Pro Mood 60cp
EUR  39,95

Pro Mood 60cp

• Specifiek probioticum
• Bevat Origanum vulgare extract
• Met carvacrol en thymol
• Categorie: Kruidenpreparaat
• 60 capsules

Op voorraad
SKU
PB5020
EUR  39,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Pro Mood probioticum– probioticaformule van Nutramin

Zoals de naam al aangeeft, is Pro Mood een probioticum met een aantal probioticastammen gekozen voor een specifiek doel. Deze zeer zuivere, krachtige probioticaformule bevat een propriëtair mengsel van vier exclusieve goedaardige bacteriestammen: Bifidobacterium longum, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus plantarum en Lactobacillus rhamnosus. Al deze probiotische strengen zijn fysiologisch actief.

Het product Pro Mood kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin zoals Colon Care of Permeability Support. De standaarddosering van Pro Mood probiotica bedraagt twee maal daags één capsule. Kinderen ouder dan drie jaar kunnen één maal daags één capsule nemen.

Voordelen:

• Probioticaformule voor het hele gezin
• Al geschikt voor kinderen vanaf drie jaar
• Met vier exclusieve bacteriestammen Bifidobacterium longum, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus plantarum en Lactobacillus rhamnosus
• Sterke combinatie met Colon Care en Permeability Support
• Geschikt voor vegetariërs

Geschiedenis van probiotica

Hoewel de term ‘probiotica’ uit 1953 stamt, is het principe van bacteriestammen al veel ouder. De eerste sporen van het gebruik van probiotica dateren uit de neolithische
periode, tussen 10.000 en 5.000 voor Christus. Veehoeders in het Midden-Oosten bewaarden in die tijd de melk in zakken gemaakt van geitenvellen. Doordat de zon erop scheen, begon de melk door een combinatie van melkzuurbacteriën en gisten te fermenteren. Ook het gebruik van andere gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals kefir, bier en wijn, gaat terug tot ongeveer 7.000 voor Christus. In de 19e eeuw deed de Franse scheikundige en bioloog Louis Pasteur veel nieuwe inzichten op op het gebied van de microbiologie. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw werden probiotica onderwerp van studie. Inmiddels is het gebruik van probiotica alom bekend en van nuttige en goed gedocumenteerde waarde.

Over Nutramin

Nutramin gelooft erin dat goede voeding en de juiste voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest. Al vanaf de oprichting in de jaren ’80 streeft Nutramin ernaar natuurlijke kwaliteitsproducten te leveren die zowel op de natuur als de wetenschap zijn gebaseerd. Ontstaan vanuit de behoefte van natuurgeneeskundige professionals aan hoogwaardige orthomoleculaire producten, is een gedegen assortiment aan vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, probiotica, orgaanextracten en antioxidanten ontstaan.

Innovatie staat centraal, dus wanneer er de afgelopen jaren een mogelijkheid tot verbetering was, heeft Nutramin die kans gegrepen om haar producten te vernieuwen. Zodoende is het assortiment altijd in ontwikkeling. Nutramin streeft er daarbij naar om enkel te werken met de best opneembare vormen van vitaminen en mineralen en om het gebruik van e-nummers en hulpstoffen te minimaliseren. Je kunt bij de productlijn van Nutramin dan ook vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit die passend zijn voor hoogwaardige, hooggedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen.

Meer informatie
Product Naam
Pro Mood 60cp
Art.nr.
PB5020
Merk
Nutramin
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

2 maal daags 1 capsule

Kinderen (ouder dan 3 jaar): 1 capsule per dag.

Ingrediënten per dosering

Probiotica, vulstof (rijstbloem), capsule (hydroxypropylmethylcellulose (vegetarisch)), antiklontermiddel (Nu-FLOW®, MCT-olie).


Hoeveelheid per 2 capsules                      
Propriëtair mengsel:800 mg (8 x 109CFU***)**
• Bifidobacterium longum                          
• Lactobacillus fermentum                        
• Lactobacillus plantarum                          
• Lactobacillus rhamnosus                                         

**RI niet vastgesteld.                   
***Colony-Forming Units

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro Mood 60cp
Uw waardering