check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

R-Alfa Liponzuur

► 100 mg R-alfa liponzuur per capsule
► 750 mcg biotine per capsule
► Farmaceutische kwaliteit
► Pure R-Alfa Liponzuur
► Nieuwe kleine capsules
► 180 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  46,50
- +
Glucorell-R
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

R-alfa liponzuur - rechtsdraaiend

Glucorell-R bevat een combinatie van pure R+ alfa liponzuur en biotine. De R-alfa liponzuur in Glucorell-R heeft een puurheid van meer dan 99% in tegenstelling tot de reguliere alfa liponzuur waarvan de puurheid maar rond de 50% ligt.

Glucorell-R is een volledig natuurlijk supplement met twee actieve ingrediënten; R-alfa liponzuur en biotine, die als een twee-eenheid samen werken en vormen een effectieve combinatie.

Voordelen R-Alfa Liponzuur

  • Ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel
  • Draagt bij aan een heldere geest
  • Draagt bij aan leerprestaties
  • Is goed voor de gemoedstoestand
  • Voor geestelijke energie

Kwaliteit en puurheid

Voor een optimale werking van ieder alfa liponzuur product is de puurheid van groot belang. Glucorell-R wordt daarom onafhankelijk getest op puurheid door Covance Laboratories in Wisconsin.

Verschillen in liponzuur

Moleculen bestaan van nature in levende mechanismen over het algemeen maar in één vorm. Maar als moleculen synthetisch geproduceerd worden is het eindresultaat niet één molecuul maar een onzuivere mix van twee moleculen die erg veel op elkaar lijken. Deze mix heeft een 50/50 samenstelling, dus voor bestaat voor de helft uit het natuurlijke molecuul en voor de andere helft uit het onnatuurlijke molecuul. De moleculen oftewel stereo-isomeren zijn exacte spiegelbeelden van elkaar maar zijn beide chemisch gezien uniek.

R-vorm versus S-vorm

Regulier verkrijgbare alfa liponzuur bestaat voor 50% uit de R-(natuurlijk) en voor 50% uit de S-(onnatuurlijk) stereo-isomeer. De meeste commercieel verkrijgbare alfa liponzuur producten bestaan dus uit deze gemengde vorm. De R- en de S- hebben beide een andere werking in het lichaam, ook al lijken ze erg veel op elkaar.

De R-stereo-isomeer is de vorm van liponzuur die van nature in planten, dieren en het lichaam voorkomt. Deze vorm is verantwoordelijk voor de goede effecten van alfa liponzuur en bevat een aantal unieke eigenschappen. De S- stereo-isomeer komt in tegenstelling tot de R-stereo-isomeer niet voor in de natuur. S-liponzuur is een synthetisch bijproduct welke ontstaat tijdens de productie van alfa liponzuur. Het grote nadeel is dat de S- vorm de meeste belangrijke eigenschappen van de R- vorm teniet doet en daarmee ook de werking wegneemt.

Het supplementeren met  S- alfa liponzuur is dus niet de meest effectieve en verstandige manier om alfa liponzuur binnen te krijgen. In tegenstelling tot de anderen merken bestaat Glucorell-R uit 99+ % pure R-alfa liponzuur en dit maakt Glucorell-R effectiever.

Dosering

De veelgebruikte dosering van 600mg per dag van S-alfa liponzuur staat ongeveer gelijk aan 100-150mg van de bio-actieve R-Alfa Liponzuur. S- Alfa liponzuur blijft dus met significant hogere doseringen nog steeds minder effectief dan de pure R-Alfa Liponzuur.

Alfa liponzuur en biotine

Bij het gebruik van alle vormen van alfa liponzuur is het belangrijk om biotine te nemen. Biotine ondersteunt alfa liponzuur in het lichaam en samen vormen ze een krachtige natuurlijke combinatie. Iedere Glucorell-R capsule bevat standaard 750mcg biotine per 100mg R- alfa liponzuur.

R-Alfa liponzuur als belangrijk molecuul

Voor de mens is R-alfa liponzuur een belangrijk molecuul, want het zet suikers om in energie. Het molecuul kan makkelijk de bloed-hersenbarrière passeren. De toevoeging van biotine is belangrijk als synergist ter ondersteuning van de normale werking van het zenuwstelsel. Zelf maakt het lichaam ook kleine hoeveelheden R-Alfa liponzuur aan in de mitochondriën (energiefabriekjes in de lichaamscellen), maar naarmate men ouder wordt neemt deze productie van  R-Alfa Liponzuur geleidelijk af. Inname van R-alfa liponzuur zorgt dat het lichaam genoeg binnen krijgt.

R-alfa liponzuur kopen

Ergomax levert pure R-Alfa liponzuur. De R-Alfa liponzuur variant is effectiever dan de ‘standaard ‘ Alfa liponzuur (zonder “R”). Wilt u R-alfa liponzuur kopen en heeft u nog specifieke vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag uw vragen en/of voorzien u graag van een advies op maat.

Productinformatie

Naam R-Alfa Liponzuur
Merk Glucorell-R
Inhoud 180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 2 capsules driemaal per dag. Voor optimaal gebruik 20-30 minuten voor een maaltijd innemen.

Dosering 1 capsule
Ingrediënten per dosering 100 mg R+ alfa-liponzuur †, 750 mcg biotine (1450% ADH*). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld. * ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.
Overige Ingrediënten Rijstmeel, sillicumdioxide, gelatine (rund), glycerine.
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen (3)

R Alfa LiponzuurRecensie door Bert
Algehele beoordeling
Sinds kort ( 2 maanden) gebruik ik de R Alfa Liponzuur Glucorell-R van "Ergomax"! De rede dat ik deze gebruik is het volgend:
Ik heb nu bijna 28 jaar MS en kan - behalve lang en/of hard lopen - nagenoeg alles. Voor lange afstanden gebruik ik één kruk. Sinds ik R alfa liponzuur gebruik heb ik véél meer energie en heb de indruk dat ik beter ga lopen!
Ik ben er min of meer zélf op gekomen maar artikeltjes (google, medische wetenschappelijke tijdschriften en MS Web) hebben mij getriggerd het aan te schaffen.
Ben nu ook - sinds gisteren - op advies van één van de medewerkers "Roelof" van Ergomax met MitoQ gestart! Ik houd u op de hoogte van mijn ervaringen met dit supplement! :-)
(Geplaatst op 26-01-2018)
Tevreden klantRecensie door Erna
Algehele beoordeling
Goed product en erg blij met het resultaat (Geplaatst op 04-02-2015)
Zoals aangegeven snel in huis en prima product!Recensie door Joke
Algehele beoordeling
Bestel al jaren de Alfa Liponzuur bij Ergomax en dit zal ik voorlopig ook blijven doen! (Geplaatst op 20-12-2012)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer