check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

GutPro - Probiotica Poeder (16.5 gram)

► 25+ miljard organismen per dosering
► 8 verschillende stammen
► Vrij van gluten, zuivel en soja
► GAPS, Body Ecology, Pandas
► 16.5 gram / 100 doseringen

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  69,95
Organic3
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

- +

Productbeschrijving

Gutpro® probiotica poeder

Als je ooit langs de zuivelafdeling in de supermarkt bent gelopen, heb je waarschijnlijk de term 'probiotica' gehoord. Probiotica zijn "levende bacteriën" die voorkomen in bepaalde voedingsmiddelen, zoals yoghurt, maar ook in supplementen. Vaak schrikt het woord 'bacteriën' af, maar probiotica vallen onder de niet-officiële categorie van 'goede bacteriën', omdat ze net zo functioneren als de 'goede bacteriën' die al in onze darmen leven. Sommige ingrediënten die gebruikt worden in probiotica supplementen kunnen niet zo goed verdragen worden en dan vanuit dit probleem is GutPro® probiotica ontwikkeld met 8 neutrale soorten probiotische bacteriën zonder toevoegingen.

Voordelen van GutPro Probiotica Capsules

  • De GutPro® Probiotica zijn gemaakt van zuivelvrije en sojavrije bacterieculturen
  • Bevat 25+ miljard CFU's per 1/32 theelepel (de "smidgen" lepel op onze lepelset)
  • Bevat alleen histamine-neutrale of histamine-afbrekende bacteriestammen
  • Bevat 8 neutrale en goed verdraagzame probiotische bacteriën
  • GutPro® poeder bevat alleen probiotica verder niets

Optimaliseer je darmflora met Gutpro® probiotica

Je darmflora en jouw lichaam werken samen op uiteenlopende gebieden en zijn als het ware je eigen minuscule partners. Ze zorgen voor je van binnenuit en hebben invloed op heel veel systemen in jouw lichaam. De darmflora is zelfs net zo persoonlijk als een vingerafdruk en alles wat je tot je neemt kan jouw persoonlijke darmflora beïnvloeden. Ook probiotica supplementen doen dit. GutPro® probiotica poeder bevat een mix van 8 probiotische bacteriestammen die zich in de darmen thuis voelen en daar opleven.

Samengesteld voor gevoelige gebruikers

De laatste jaren zijn de darmflora, probiotische bacteriën en de connecties met ons functioneren steeds meer in de wetenschappelijke schijnwerper komen te staan. De ontrafeling hiervan is net begonnen maar levert al wel belangrijke inzichten. GutPro® is ontwikkeld aan de hand van de meest recente inzichten. GutPro® wordt door bijna iedereen goed verdragen omdat het specifieke neutrale bacteriestammen bevat en inactieve ingrediënten die mogelijk niet goed verdragen kunnen worden weglaat.

Geen onnodige ingrediënten

Kun je niet alle inactieve ingrediënten, die veel in probiotica worden gebruikt, verdragen dan is GutPro® het proberen waard. Hetzelfde geld voor de bacteriestammen, kun je niet goed tegen histamine of lactaat producerende bacteriën dan zit je met GutPro® goed. Ondanks de beperkingen en strenge selecties van bacteriestammen bied GutPro® je toch op een effectieve manier de voordelen gevarieerd probiotica supplement zonder bijwerkingen.

GutPro® bestaat uit de volgende 8 strengen

Lactobacillus plantarum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis.

GutPro® is potent, geconcentreerd en zuiver. Door precies de juiste combinatie van bacteriestammen te gebruiken krijg je de vele voordelen van een probiotica supplement op basis van het aantal bacteriën, de diversiteit en levensvatbaarheid. Door de neutrale wijze van  formuleren is het geschikt voor mensen die GAPS, SIBO, Body Ecology, PANDA/PANS, Paleo, AIP, Ketogeen, glutenvrij, soja-vrij en/ of caseïne-vrije levenswijze er op nahouden.

Organic3

Organic3 maakt supplementen voor de spijsvertering en darmen zonder onnodige toevoegingen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor de meest gevoelige gebruikers. De rol van de darmflora is voor de algemene gezondheid is ongekend groot vandaar dat de formuleringen met grote zorg worden samengesteld. Dit voorkomt niet alleen vervelende bijwerkingen maar geeft ook het hoogst mogelijke resultaat.

 

Productinformatie

Naam GutPro - Probiotica Poeder (16.5 gram)
Merk Organic3
Inhoud 16.5 gram
Gebruiksaanwijzing

Dosering voor volwassenen: 1/32 theelepel = 25 miljard CFU's (100 doseringen)
Dosering voor kinderen: 1/64 theelepel = 12,5 miljard CFU's (200 doseringen)

Bewaar de Gutpro in de koelkast en zorg ervoor dat de meetlepels bij ieder gebruik schoon en droog zijn. Voor optimaal resultaat, neem de GutPro Poeder met voedsel in. (Niet toevoegen aan warme dranken of voedsel).

Ingrediënten per dosering 25+ Miljard CFU's (150 mg) † (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld; CFU's: colony-forming units.
Overige Ingrediënten Nee
Allergenen Nee
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer