurveda amalaki of amla genoemd. Amla is een belangrijke bron van natuurlijke vitamine C met ruim 20 keer meer vitamine C dan sinaasappels.
Serrapeptase is een proteolytisch enzym dat door de Serratia-bacterie wordt gemaakt. Deze bacterie komt voor in het darmkanaal van de zijderups. Al meer dan veertig jaar wordt serrapeptase succesvol gebruikt in Europa en Azië.
Lysozymen, ook wel muramidasen genoemd, zijn enzymen die voorkomen in onder meer traanvocht, bloed, speeksel en witte bloedcellen. Lysozymen werken goed samen met serrapeptase.

Vitalzym Balance kan uitstekend gecombineerd worden met D 3000 Forte, Digest, Dolorcare 2.0 en Mega Fresh 1000 van Nutramin voor een extra krachtige werking. De standaarddosering van Vitalzym Balance bedraagt twee maal daags één tot twee capsules. Vitalzym Balance is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar en bij galwegstoornissen.

Over Nutramin

Nutramin is in de jaren ’80 ontstaan vanuit een succesvolle natuurgeneeskundige kliniek in Amsterdam, opgericht door professor Henk Oswald. De constante vraag naar gezondheidsproducten vanuit deze kliniek leidde tot de ontwikkeling van een eigen productlijn onder de naam Nutramin. Toen de kliniek in 1996 werd opgeheven, bleef Nutramin door haar trouwe klantenkring bestaan als vooraanstaand merk onder natuurartsen en gezondheidsprofessionals. In deze fase, waarin het merk in het teken stond van de handel in (Amerikaanse) supplementen, heeft de huidige eigenaar Mischa Strijder het merk overgenomen.

Het was Strijders’ ambitie om een toonaangevend supplementenbedrijf te worden dat streeft naar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en professionele supplementen die zijn gebaseerd op het beste dat de natuur en de wetenschap te bieden hebben. Het bedrijf heeft sindsdien - mede door de veranderde Europese wetgeving - diverse ontwikkelingen doorgemaakt, maar is altijd trouw gebleven aan deze ambitie. Om haar hoogwaardige, hooggedoseerde producten voor iedereen beschikbaar te maken, is de laatste jaren geïnvesteerd in een nieuwe website zodat niet alleen gezondheidsprofessionals, maar ook consumenten toegang hebben tot de producten van Nutramin.

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
Vitalzym Balance 60cp
Art.nr.
EN3175
Merk
Nutramin
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Standaarddosering:
2 maal daags 1 tot 2 capsules.

Waarschuwing:
Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.
(wettelijk verplichte waarschuwing voor producten met > 7 mg vitamine B6 per dagdosering)

Ingrediënten per dosering

* RI: Referentie Inname volgens Europese richtlijnen.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitalzym Balance 60cp
Uw waardering