Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets
Aanbiedingsprijs EUR  27,38 Normale prijs EUR  30,95

Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets

Van: Ergomax
 • Wateroplosbare OptiPEA® Palmitoylethanolamide
 • Met OptiPEA®
 • Nederlands merkproduct
 • Farmaceutische productiestandaard
 • 600 mg per sachet
 • Gebruik voor optimaal effect PEA Support
 • 60 sachets
Op voorraad
SKU
Erg-01-A
Aanbiedingsprijs EUR  27,38 Normale prijs EUR  30,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

OptiPEA® Palmitoylethanolamide Sachet: marktleider in kwaliteit en zuiverheid!

Omdat kwaliteit, zuiverheid en veiligheid voorop staan, maken wij alleen maar gebruik van het Nederlandse merk OptiPEA®. Het Nederlandse OptiPEA® is het enige merk in de wereld dat palmitoylethanolamide uitsluitend laat produceren Europa/Nederland van duurzame palmolie. Het productieproces verloopt daar uitsluitend volgens GMP-richtlijnen wat inhoudt dat iedere stap in dit proces getest, gecontroleerd en gereguleerd wordt. Vanaf nu is dit oerdegelijke Hollandse kwaliteitsproduct ook verkrijgbaar in handige, hoog gedoseerde sachets als wateroplosbare variant.

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen vetzuuramide. Vetzuuramides zijn belangrijke signaalmoleculen in het zenuwstelsel van zoogdieren en hebben interacties met uiteenlopende receptoren, waaronder kernreceptoren. In het lichaam leidt dit tot een variëteit aan fysiologische effecten die kunnen bijdragen aan een gezond en vitaal leven.

Good Manufacturing Practices

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt toezicht op fabrikanten van geneesmiddelen. Fabrikanten van geneesmiddelen voor mensen moeten een vergunning hebben en voldoen aan de Good Manufacturing Practices (GMP): een internationaal systeem om kwaliteit te borgen. Het IGJ handhaaft deze wettelijke verplichting in Nederland. Dit is de enige palmitoylethanolamide die volgens de GMP-standaard is geproduceerd. De hoge en zuivere kwaliteit staat onomstotelijk vast door de zeer strikte standaarden die worden gebruikt in de farmaceutische industrie.

Voordelen van OptiPEA® Palmitoylethanolamide Sachets van Ergomax:

 • Productie 100% Europees
 • Volgens farmaceutische standaard geproduceerd (GMP)
 • RSPO-gecertificeerd (duurzame palmolie)
 • Gepatenteerd productieproces
 • Hoge dosering per inname
 • Water oplosbaar; makkelijk te mengen
 • Overal mee naartoe te nemen
 • Snelle en directe opname
 • Clean label: PEA en erwteneiwit als enige ingrediënt
 • Flexibel te doseren
 • Geschikt voor mens en dier

Wat hebben OptiPEA® Sachets nog meer te bieden:

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof en werkt op een natuurlijke manier binnen het lichaam. Omdat het door onze evolutie heen niet verloren is gegaan is het op een natuurlijke manier verenigbaar met lichaamseigen biologische processen en regulering.

OptiPEA® palmitoylethanolamide is niet alleen veilig en effectief te gebruiken door consumenten maar het wordt ook veelvuldig ingezet door gezondheidsprofessionals die oplossingen zoeken voor complexe en individuele gevallen. Het voordeel voor een professional is dat met OptiPEA® palmitoylethanolamide er een bewezen kwaliteit, consistentie en transparantie is.

De werking van palmitoylethanolamide is in de jaren '90 ontdekt door Nobelprijswinnares Rita Levi-Montalcini. Inmiddels is er zeer veel onderzoek verricht naar de werkingsmechanismen van de stof. Sinds 2010 is Ergomax al bekend met palmitoylethanolamide en is er uitgebreide ervaring opgedaan met het gebruik ervan. Op basis van deze ervaring en kennis van palmitoylethanolamide hebben we besloten om enkel OptiPEA® te gebruiken in onze producten.

Flexibel en makkelijk te doseren

Vaak wordt palmitoylethanolamide voor langere periodes gebruikt en niet iedereen vind het fijn om capsules te nemen. Het gebruiken van PEA poeder uit capsules is niet praktisch en boven dien is PEA uit capsules niet wateroplosbaar.

Om de gebruikers zoveel mogelijk te ondersteunen en omdat we blijven vernieuwen, hebben we nu naast capsules ook sachets met 600 mg palmitoylethanolamide. Hierdoor kun je nauwkeurig en flexibel doseren met een poeder die gemakkelijk mengt in vloeistoffen.

Wat is micro-encapsulatie?

Micro-encapsulatie is een proces waarbij actieve stoffen worden omhuld door extreem kleine capsules op nano-niveau. Het is een vrij nieuwe technologie die ook wordt gebruikt in de farmaceutische industrie om de fysieke eigenschappen, stabiliteit of biologische beschikbaarheid te verbeteren. Voorbeelden van micro-encapsulatie zijn liposomen, micellen maar ook eiwitten en zetmelen kunnen vandaag de dag gebruikt worden.

Wateroplosbare OptiPEA® Palmitoylethanolamide

De oplosbaarheid van een stof is één van de belangrijke parameters om de gewenste concentratie van voedingsstoffen in de bloedbaan te bereiken. Een lage oplosbaarheid in water kan een probleem zijn en is vandaag de dag nog steeds een grote uitdaging voor wetenschappers. Bij Innexus Nutraceuticals hebben ze het met hun team en externe experts voor elkaar gekregen om OptiPEA® op een innovatieve manier, zonder chemische hulpmiddelen en chemische stoffen, wateroplosbaar te maken.

Gebruik van OptiPEA® Palmitoylethanolamide Sachets

Meng 1 tot 2 sachets per dag in een glas water, of leeg de inhoud van een sachet direct in de mond. Voor een optimale werking heeft palmitoylethanolamide even de tijd nodig, vandaar dat wij 60 dagen adviseren op 2 sachets per dag om de werking ervan goed te kunnen evalueren. Na deze eerste periode kan er eventueel worden overgegaan op een lagere vervolg- of onderhoudsdosering.

Palmitoylethanolamide

Cellen zijn voor hun leven en functioneren afhankelijk van het interne milieu. Homeostase is het vermogen van meercellige organismen om dit milieu in evenwicht te houden. Per seconde vinden er meer dan 100.000 biochemische reacties plaats in iedere cel van het lichaam. Vermenigvuldig dit maal het aantal cellen en dan heb je een astronomisch aantal reacties. Belangrijke signaalmoleculen zoals palmitoylethanolamide hebben hierin hun eigen plek die ontstaan is in de vroege evolutie het leven op aarde.

Palmitoylethanolamide een lichaamseigen stof

Palmitoylethanolamide wordt door het hele lichaam gevonden en werkt op een natuurlijke manier samen met de lichaamseigen biochemie. Omdat het lichaam is geëvolueerd om voedingsstoffen en andere belangrijke elementen uit voedsel te verwerken is het altijd beter om dicht bij de natuur te blijven. Niet-natuurlijke middelen zijn vaak maar voor een korte tijd effectief. De opname, herkenning en verwerking van palmitoylethanolamide is diep met het lichamelijke functioneren verweven en verenigbaar met het natuurlijke functioneren waarbij er geen verstoringen plaatsvinden of bijwerkingen optreden.

Palmitoylethanolamide: uitgebreid fysiologisch actief

Omdat palmitoylethanolamide als een spreekwoordelijk “hagelgeweer” heel effectief verschillende natuurlijke werkingsmechanismen tegelijkertijd activeert, wordt de werking als uniek beschouwd. Palmitoylethanolamide heeft hiermee de mogelijkheid om een grote impact te hebben op het dagelijkse leven waarmee je weer je (bewegings)vrijheid en controle terugkrijgt.

Palmitoylethanolamide supplementen

De eigen productie van palmitoylethanolamide is normaal gesproken in balans met wat het lichaam nodig heeft, maar onder invloed van bepaalde fysiologische prikkels kan de aanmaak soms tekort schieten. Met palmitoylethanolamide suppletie wordt de lichaamseigen voorraad effectief aangevuld. Binnen 60 dagen is het effect meestal goed op te merken.

Meer informatie
Product Naam
Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets
Merk
Ergomax
Inhoud
60 sachets
Gebruiksaanwijzing

Meng 1 tot 2 sachets per dag in een glas water, of leeg de inhoud van een sachet direct in de mond.

Ingrediënten per dosering

600 mg Palmitoylethanolamide (OptiPEA®) **.

** RI niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Erwteneiwit

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets
Uw waardering