Probiotica - Immuunsysteem/weerstand formulering - 20 miljard CFU
EUR  29,95

Probiotica - Immuunsysteem/weerstand formulering - 20 miljard CFU

 • Bevat 15 zuurbestendige probiotische stammen
 • 20 miljard CFU aan levende bacteriën
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Hoeft niet gekoeld bewaard te worden
 • Bevat geen herbiciden (gecertificeerd geen residu van glyfosfaat), pesticiden, gluten en soja
 • 30 capsules
Op voorraad
SKU
MF-63
EUR  29,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Speciale formule voor ondersteuning van het immuunsysteem

Een gezonde spijsvertering is afhankelijk van een nauwkeurige balans tussen goede en slechte bacteriën. De voor ons positieve bacteriën helpen om voedsel te verteren, maken vitaminen aan en bewaken de ph-waarde. Dit houdt ziekteverwekkers op afstand.

Het immuunsysteem in de buik, weerstand bevindt zich in de darmen

Op het eerste oog lijkt het wellicht dat je darmen en je immuunsysteem weinig met elkaar van doen hebben. Maar ongeveer 70-80% van de immuuncellen bevinden zich in de darmen, dus de gezondheid daarvan kan wel degelijk van invloed zijn op het algeheel welbevinden en de algehele gezondheid.

Voordelen van MegaFlora weerstand formulering

 • Bevordert het (natuurlijk) afweersysteem & ondersteunt het immuunsysteem
 • Elke capsule bevat maar liefst 20 miljard verschillende microben
 • Makkelijk mee te nemen (bijvoorbeeld op vakantie) en geen koeling noodzakelijk
 • Bevat 15 maagzuurbestendige stammen en komt dus volledig aan in de darmen voor maximale opneembaarheid
 • Een uitgebalanceerde formulering van beschermende probiotica waaronder Bifidobacterium, Lactobacillus en Propionibacterium freudenreichii
 • De probioticacapsules zijn volledig natuurlijk en bevatten geen kunstmatige additieven

Spijsverteringformulering; belang van goede spijsvertering

Probiotica zijn micro-organismen die gunstige effecten hebben op het lichaam en de werking ervan: zeker het spijsverteringsstelsel. Deze micro-organismen zijn hetzelfde of lijken op de al van nature in het menselijk lichaam voorkomende bacteriën. Probiotische supplementen worden daarom vaak gebruikt om een tekort aan specifieke bacteriën te corrigeren. De probiotica van MegaFood kent een uitgebreide samenstelling van verschillende stammen, specifiek voor verschillende indicaties.

Het begint bij balans in de darmen

Het nemen van probiotica kan mogelijkerwijs bijdragen aan een gunstige balans in de darmflora. Probiotica, die van nature in het lichaam voorkomen en degenen die worden verkregen uit voeding en/of suppletie bevinden zich grotendeels in het maag-darmkanaal. Een gezonde darmflora is een essentieel onderdeel van de spijsvertering en vanuit hier beïnvloedt hetzelfde microbiooom tal van andere processen in het lichaam.

Een capsule per dag

Bacteriën moeten in grote hoeveelheden worden ingenomen om effect te hebben op het lichaam. Deze probiotica bestaan dan ook uit 20 miljard actieve organismen met 15 verschillende stammen. Deze bacteriestammen worden gefilterd uit zorgvuldig geselecteerde voedselbronnen. Veelal worden bacteriën in de maag gedood door maagzuur of het gal van de dunne darm. De probiotica van MegaFood zijn bestand tegen de zure omgeving van de maag en bereiken de darm levend. Neem 1 capsule per dag in tijdens de maaltijd.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Probiotica - Immuunsysteem/weerstand formulering - 20 miljard CFU
Merk
MegaFood
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem een capsule per dag tijdens een maaltijd.
Ingrediënten per dosering

Probiotische mix met 20 miljard CFU ♦
Lactobacillus rhamnosus **, Lactobacillus lactis **, Bifidobacterium lactis **, Lactobacillus gasseri **, Lactobacillus acidophilus **, Bifidobacterium breve **, Lactobacillus casei **, Bifidobacterium longum **, Lactobacillus paracasei **, Lactobacillus plantarum **, Lactobacillus reuteri **, Bifidobacterium bifidum **, Bifidobacterium infantis **, Lactobacillus fermentum ** Propionibacterium freudenreichii **.

**% Dagelijkse waarde (DV) niet vastgesteld
 ♦ Kolonie-vormende eenheden

Overige Ingrediënten
Aardappelzetmeel, L-leucine, siliciumdioxide, ascorbinezuur, hypromellose, Gellangom.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica - Immuunsysteem/weerstand formulering - 20 miljard CFU
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: