Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets

Van: Ergomax
 • Wateroplosbare OptiPEA® Palmitoylethanolamide sachets
 • Categorie: Beweging, Pijn & Immuunsysteem
 • Nederlands merkproduct van farmaceutische productiestandaard
 • 60 sachets van 600 mg
Niet op voorraad
SKU
ERG-01-A
Aanbiedingsprijs EUR  27,38 Normale prijs EUR  36,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

OptiPEA® Palmitoylethanolamide Sachets van Ergomax

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen vetzuuramide. Vetzuuramides zijn belangrijke signaalmoleculen in het zenuwstelsel. Ze zorgen voor een variëteit aan effecten in het lichaam die kunnen bijdragen aan een gezond en vitaal leven. Het merk OptiPEA® is 100% Europees van oorsprong, een Nederlands merkproduct, GMP geproduceerd en fysiologisch actief.

OptiPEA® van Ergomax: marktleider in kwaliteit en zuiverheid

Omdat kwaliteit, zuiverheid en veiligheid voorop staan, maakt Ergomax uitsluitend gebruik van het Nederlandse merk OptiPEA®. OptiPEA® is het enige merk ter wereld dat palmitoylethanolamide van duurzame palmolie laat produceren in Europa/Nederland. Het productieproces verloopt volgens GMP-richtlijnen (Good Manufacturing Practices). Dit houdt in dat iedere stap in dit proces wordt getest, gecontroleerd en gereguleerd. Dit Nederlandse kwaliteitsproduct is verkrijgbaar in handige, hoog gedoseerde sachets en is wateroplosbaar. Ergomax biedt OptiPEA® ook aan in capsulevorm.

Gebruik van OptiPEA® Palmitoylethanolamide Sachets

Meng 1 tot 2 sachets per dag in een glas water, of leeg de inhoud van een sachet direct in de mond. Voor een optimale werking heeft palmitoylethanolamide even de tijd nodig. Wij adviseren 60 dagen lang 2 sachets per dag te nemen om de werking ervan goed te kunnen evalueren. Na deze eerste periode kan er eventueel worden overgegaan op een lagere vervolg- of onderhoudsdosering.

Voordelen:

 • Productie 100% Europees
 • Volgens farmaceutische standaard geproduceerd (GMP)
 • RSPO-gecertificeerd (duurzame palmolie)
 • Gepatenteerd productieproces
 • Hoge dosering en wateroplosbaar; makkelijk te mengen
 • Overal mee naartoe te nemen
 • Snelle en directe opname
 • Clean label: PEA en erwteneiwit als enige ingrediënt
 • Flexibel te doseren
 • Geschikt voor mens en dier
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Good Manufacturing Practices

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt toezicht op fabrikanten van geneesmiddelen. Fabrikanten moeten een vergunning hebben en voldoen aan de Good Manufacturing Practices (GMP): een internationaal systeem om kwaliteit te borgen. Het IGJ handhaaft deze wettelijke verplichting in Nederland. Dit is de enige palmitoylethanolamide die volgens de GMP-standaard is geproduceerd. De hoge en zuivere kwaliteit staat onomstotelijk vast door de zeer strikte standaarden die worden gebruikt in de farmaceutische industrie.

Waarom kies je voor OptiPEA® Sachets?

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof - een vetzuuramide en signaalmolecuul - die op een natuurlijke manier werkt in het lichaam. Omdat het door tijdens de evolutie niet verloren is gegaan, is het op een natuurlijke manier verenigbaar met lichaamseigen biologische processen en regulering. PEA wordt uitstekend opgenomen in de darm en getransporteerd naar de weefsels. Na gebruik wordt het weer afgebroken.

OptiPEA® palmitoylethanolamide is veilig en effectief te gebruiken door consumenten. Met de inzet van OptiPEA® palmitoylethanolamide weet een consument of gezondheidsprofessional zich verzekerd van een bewezen kwaliteit, consistentie en transparantie.

De werking van palmitoylethanolamide is in de jaren '90 ontdekt door Nobelprijswinnares Rita Levi-Montalcini. Inmiddels is er zeer veel onderzoek verricht naar de werkingsmechanismen van de stof. Ergomax is al sinds 2010 bekend met palmitoylethanolamide en er is uitgebreide ervaring opgedaan met het gebruik ervan. Op basis van deze ervaring en kennis van palmitoylethanolamide hebben we besloten om alleen OptiPEA® te gebruiken in onze producten. Een keuze voor de beste kwaliteit.

Flexibel en makkelijk te doseren

Vaak wordt palmitoylethanolamide voor langere periodes gebruikt. Niet iedereen vindt het fijn om capsules te nemen. Om onze klanten zoveel mogelijk te ondersteunen en omdat Ergomax blijft vernieuwen, bieden we naast capsules ook sachets met 600 mg palmitoylethanolamide aan. Hierdoor kun je nauwkeurig en flexibel doseren met een poeder die gemakkelijk mengt in vloeistoffen. De capsules en sachets kunnen ook samen worden gebruikt voor een optimaal effect. Tevens bieden we PEA Support aan, een ondersteunend supplement aan OptiPEA®.

Wat is micro-encapsulatie?

Voor de productie van OptiPEA® is gebruik gemaakt van de technologie micro-encapsulatie. Micro-encapsulatie is een proces waarbij actieve stoffen worden omhuld op nanoniveau. Het zijn technologieën die ook worden gebruikt in de farmaceutische industrie om de fysieke eigenschappen, stabiliteit of biologische beschikbaarheid van een middel te verbeteren. Voorbeelden van micro-encapsulatie zijn liposomen en micellen, maar ook eiwitten en zetmeel kunnen vandaag de dag gebruikt worden.

Wateroplosbare OptiPEA® Palmitoylethanolamide

De oplosbaarheid van een stof is één van de belangrijke parameters om de gewenste concentratie van voedingsstoffen in de bloedbaan te bereiken. Een lage oplosbaarheid in water kan een probleem zijn en is vandaag de dag nog steeds een grote uitdaging voor wetenschappers. Innexus Nutraceuticals, de leverancier van OptiPEA®, is erin geslaagd om OptiPEA® op een innovatieve manier, zonder chemische hulpmiddelen en stoffen, wateroplosbaar te maken.

Palmitoylethanolamide een lichaamseigen stof

Palmitoylethanolamide wordt in het hele lichaam gevonden en werkt op een natuurlijke manier samen met de lichaamseigen biochemie. Omdat het lichaam is geëvolueerd om voedingsstoffen en andere belangrijke stoffen uit voedsel te verwerken, is het het beste om dicht bij de natuur te blijven. Niet-natuurlijke middelen zijn vaak maar voor een korte tijd effectief. De opname, herkenning en verwerking van palmitoylethanolamide zijn diep met het lichamelijke functioneren verweven en verenigbaar met het natuurlijke functioneren. Hierbij vinden er geen verstoringen plaats en treden er geen bijwerkingen op.

Palmitoylethanolamide supplementen

De eigen productie van palmitoylethanolamide is normaal gesproken in balans met wat het lichaam nodig heeft. Onder invloed van bepaalde factoren kan de aanmaak soms tekort schieten. Met palmitoylethanolamide suppletie wordt de lichaamseigen voorraad effectief aangevuld. Binnen 60 dagen is het effect meestal goed op te merken.

Over Ergomax

Bij Ergomax vinden wij dat iedereen een optimale gezondheid moet kunnen nastreven. Wij helpen daarbij door natuurlijke voedingssupplementen aan te bieden in combinatie met professioneel advies. Veel tijd en zorg besteden wij aan onderzoek naar nieuwe en unieke stoffen en producten met een bewezen effect. Zodat we voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Alle producten uit de productenlijn van Ergomax zijn zorgvuldig geselecteerd en getoetst. Producten en stoffen zijn zo natuurlijk mogelijk. Moeder natuur weet het immers altijd beter.

Meer informatie
Product Naam
Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets
Art.nr.
ERG-01-A
Merk
Ergomax
Inhoud
60 sachets
Gebruiksaanwijzing

Meng 1 tot 2 sachets per dag in een glas water, of leeg de inhoud van een sachet direct in de mond.

Ingrediënten per dosering

600 mg Palmitoylethanolamide (OptiPEA®) **.

** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Erwteneiwit

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets
Uw waardering