check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Pielotax - Nierextract - 60 capsules

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Pielotax© - Nierextract
► 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  164,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Pielotax nierextract - 60 capsules

Peptiden zijn moleculen die bestaan uit twee of meer aminozuurverbindingen die van nature voorkomen in ons voedsel. De peptiden in Pielotax nierextract wint men uit klieren of organen van Deense varkens en runderen. Deze dieren houd men op milieu- en diervriendelijke wijze. Peptiden werken als communicatienetwerk in ons lichaam en zorgen ervoor dat informatie van punt A naar B gaat. Qua werking lijken peptiden erg op hormonen. Omdat de peptiden in Pielotax een laag moleculair gewicht hebben bereiken ze vanuit de maag al de bloedbaan.Via het bloed geven zij vervolgens hun boodschappen door. Dit doen ze subtiel binnen wat normaal is voor het lichaam zonder processen in het doelweefsel te verstoren.

Voordelen van Pielotax nierextract

  • Het is geen probleem om meerdere producten uit de Peptide Bioregulator lijn gelijktijdig naast elkaar te gebruiken.
  • Pielotax nierextract is fysiologisch actief
  • De celspecifieke peptiden verstoren geen processen door hun regulerende rol in ons lichaam.
  • Peptiden komen van nature voor in ons voedsel. Men wint de klieren voor Pielotax nierextract uit Deense varkens en runderen die op natuurlijke manier gehouden worden.  
  • De moleculen bereiken snel de bloedbaan waar ze biologische boodschappen doorgeven.
  • Geen stimulatie of onderdrukking.

Een geheim blootgelegd

In de jaren tachtig vond er in de Sovjet-Unie een grootschalig onderzoek plaats naar de werking van peptiden, onder de leiding van de bekende Russische professor Vladimir Khavison. Deze man is momenteel voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten. Hij nam de moleculen zorgvuldig onder de loep en ontdekte dat er een connectie bestaat tussen peptiden en ons DNA. Zijn onderzoek wees uit dat er een ingebouwde biologische reserve bestaat van 42 procent in organen en weefsels. De resultaten van zijn research werden bijna twintig jaar geheim gehouden door de Russische overheid.

Geen bijwerkingen of contra-indicaties

Er zijn al meer dan 15 miljoen mensen wereldwijd die deze producten gebruiken. Het middel is geschikt voor alle mensen vanaf 18 jaar en er zijn geen vermeldenswaardige bijwerkingen of contra-indicaties bekend. Als algemene dosering gebruik je één verpakking per 6 maanden. Dit komt neer op 2 capsules per dag voor 10 dagen. Het is ook mogelijk om een traject van 30 dagen te doen op twee capsules per dag. Dit is voornamelijk geschikt voor specifieke indicaties.

Productinformatie

Naam Pielotax - Nierextract - 60 capsules
Merk Garmonia
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden.

Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald.

Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen.

Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk nierextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80, calciumstearaat (emulgator).

Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer