Probiotica - Gemoedstoestand formulering - 10 miljard CFU

 • We hebben dit product uit het assortiment gehaald.
 • Andere Probiotica zijn een goed alternatief.
Niet op voorraad
SKU
MF-61
EUR  29,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Wegens grote drukte bij de posterijen zijn pakketten mogelijk iets vertraagd.
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Speciale formule voor een goede geestelijke balans

De darmflora bestaat uit een complex ecosysteem van miljarden bacteriën met allemaal hun eigen functie: ze werken nauwgezet samen. Gemiddeld genomen weegt het totale darmmicrobioom bijna anderhalve kilo en beïnvloedt verschillende processen binnen het gehele lichaam.

Binnen de wetenschap klinkt steeds meer een eenduidig geluid betreffende de samenwerking tussen de hersenen en de darmen. Met name de invloed op de stemming heeft de interesse van menig wetenschapper geprikkeld. Niet voor niets wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende stammen probiotische bacteriën en een selectieve groep 'psychobiotica'. Daarnaast is aan deze probiotica een concentraat van meloen toegevoegd dat de werking positief ondersteunt.

Voordelen van MegaFlora Gemoedstoestand formulering

 • Elke capsule bevat maar liefst 10 miljard verschillende microben
 • Makkelijk mee te nemen en geen koeling noodzakelijk
 • Bevat 15 maagzuurbestendige stammen, komt dus volledig aan in de darmen voor maximale opneembaarheid
 • Met uniek meloen extract uit Frankrijk voor een goede gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans
 • De capsules bevatten alle bekende bacteriën zoals Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium breve, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium longum, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus.
 • De probioticacapsules zijn volledig natuurlijk en maken geen gebruik van kunstmatige additieven

Uniek toevoeging van Cantaloup Meloenextract

Ontdekt door Franse wetenschappers in 1989, en exclusief gekweekt in het zuiden van Frankrijk, hebben deze meloenen een langere houdbaarheid in vergelijking met klassieke variëteiten en zorgen voor een goede gemoedstoestand en zijn gunstig voor een goede geestelijke balans.

Spijsvertering formulering; belang van goede spijsvertering

Probiotica zijn micro-organismen die gunstige effecten hebben op het lichaam en de werking ervan: zeker het spijsverteringsstelsel. Deze micro-organismen zijn hetzelfde of lijken op de al van nature in het menselijk lichaam voorkomende bacteriën. Probiotische supplementen worden daarom vaak gebruikt om een tekort aan specifieke bacteriën te corrigeren. De probiotica van MegaFood kent een uitgebreide samenstelling van verschillende stammen specifiek voor verschillende indicaties.

Het begint bij balans in de darmen

Het nemen van probiotica kan mogelijkerwijs bijdragen aan een gunstige balans binnen de darmflora. Probiotica, die van nature in het lichaam voorkomen en degenen die worden verkregen uit voeding en/of suppletie bevinden zich grotendeels in het maag-darmkanaal. Een gezonde darmflora is een essentieel onderdeel van de spijsvertering en vanuit hier beïnvloedt hetzelfde microbiooom tal van andere processen in het lichaam. 

Een capsule per dag

Bacteriën moeten in grote hoeveelheden worden ingenomen om effect te hebben op het lichaam. Deze probiotica bestaan dan ook uit 10 miljard actieve organismen met 15 verschillende stammen. Deze bacteriestammen worden gefilterd uit zorgvuldig geselecteerde voedselbronnen. Veelal worden bacteriën in de maag gedood door maagzuur of het gal van de dunne darm. De probiotica van MegaFood zijn bestand tegen de zure omgeving van de maag en bereiken de darm levend. Neem 1 capsule per dag in tijdens de maaltijd.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Probiotica - Gemoedstoestand formulering - 10 miljard CFU
Merk
MegaFood
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 1 capsules per dag tijdens een maaltijd.
Ingrediënten per dosering
  Hoeveelheid per portie % DV**
Probiotische Mix 10 miljard KVE ♦
Lactobacillus rhamnosus   **
Lactobacillus acidophilus   **
Bifidobacterium lactis   **
Lactobacillus casei   **
Lactobacillus lactis   **
Lactobacillus gasseri   **
Bifidobacterium breve   **
Lactobacillus paracasei   **
Bifidobacterium bifidum   **
Lactobacillus plantarum   **
Lactobacillus reuteri   **
Bifidobacterium longum   **
Lactobacillus salivarius   **
Bifidobacterium infantis   **
Lactobacillus bulgaricus   **
SOD B Extramel (Melon Juice Concentrate) 10 mg **

** % Dagelijkse waarde (DV) niet vastgesteld

♦ KVE = Kolonie-vormende eenheden

Overige Ingrediënten
Aardappelzetmeel, l-leucine, silica, ascorbinezuur, hypromellose, gellan gum.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica - Gemoedstoestand formulering - 10 miljard CFU
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: