Probiotica - Energie formulering - 10 miljard CFU

 • Bevat 12 zuurbestendige probiotische stammen
 • 10 miljard CFU aan levende bacteriën
 • Werkt energieverhogend
 • Hoeft niet gekoeld bewaard te worden
 • Bevat geen herbiciden (gecertificeerd geen residu van glyfosfaat), pesticiden, gluten en soja
 • 30 capsules
Niet op voorraad
SKU
MF-64
EUR  29,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Goede spijsvertering is meer energie

Een belangrijke functie van een gezond functionerend darmmicriobioom, is het helpen bij de spijsvertering en om de groei van negatieve bacteriën tegen te houden. Bovendien speelt het microbioom een sleutelrol bij de vertering van voedsel en de daaropvolgende opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen: De basis van een goede energievoorziening.

Stress, weerstand en energie

In het huidige tijdsgewricht van stress op het werk, het gezin, de school en het huishouden; kan iedereen wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Het gezond houden van het evenwicht van bacteriën in uw maag-darmkanaal kan een eerste stap zijn in het optimaliseren van de algehele gezondheid en de daarmee samenhangende energiecyclus. Ook onder de omstandigheden waarin de moderne mens tegenwoordig functioneert.

Speciale formule voor meer energie

Binnen de wetenschap klinkt steeds meer een eenduidig geluid betreffende de samenwerking tussen de hersenen en de darmen. Met name de invloed op de energiehuishouding heeft de interesse van menig wetenschapper geprikkeld. Met 10 miljard kolonie vormende eenheden en ElevATP®, een gepatenteerde combinatie van oude veen- en appel-extracten, ondersteunt deze formulering gezonde energie in het lichaam.

Voordelen van MegaFlora energie formulering

 • Elke capsule bevat maar liefst 10 miljard verschillende microben
 • Makkelijk mee te nemen en geen koeling noodzakelijk
 • Bevat 12 maagzuurbestendige stammen, komt dus volledig aan in de darmen voor maximale opneembaarheid
 • De capsules bevatten alle bekende bacteriën zoals Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus.
 • De probiotica capsules zijn volledig natuurlijk en maken geen gebruik van kunstmatige additieven

Energieformulering; belang van goede probiotica

Probiotica zijn micro-organismen die gunstige effecten hebben op het lichaam en de werking ervan: zeker de energiehuishouding. Deze micro-organismen zijn hetzelfde of lijken op de al van nature in het menselijk lichaam voorkomende bacteriën. Probiotische supplementen worden daarom vaak gebruikt om een tekort aan specifieke bacteriën te corrigeren. De probiotica van MegaFood kent een uitgebreide samenstelling van verschillende stammen specifiek voor verschillende indicaties.

Slechts één capsule per dag

Bacteriën moeten in grote hoeveelheden worden ingenomen om effect te hebben op het lichaam. Deze probiotica bestaan dan ook uit 10 miljard actieve organismen met 12 verschillende stammen. Deze bacteriestammen worden gefilterd uit zorgvuldig geselecteerde voedselbronnen. Veelal worden bacteriën in de maag gedood door maagzuur of het gal van de dunne darm. De probiotica van MegaFood zijn bestand tegen de zure omgeving van de maag en bereiken de darm levend. Neem 1 capsule per dag in tijdens de maaltijd.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Probiotica - Energie formulering - 10 miljard CFU
Merk
MegaFood
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem een capsule per dag tijdens een maaltijd.
Ingrediënten per dosering

Probiotische mix met 10 miljard CFU ♦
Lactobacillus rhamnosus **, Lactobacillus lactis **, Bifidobacterium lactis **, Lactobacillus gasseri **, Lactobacillus acidophilus **, Bifidobacterium breve **, Lactobacillus casei **, Bifidobacterium longum **, Lactobacillus paracasei **, Lactobacillus plantarum **, Lactobacillus reuteri **, Bifidobacterium bifidum **, Streptococcus thermophilus **, lactobacillus bulgaricus **.

**% Dagelijkse waarde (DV) niet vastgesteld
 ♦ Kolonie-vormende eenheden

Overige Ingrediënten
Aardappelzetmeel, l-leucine, silica, ascorbinezuur, hypromellose, gellan gum.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica - Energie formulering - 10 miljard CFU
Uw waardering