PEA Support - Palmitoylethanolamide Ondersteuning

Van: Ergomax
Waardering:
100% of 100
 • Versterkt het effect van OptiPEA®
 • Met Commiphora myrrha en Piper nigrum
 • Plantaardige ingrediënten
 • Krachtig synergie met OptiPEA®
 • 60 capsules

Niet op voorraad
SKU
Erg-31
EUR  30,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

PEA Support van Ergomax

PEA Support is een voedingssupplement dat specifiek ontwikkeld is ter ondersteuning van de werking van OptiPEA®. Sommige gebruikers van PEA hebben namelijk net iets meer ondersteuning nodig of willen zo snel mogelijk resultaat. PEA Support biedt dan uitkomst. PEA Support bestaat uit twee natuurlijke ingrediënten, gewonnen uit heilzame planten - Commiphora myrrha en Piper nigrum - die gestandaardiseerd zijn op hun werkzame stoffen: furanodienen en bèta-caryofylleen.

Voordelen:

 • PEA Support ondersteunt OptiPEA®
 • Met Commiphora myrrha en Piper nigrum
 • Zwarte peper ondersteunt de spijsvertering, de gezondheid van de luchtwegen en het zenuwstelsel.*
 • Zwarte peper speelt een rol in de bloedcirculatie en is een antioxidant.*
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Van natuurlijke oorsprong
 • Bevat geen gluten, soja en kunstmatige toevoegingen

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Wat is PEA Support?

PEA Support ondersteunt de werking van palmitoylethanolamide (PEA). De twee plantaardige ingrediënten Commiphora myrrha en Piper nigrum en hun werkzame stoffen furanodienen en bèta-caryofylleen bieden samen een optimale ondersteuning voor het unieke Ergomax product OptiPEA® Palmitoylethanolamide. Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof - een vetzuuramide en signaalmolecuul - die op een natuurlijke manier werkt in het lichaam. OptiPEA® van Ergomax is van een extreem zuivere en hoge kwaliteit en voldoet aan de standaard van Good Manufacturing Practices (GMP).

PEA Support extract 1: Commiphora myrrha

Het Commiphora myrrha-extract in PEA Support wordt onder lage temperaturen geproduceerd middels een gepatenteerd proces om zo alle eigenschappen van de plant te behouden. Het eindresultaat is een krachtig extract met ongeëvenaarde hoeveelheden furanodienen. Naast de verschillende furanodienen bevat dit Commiphora myrrha-extract ook andere bioactieve stoffen, waaronder curzereen, furanoeudesma-1,3-diene en lindestreen.

PEA Support extract 2: Piper nigrum

Het Piper nigrum-extract in PEA Support wordt net zoals de Commiphora myrrha ook geproduceerd middels een gepatenteerd proces, onder lage temperaturen. Het extract wordt gestandaardiseerd op bèta-caryofylleen, een natuurlijke stof die tot de groep van sesquiterpenen behoort.

Krachtige synergie tussen PEA Support en OptiPEA®

Palmitoylethanolamide (PEA) is als lichaamseigen stof met een breed werkingsspectrum erg effectief. Omdat het een natuurlijke, lichaamseigen stof is, heeft het wel even de tijd nodig om optimaal te werken. Nieuwe PEA gebruikers adviseren we een gebruiksperiode van 60 dagen. Na deze 60 dagen kun je goed inschatten welke PEA voor jou werkt. Wil je het gebruik van PEA optimaliseren of heb je extra ondersteuning nodig, dan adviseren we je ten zeerste de combinatie van OptiPEA® palmitoylethanolamide en PEA Support. De synergie die je hiermee creëert is krachtig, met slechts twee aanvullende capsules per dag.

Over Ergomax

Een optimale gezondheid voor iedereen is onze missie. Ergomax besteedt veel tijd en zorg aan onderzoek naar nieuwe effectieve stoffen en producten, ook nicheproducten. Wij bieden natuurlijke voedingssupplementen aan in combinatie met vakkundig advies. Al onze nutraceuticals zijn zorgvuldig geselecteerd en getoetst. Dat geldt ook voor de eigen productenlijn van Ergomax. Producten en stoffen zijn zo natuurlijk mogelijk. Moeder natuur weet het immers altijd beter. Onze voedingssupplementen voldoen aan de verwachtingen die onze klanten hebben.

Meer informatie
Product Naam
PEA Support - Palmitoylethanolamide Ondersteuning
Merk
Ergomax
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Ingrediënten per dosering

200 mg Commiphora myrrha gomharsextract (gestandaardiseerd op 4% furanodienen) †, 100 mg Piper nigrum vricht- & olie-extract (gestandaardiseerd op 30% bèta-caryofylleen)†. † Geen Referentie-Inname (RI) vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rijstconcentraat (vulmiddel), rijstzetmeel (drager), rijsteiwit (drager), cellulose (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PEA Support - Palmitoylethanolamide Ondersteuning
Uw waardering
Klantenreviews
 1. OptiPea(R)
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik gebruik pea al enkele jaren voor mijn artritis in mijn handen en heb geen last meer van pijn, stijfheid. Werking is voortreffelijk voor mij. Kan ook ingezet worden bij hoofdpijn, griep etc. Pea is een lichaamseigen stof, breed werkzaam.
  Om zeker te zijn van de originele vorm van Pea, bestel ik alleen de OptiPea met keurmerk, ben ik verzekerd van de best werkende vorm.

  Gereviewd door

  Gepost op