Probiotica - Immuunsysteem Formulering - 20 miljard units van MegaFood bij Ergomax

 • Categorie: Darmen & Darmflora
 • Weerstand formule
 • 15 probiotische stammen
 • 20 miljard CFU bacteriën
 • Houdbaar zonder koeling
 • 30 capsules
Niet op voorraad
SKU
MF-63
EUR  29,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Probiotica - Weerstand Formulering van MegaFood

MegaFood's Probiotica - Immuunsysteem Formulering is opgebouwd met> bacteriën uit 15 verschillende bacteriestammen. De capsules zijn opgebouwd uit unieke zuurbestendige probiotische stammen en bevatten 20 miljard CFU levende bacteriën. Deze Probiotica - Immuunsysteem Formulering is een houdbare probiotica die buiten de koeling kan worden bewaard, wat bijvoorbeeld handig is voor op reis. Net als de andere producten van MegaFood is deze probiotica vrij van gluten, zuivel en soja en gecertificeerd glyfosaatvrij, daar kun je je onderbuikgevoel op vertrouwen! De probiotica wordt samengesteld uit verschillende hoogwaardige voedselbronnen en dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bereiken de darmen levend

De bacteriën in probiotica komen via de maag in de darmen terecht. Om ervoor te zorgen dat de bacteriën in dit supplement het bijtend maagzuur in de maag of de gal vanuit de galblaas in voldoende mate overleven, zijn de capsules van MegaFood's MegaFlora® Probiotica zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen de lichaamszuren die aanwezig zijn in de maag. Hierdoor is er sprake van een optimale opneembaarheid. Zo zijn de bacteriën in staat om vanuit de maag de dunne darm en uiteindelijk de dikke darm te bereiken.

Onze darmflora

De darmflora is een verzamelnaam voor alle in de darm levende micro-organismen. Dat zijn er in totaal ongeveer 100 biljoen! Het lichaam is als het ware een gastheer voor deze microben. De ene soort is meer gewenst dan de andere soort en ze kunnen worden onderverdeeld in de ‘residente’ en de passerende darmflora-microben. Wanneer deze met elkaar in balans zijn is er sprake van homeostase, een sleutelproces in ons lichaam. Er worden niet alleen essentiële stoffen aangemaakt, zoals vitaminen en neurotransmitters, het microbioom speelt ook een sleutelrol bij de vertering van voedsel en dus bij de opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Ons darmstelsel is niet alleen heel complex, het is ook net zo uniek als onze vingerafdruk! De samenwerking tussen het lichaam en de darmbacteriën is één van de meest ingenieuze samenwerkingen in ons lijf.

Voordelen:

 • Het supplement bevat per capsule ruim 20 miljard CFU levensvatbare organismen
 • De probiotica is opgebouwd uit 15 verschillende bacteriestammen, waaronder Lactobacillus rhamnosusLactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breveBifidobacterium bifidum en Bifidobacterium infantis
 • Unieke houdbare probiotica die niet in de koelkast bewaard hoeft te worden en dus gemakkelijk is mee te nemen
 • Het product is vrij van kunstmatige ingrediënten en van gluten, zuivel, soja of glyfosaat en is geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • De capsules zijn bestand tegen de lichaamszuren in de maag, waardoor er sprake is van een hoge opneembaarheid

Het ontstaan van probiotica

Hoewel de term ‘probiotica’ uit 1953 stamt, is het principe al veel ouder. De eerste sporen van het gebruik van probiotica stammen al uit de neolithische periode, tussen 10.000 en 5.000 voor Christus. Veehoeders in het Midden-Oosten bewaarden in die tijd de melk in zakken gemaakt van geitenvellen. Doordat de zon erop scheen, begon de melk door een combinatie van melkzuurbacteriën en gisten te fermenteren. Ook het ontstaan van andere gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals kefir, bier en wijn, gaat terug tot ongeveer 7.000 voor Christus.

Het belang van deze, soms toevallige ontdekkingen kwam echter pas veel later, in de 19e eeuw aan het licht. In deze eeuw ontwikkelde de Franse scheikundige en bioloog Louis Pasteur namelijk zijn theorie dat de oorzaak van veel ziekten een minuscuul levend wezen was, dat hij een ‘micro-organisme’ noemde. Deze microbe-theorie is één van de belangrijkste ontdekkingen in de medische geschiedenis die tot veel nieuwe inzichten heeft geleid op het gebied van de microbiologie. De echte probiotica-wetenschap komt in Europa echter pas in de jaren negentig van de vorige eeuw op gang en sindsdien zijn de effecten van probiotica het onderwerp van talloze onderzoeken.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

Meer informatie
Product Naam
Probiotica - Immuunsysteem Formulering - 20 miljard units
Merk
MegaFood
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem een capsule per dag tijdens een maaltijd.

Ingrediënten per dosering

Probiotische mix met 20 miljard CFU ♦
Lactobacillus rhamnosus **, Lactobacillus lactis **, Bifidobacterium lactis **, Lactobacillus gasseri **, Lactobacillus acidophilus **, Bifidobacterium breve **, Lactobacillus casei **, Bifidobacterium longum **, Lactobacillus paracasei **, Lactobacillus plantarum **, Lactobacillus reuteri **, Bifidobacterium bifidum **, Bifidobacterium infantis **, Lactobacillus fermentum ** Propionibacterium freudenreichii **.

**% Dagelijkse waarde (DV) niet vastgesteld
 ♦ Kolonie-vormende eenheden

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Aardappelzetmeel, L-leucine, siliciumdioxide, ascorbinezuur, hypromellose, Gellangom.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica - Immuunsysteem Formulering - 20 miljard units
Uw waardering