Probiotica - Spijsvertering Formulering - 5 miljard units
EUR  29,95

Probiotica - Spijsvertering Formulering - 5 miljard units

 • Categorie: Darmen & Darmflora
 • Spijsvertering formule
 • 13 probiotische stammen
 • 5 miljard CFU bacteriën
 • Houdbaar zonder koeling
 • 30 capsules
Op voorraad
SKU
MF-62
EUR  29,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Probiotica - Spijsvertering Formulering van MegaFood

MegaFood's Probiotica - Spijsvertering Formulering is opgebouwd met bacteriën uit 13 verschillende bacteriestammen. De capsules zijn opgebouwd uit unieke zuurbestendige probiotische stammen en bevatten 5 miljard CFU levende bacteriën. Deze Probiotica - Spijsvertering Formulering is een houdbare probiotica die buiten de koeling kan worden bewaard, wat bijvoorbeeld handig is voor op reis. Net als de andere producten van MegaFood is deze probiotica vrij van gluten, zuivel en soja en gecertificeerd glyfosaatvrij, daar kun je je onderbuikgevoel op vertrouwen! De probiotica wordt samengesteld uit verschillende hoogwaardige voedselbronnen en dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Levende bacteriën

De bacteriën in probiotica komen via de maag in de darmen terecht. Om ervoor te zorgen dat de bacteriën in dit supplement het bijtend maagzuur in de maag of de gal vanuit de galblaas in voldoende mate overleven, zijn de capsules van MegaFood's MegaFlora® Probiotica zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen de lichaamszuren die aanwezig zijn in de maag. Hierdoor is er sprake van een optimale opneembaarheid. Zo zijn de bacteriën in staat om vanuit de maag de dunne darm en uiteindelijk de dikke darm te bereiken.

Onze darmflora

Onze darmflora is een heel complex ecosysteem, dat zo ongeveer net zo uniek is als onze vingerafdruk! In onze darmflora, ook wel het microbioom genoemd, worden essentiële stoffen aangemaakt, zoals vitaminen en neurotransmitters. Ook speelt het microbioom een sleutelrol bij de vertering van voedsel en bij een goede opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Het microbioom is dus een uitermate belangrijk ecosysteem in ons lichaam. Om al deze processen goed te kunnen laten verlopen, werkt het lichaam samen met de in de darmen aanwezige microben, waaronder bacteriën. Deze darmbacteriën kunnen worden onderverdeeld in welwillende en onhebbelijke  bacteriën, al dan niet tijdelijk of permanent verblijvende soorten. Een normale darmflora is in evenwicht. 

Voordelen:

 • Het supplement bevat per capsule ruim 5 miljard CFU levensvatbare organismen
 • De probiotica is opgebouwd uit 13 verschillende bacteriestammen, waaronder Lactobacillus rhamnosusLactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactisBifidobacterium bifidum en Bifidobacterium infantis
 • Unieke houdbare probiotica die niet in de koelkast bewaard hoeft te worden en dus gemakkelijk is mee te nemen
 • Het product is vrij van kunstmatige ingrediënten en van gluten, zuivel, soja of glyfosaat en is geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • De capsules zijn bestand tegen de lichaamszuren in de maag, waardoor er sprake is van een hoge opneembaarheid

De geschiedenis van probiotica

Hoewel de term ‘probiotica’ uit 1953 stamt, is het principe al veel ouder. De eerste sporen van het gebruik van probiotica stammen al uit de neolithische periode, tussen 10.000 en 5.000 voor Christus. Veehoeders in het Midden-Oosten bewaarden in die tijd de melk in zakken gemaakt van geitenvellen. Doordat de zon erop scheen, begon de melk door een combinatie van melkzuurbacteriën en gisten te fermenteren. Ook het ontstaan van andere gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals kefir, bier en wijn, gaat terug tot ongeveer 7.000 voor Christus.

Het belang van deze, soms toevallige ontdekkingen kwam echter pas veel later, in de 19e eeuw aan het licht. In deze eeuw ontwikkelde de Franse scheikundige en bioloog Louis Pasteur namelijk zijn theorie dat de oorzaak van veel ziekten een minuscuul levend wezen was, dat hij een ‘micro-organisme’ noemde. Deze microbe-theorie is één van de belangrijkste ontdekkingen in de medische geschiedenis die tot veel nieuwe inzichten heeft geleid op het gebied van de microbiologie. De echte probiotica-wetenschap komt in Europa echter pas in de jaren negentig van de vorige eeuw op gang en sindsdien zijn de effecten van probiotica het onderwerp van talloze onderzoeken.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Het Amerikaanse supplementenbedrijf MegaFood maakt al sinds 1973 met veel passie producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Alle supplementen worden gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen vrij van GMO, maar ook vrij van de omstreden herbicide glyfosaat. Zo werkt MegaFood al bijna vijftig jaar aan haar belangrijkste ambitie: het leven van mensen verbeteren door ze de meest optimale ondersteuning te bieden! De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

Meer informatie
Product Naam
Probiotica - Spijsvertering Formulering - 5 miljard units
Merk
MegaFood
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag tijdens een maaltijd.

Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per portie% DV**
Probiotische Mix 5 Miljard KVE ♦
Lactobacillus rhamnosus   **
Lactococcus lactis   **
Bifidobacterium lactis   **
Lactobacillus gasseri   **
Lactobacillus acidophilus   **
Bifidobacterium breve   **
Lactobacillus casei   **
Bifidobacterium longum   **
Lactobacillus paracasei   **
Lactobacillus plantarum   **
Lactobacillus reuteri   **
Bifidobacterium bifidum   **
Bifidobacterium infantis   **

** % Dagelijkse waarde (DV) niet vastgesteld. 
♦ ♦ Kolonie-vormende eenheden

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Aardappelzetmeel, l-leucine, silica, ascorbinezuur, hypromellose, gellan gum.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica - Spijsvertering Formulering - 5 miljard units
Uw waardering