check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Omega-3 Krillolie+

► Zuivere omega-3 vetzuren
► Duurzame Europese oorsprong
► Bevat 89 mg EPA en 41 mg DHA per capsule
► 590 mg per Licap capsule
► 60 capsules per pot


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

EUR  25,95
Ergomax
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Omega-3 krillolie+ Licaps

Een groot deel van de verkrijgbare omega-3 voedingssupplementen bevatten als hoofdingrediënt omega-3 vetzuren uit visolie. Tot een aantal jaren geleden was dit de best verkrijgbare vorm van omega-3 vetzuren die er voorhanden was. Sinds een aantal jaren heeft krillolie echter terecht aan populariteit gewonnen en wordt het vandaag de dag gezien als het betere alternatief voor visolie.

Voordelen krillolie+ capsules bij Ergomax

  • De krillolie van Ergomax is uniek vergeleken met andere producten vanwege de pure samenstelling en het gebruik van speciale capsules.
  • De capsules, Licaps, bestaan alleen uit visgelatine en zorgen voor een geurloze afdichting van de olie. Standaard krillolie softgels ruiken erg onaangenaam en veel mensen hebben daardoor een slechte ervaring met krillolie.
  • Naast de visgelatine bevatten de capsules natuurlijk krillolie en water. Deze formulering bevat dus slechts drie ingrediënten en is vrij van onnodige hulp- en vulmiddelen.
  • De krillolie wordt puur verwerkt en is eerlijk en duurzaam en wordt in overeenstemming met het WWF wereld natuurfonds en Commission for the Conservation of Antarctic Marine Living Resource’s (CCAMLR) gevangen.

Omega-3 vetzuren in het lichaam

Omega-3 vetzuren worden slechts in kleine hoeveelheden in het lichaam aangemaakt, een toereikende inname uit voeding is daarom erg belangrijk. Suppletie met omega-3 vetzuren kan de voeding aanvullen om zo een hogere inname te verwezenlijken. Krillolie is een speciale vorm van omega-3 vetzuren. Het wordt gemaakt van hele krill, kleine garnaalachtige schaaldieren uit de Antarctische zee.

Effectiever dan visolie

Krillolie is speciaal omdat het niet alleen uit vetzuren bestaat maar ook uit fosfolipiden en astaxanthine. Doordat de omega-3 vetzuren in krillolie aan fosfolipiden zijn gebonden worden ze beter opgenomen dan andere vormen van omega-3 vetzuren. Dit verbetert de biologische beschikbaarheid waardoor krillolie veel effectiever is.

Simpel gezegd: visolie bevat een vorm van omega-3 vetzuren die er onder de microscoop anders uitzien dan krillolie. Krillolie doet hetzelfde als visolie alleen dan wel met een veel lagere dosering en daardoor is krillolie is ongeveer 60% effectiever

Vetzuren EPA en DHA

De omega-3 vetzuren EPA en DHA komen hoofdzakelijk voor in voedselbronnen uit de zee. Er zijn inmiddels ontelbare onderzoeken en artikelen beschikbaar die werking van deze speciale vetzuren beschrijven. Vanwege de doorgaans lage inname van omega-3 uit voedsel, behoren voedingssupplementen met omega-3 vetzuren voor velen terecht tot de basisproducten. Een te lage inname van omega-3 vetzuren kan voor mensen die een optimaal en vitaal leven nastreven een belangrijke ontbrekende factor zijn.

Oxidatie en visolie

Een belangrijke punt bij andere omega-3 producten zoals visolie is het van nature lage gehalte aan antioxidanten. Bederf (oxidatie) is dan ook een terechte zorg. Krillolie bevat van nature de antioxidant astaxanthine. Samen met de fosfolipiden zorgt astaxanthine ervoor dat de omega-3 vetzuren binnen in de capsule niet bederven. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en de houdbaarheid van krillolie wordt hiermee verlengd tot wel twee jaar op kamertemperatuur.

Productinformatie

Naam Omega-3 Krillolie+
Merk Ergomax
Inhoud 60 licaps
Gebruiksaanwijzing 1-2 capsules per dag, met of zonder voedsel.
Dosering Dosering: 1 capsule.
Ingrediënten per dosering

590 mg krillolie (Antarctische krill) † (330 mg fosfolipiden, 159 mg omega-3 vetzuren (89 mg EPA, 41mg DHA), 50 mcg Astaxanthine),

† Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten visgelatine, water.
Allergenen Vis, Schaaldieren of Weekdieren
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer