check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Primal Soil - Probiotica - 120 capsules

► 2+ miljard organismen
► Bacillus Coagulans & Bacillas Subtilas
► Vrij van gluten, zuivel en soja
► Aarde-gebaseerde bacteriën
► Aarde-gebaseerde probiotica
► 120 capsules van 240 mg


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

EUR  59,95
Organic3
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Primal Soil™ gebaseerd op bacteriën uit aarde

Primal Soil™ is een mooie toevoeging op jouw andere probiotica producten. Het is een aarde-gebaseerd probiotica supplement waarbij de veiligheid voorop staat. Dit product is ideaal om andere probiotica producten aan te vullen en de werking daarvan te maximaliseren. Primal Soil™ bevat slechts twee bacteriestammen, Bacillus Coagulans en Bacillus Subtilis, die geïdentificeerd zijn via DNA analyse om zo de zuiverheid te garanderen.

De voordelen van Primal Soil

  • De bacteriestrengen zijn grondig getest en zijn veilig in gebruik
  • Dit product is vrij van algemene allergenen zoals melk, ei en gluten, noten en vis
  • Met aarde bacterien Bacillus coagulans en Bacillus subtilis (DNA geverivieerd)
  • Sporen vormende bacterien die het maagzuur overleven Is free of common allergens –.
  • Is veilig voor volwassenen
  • Bevat meer dan 2 miljard CFUs per capsule
  • Kan buiten de koelkast bewaard worden

Goede bacteriën

Hoewel bacteriën bij veel mensen een slechte naam hebben zijn ook veel goede bacteriën. De mens heeft altijd “viezigheid” binnen gekregen. Denk aan grond of modder resten op producten van het land zoals groenten en fruit. Dit bevatte uiteenlopende micro-organismen, waaronder ook goede bacteriën. Deze goede transiënte bacteriestammen staan nu bekend als aarde-gebaseerde ofwel soil-based probiotica.

Het effect van vegetarische probiotica

Onderzoek naar aarde-gebaseerde probiotica is relatief nieuw. Maar er is geen twijfel dat deze organismen al millennia deel uitmaken van onze voeding en innerlijke ecologie. Hoewel deze microben sporen vormen die worden aangetroffen in de bodem ontkiemen ze ook in het spijsverteringskanaal van de mens. Hun tijdelijke verblijf in ons systeem lijkt belangrijk te zijn voor diversiteit en robuustheid van de darmflora. Deze bacteriën verblijven dus maar kort in de darmen en verlaten het lichaam via de normale passage. Omdat het bacteriën uit aarde betreft en geen “menselijke” darmbacteriën is de geadviseerde gebruiksduur va Primal Soil™ maar twee maanden of korter.

Veilig en effectief

Omdat aarde-gebaseerde bacteriën het vermogen hebben om sporen te vormen zijn ze stabieler dan andere probiotica stammen. Ze zijn bijvoorbeeld beter bestand tegen veranderingen in temperatuur en vochtigheid. Het meest significante is dat ze het maagzuur kunnen overleven. Primal Soil™ is met de uiterste zorg geformuleerd. Daarom bevat het alleen maar twee aarde-gebaseerde bacteriën waarvan de veiligheid goed is vastgesteld en waarvan er uitgebreide gegevens beschikbaar zijn. Hierdoor is Primal Soil™ niet alleen veilig maar ook effectief.

Sporen vormende bacteriën

Er zijn bacteriën die sporen kunnen vormen. Een spore kan je zien als een soort van schijndood of slaaptoestand van de bacterie. Het doel hiervan is het overleven van ongunstige omstandigheden zoals warme temperaturen of gebrek aan vocht. Zodra de omstandigheden weer gunstig zijn, kan de spore ontkiemen en uitgroeien. Dit gebeurt ook in de darmen na het innemen van Primal Soil™.

Organic3

Organic3 maakt supplementen voor de spijsvertering en darmen zonder onnodige toevoegingen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor de meest gevoelige gebruikers. De rol van de darmflora is voor de algemene gezondheid is ongekend groot vandaar dat de formuleringen met grote zorg worden samengesteld. Dit voorkomt niet alleen vervelende bijwerkingen maar geeft ook het hoogst mogelijke resultaat.

 

Productinformatie

Naam Primal Soil - Probiotica - 120 capsules
Merk Organic3
Inhoud 120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem één capsule per dag of zoals voorgeschreven door arts of therapeut.

Dosering 1 capsule
Ingrediënten per dosering 240 mg or 2+ miljard CFU's (Bacillus coagulans, Bacillus subtilis) †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld; CFU's: colony-forming units.
Overige Ingrediënten Hydroxypropylmethylcellulose, water (capsule), kokosoliepoeder.
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer