Primal Gut Poeder

 • 15+ miljard organismen per dosering
 • Voor gevorderd gebruik
 • Voor verdere optimalisatie
 • 13 verschillende stammen
 • Vrij van gluten, zuivel en soja
 • GAPS, Body Ecology, Pandas
 • 17.25 gram / 75 doseringen
Niet op voorraad
SKU
OG-06
EUR  99,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Optimaliseer je darmflora met Primal Gut Poeder

Ook wanneer jouw gezondheid op een hoog niveau zit, kun je het maag- en darmsysteem verder optimaliseren. Primal Gut is een goede aanvulling op andere probiotica. Het poeder bevat dertien verschillende bacteriestrengen, die nauwgezet op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor krijg jij de juiste hoeveelheden bacteriesoorten binnen die stuk voor stuk de darmflora helpen te versterken.

De voordelen van Primal Gut Poeder

 • 13 uitgebreide stammen
 • bevat geen zuivel, soja en alle andere allergenen. Dit maakt Primal Gut zo puur mogelijk
 • Gemakkelijk te doseren en geschikt voor gebruikers die eerder GutPro hebben gebruikt
 • Primal Gut bevat geen streptococcus thermophilus of andere bacteriën die in verband staan met irritatie

Primal Gut Poeder bestaat uit de volgende 13 strengen

Lactobacillus  rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium zuigelingis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis.

Geen ongewenste toevoegingen

Primal Gut is volledig vrij van ongewenste toevoegingen. Zo bevat deze probiotica geen zuivel-, maïs-, soja- en glutenallergenen, waardoor het ook gebruikt kan worden in combinatie met een specifiek dieet. Daarnaast bevat Primal Gut ook geen cellulose, inuline of maltodextrine.

Geschikt voor in het laatste stadium

Met Primal Gut poeder laat jij jouw darmstelsel kennis maken met meerdere bacteriën. Het poeder bevat precies de juiste hoeveelheden bacteriestammen wat de werking versterkt. Door de grote hoeveelheid bacteriën helpt Primal Gut de diversiteit van de darmflora te vergroten. Het poeder is hierdoor alleen geschikt als optimalisatie in een later stadium.

Nauwkeurig afgemeten

De aanwezige bacteriestrengen zijn veilig, effectief en werken synergetisch. Ze bevatten geen vulstoffen, hulpstoffen en prebiotica, waardoor de zuiverheid bewaard blijft. De aanwezige strengen zijn niet alleen in de juiste dosering aanwezig, maar hebben ook de juiste groeisnelheid. Hierdoor wordt de balans in de darmen nog beter bewaard. Doordat het poeder zo zuiver mogelijk is gehouden, is het enorm geconcentreerd. Begin dus langzaam en met een lage dosering.


Primal Gut is potent, geconcentreerd en zuiver. Door precies de juiste combinatie van bacteriestammen te gebruiken krijg je de vele voordelen van een probiotica supplement op basis van het aantal bacteriën, de diversiteit en levensvatbaarheid. Door de neutrale wijze van  formuleren is het geschikt voor mensen die GAPS, SIBO, Body Ecology, PANDA/PANS, Paleo, AIP, Ketogeen, glutenvrij, soja-vrij en/ of caseïne-vrije levenswijze er op nahouden.

Organic3

Een gezonde microbioom is ongelooflijk belangrijk voor een goede gezondheid. Organic3 richt zich alleen op de positieve toevoegingen, en voorkomt hierdoor dat negatieve stoffen de rust in gezonde darmflora verstoren. De producten van Corganic bevatten zo min mogelijk ingrediënten, die met zorg zijn samengesteld om het hoogst mogelijke resultaat te bereiken. De ingrediënten zijn verzameld van boeren, vissers en ambachtslieden van over de hele wereld.

 

Meer informatie
Product Naam
Primal Gut Poeder
Merk
Organic3
Inhoud
17.25 gram
Gebruiksaanwijzing

Kinderen (5-12 jaar): voeg 1/8e of 1/4e van de kleinste maatlepel Primal Gut ™ poeder toe aan het voedsel van uw kind en verhoog langzaam in de loop van de tijd tot de 1/2 of één hele dosering van de kleinste maatlepel.
Tieners en volwassenen: Neem 1/4e of 1/2e van de kleinste maatlepel Primal Gut ™ toe en verhoog naar verloop van tijd naar één dosering van de middelste maatlepel

Koeling
Gekoeld bewaren
Ingrediënten per dosering

Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus brevis, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Primal Gut Poeder
Uw waardering