Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA®
EUR  30,95

Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA®

Van: Ergomax
Waardering:
94% of 100
 • Met OptiPEA®
 • Nederlands merkproduct
 • Farmaceutische productiestandaard 
 • 400 mg per capsule
 • Gebruik voor optimaal effect PEA Support
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
Erg-01
EUR  30,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

OptiPEA® Palmitoylethanolamide, marktleider in kwaliteit

Omdat kwaliteit en veiligheid voorop staan maken wij alleen maar gebruik van het Nederlandse merk OptiPEA®. Dit is de enige palmitoylethanolamide ter wereld waarvan de kwaliteit is vastgesteld. De zeer strikte standaarden die worden gebruikt in de farmaceutische industrie worden ook gebruikt bij de productie van OptiPEA®.

Voordelen van OptiPEA® palmitoylethanolamide Ergomax

Wilt u palmitoylethanolamide kopen? Hier staan alle voordelen nog een keer op een rijtje:

 • Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof en werkt op een natuurlijke manier in het lichaam.
 • Door de strikte Nederlandse kwaliteitscontrole is OptiPEA® het enige Palmitoylethanolamide product dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen.
 • OptiPEA® palmitoylethanolamide wordt veelvuldig ingezet door gezondheids professionals.
 • Met OptiPEA® palmitoylethanolamide heeft u de zekerheid van een bewezen product met de nodige ondersteuning.
 • Sinds 2010 is Ergomax al bekend met palmitoylethanolamide en is er uitgebreide ervaring opgedaan met het gebruik ervan.

Wat is het verschil met andere palmitoylethanolamide producten?

De ‘GMP’ ofwel ‘Good Manufacturing Practices’ kwaliteit samen met de duurzame oorsprong maakt OptiPEA® uniek. Geen andere palmitoylethanolamide op de Nederlandse markt is vergelijkbaar tenzij het ook OptiPEA® bevat. Gaat u palmitoylethanolamide kopen? Kies uw palmitoylethanolamide product dus verstandig!

Flexibele doseringen

Vaak wordt palmitoylethanolamide voor langere periodes gebruikt. Om de gebruikers zoveel mogelijk te ondersteunen met het vinden van de juiste dosering hebben we gekozen voor 400 mg capsules. Hierdoor kun je nauwkeurig en flexibel doseren waardoor je niet onnodig veel hoeft in te nemen of onhandige doseerschema’s hoeft aan te houden.

Gebruik van palmitoylethanolamide capsules

Neem 1200mg / 3 capsules per dag voor tenminste 60 dagen (3 potjes). Voor een optimale werking heeft palmitoylethanolamide even de tijd nodig, vandaar dat 60 dagen wordt geadviseerd om de werking goed te kunnen evalueren. Na deze eerste periode kan er eventueel worden overgegaan op een lagere vervolg- of onderhoudsdosering van twee capsules á 400 mg palmitoylethanolamide per dag.

OptiPEA®;

 • 100 procent Europees van oorsprong
 • Nederlands merkproduct
 • GMP geproduceerd
 • Is fysiologisch actief

Het lichaam in evenwicht

Cellen zijn voor hun leven en functioneren afhankelijk van het interne milieu. Homeostase is het vermogen van meercellige organismen om dit milieu in evenwicht te houden. Per seconde vinden er meer dan 100.000 biochemische reacties plaats in iedere cel van het lichaam. De stroom van deze chemicaliën is essentieel voor cellen.

Palmitoylethanolamide een lichaamseigen stof

Palmitoylethanolamide is één van deze stoffen. Dit zeer bijzondere lichaamseigen signaalmolecuul wordt door het hele lichaam heen gevonden en het werkt op een natuurlijke manier samen met de lichaamseigen biochemie. Palmitoylethanolamide is essentieel voor ons welbevinden.

Palmitoylethanolamide: Evolutionair passend

Omdat het lichaam is geëvolueerd om voedingsstoffen uit voedsel te verwerken is het altijd beter om dicht bij de natuur te blijven. Niet-natuurlijke middelen zijn vaak maar voor een korte tijd effectief. De opname, herkenning en verwerking van palmitoylethanolamide is diep met het lichamelijke functioneren verweven en verenigbaar met het natuurlijke functioneren waarbij er geen verstoringen plaatsvinden of bijwerkingen optreden.

Palmitoylethanolamide: uitgebreid fysiologisch actief

Omdat palmitoylethanolamide als een spreekwoordelijk “hagelgeweer” heel effectief verschillende natuurlijke werkingsmechanismen tegelijkertijd activeert, wordt de werking als uniek beschouwd. Palmitoylethanolamide heeft hiermee de mogelijkheid om een grote impact te hebben op het dagelijkse leven waarmee je weer je (bewegings)vrijheid en controle terugkrijgt.

Palmitoylethanolamide supplementen

De eigen productie van palmitoylethanolamide is normaal gesproken in balans met wat het lichaam nodig heeft, maar onder invloed van bepaalde fysiologische prikkels kan de aanmaak soms tekort schieten. Met palmitoylethanolamide suppletie wordt de lichaamseigen voorraad effectief aangevuld. Binnen 60 dagen is het effect meestal goed op te merken.

 

Meer informatie
Product Naam
Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA®
Merk
Ergomax
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 3 capsules per dag, bij voorkeur met voedsel, of zoals geadviseerd. Houdt de begindosering voor tenminste 60 dagen aan en evalueer na deze periode het resultaat. De dosering kan hierna op basis van het individuele resultaat eventueel aangepast worden.

Ingrediënten per dosering

400 mg palmitoylethanolamide (OptiPEA®) †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA®
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Geweldig product
  Algehele beoordeling
  100%
  Na jaren pijnbestrijding te hebben gehad die uiteindelijk niet meer hielp, stelde de arts een medicijn voor waar ik zo beroerd van werd dat ik op zoek ben gegaan naar een alternatief. PEA is voor mij een redmiddel. Heb zoveel minder pijn, vooral de zenuwpijn 's nachts is zo goed als verdwenen en ik kan weer normaal slapen. Ik gebruik het nu ongeveer een half jaar. Ik had het opgebouwd naar 3 capsules per dag maar gebruik er nu 2 per dag en soms 1 extra als ik een slechte dag heb. Ik kan PEA echt aanbevelen.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Palmitoylethanolamide (optiPEA)
  Algehele beoordeling
  100%
  Op advies van iemand gaan proberen.
  Na 5 dagen al de eerste resultaten, had niet verwacht dat zo snel pijn klachten zouden verminderen aangezien het advies was maand slikken voor er resultaat zou zijn. Mooie bijwerking de prikkelbare darm is ook veel rustiger.
  Ik zit na 7 weken van 3 pillen nu op 2 pillen per dag en dat gaat prima.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. werkt veel beter dan pea van ander merk
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik gebruik de pea van ergomax nu ongeveer een week en vind de werking veel beter dan andere merken. Ik heb artrose en heb nu veel minder pijn in mijn handen.
  Blijft deze zeker gebruiken en ga het zeker door geven aan anderen.

  Gereviewd door

  Gepost op

 4. Opti pea
  Algehele beoordeling
  80%
  Ik gebruik nu 6 weken Opti pea tabletten en merk dus duidelijk verschil in mijn spierpijn...ik ben dus zeer tevreden over dit productdit omdat het een natuurlijke pijnstiller is.

  Gereviewd door

  Gepost op

 5. Goed
  Algehele beoordeling
  80%
  schijnt een goed product te zijn.

  Gereviewd door

  Gepost op

Toon meer reviews